panther_512 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 E, εντάξει, έβγαλε ο Ikaruga στο σφυρί τη παλιατζούρα του (αγόρασε το νέο 3DS ΧL και το παλιό δεν το θέλει, με το Wii δεν ασχολείται επειδή έχει WiiU), μόνο για το PS3 πάω πάσο . Από κεί και πέρα, αυτά τα παιχνίδια δεν είναι για exclusive. Τα χρειάζεται όλη η gaming κοινότητα. 1
spacecowboy Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 γιατι πχ metroid η zelda η forza (και πολλα αλλα δηλαδη) δεν τα χρειαζεται ολη η gaming κοινοτητα? αν το δεις απο την οπτικη της εταιριας αυτα ακριβος τα παιχνιδια πρεπει νανε exclusive (system seller) in any case εμενα δεν θα με χαλουσε να το portarane και στο pc αλλα δυστυχος it's not going to happen
panther_512 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Δεν είναι First Party τίτλος. Τώρα μπορεί κάποιος να πεί ότι αν δεν πλήρωνε η Sony, το παιχνίδι δεν θα έβγαινε, αλλά εγώ προτιμώ την εκδοχή του "H Sony πλήρωσε για να μήν βγεί πουθενά αλλού". Εκεί βασίζεται ο συλλογισμός μου. Εφόσον ο δημιουργός δεν είναι ιδιοκτησία της Sony, ελπίζουμε να δούμε τέτοια παιχνίδια και αλλού, όπως είδαμε με τα Dark Souls.
spacecowboy Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 μπα φιλε εισαι λαθος..ολη αυτη η τρεμουρα με τα soul games αρχισε (στη μορφη που ειναι σημερα τουλαχιστον και οχι με τα τυπου kings field) με το demon souls to οποιο ειχε συνεργαστει και πληρωσει τοτε παλι η sony το αντιστηχο demon's ειναι σημερα το bloodborne μπορεις βεβαια να το βλεπεις οπως σου αρεσει αλλα τα γεγονοτα ειναι γεγονοτα 2
Spartan117 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Έχει ωραία boss fight στα chalice dungeon, αυτό εδώ ήταν αρκετά δύσκολο για εμενα. Πολύ stagger + two hit ko
Fotis13 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Έχει ωραία boss fight στα chalice dungeon, αυτό εδώ ήταν αρκετά δύσκολο για εμενα. Πολύ stagger + two hit ko Εχεις παει σε αλλα επιπεδα εσυ ,αλλο game παιζεις ...
keropi Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Εγώ έκοβα βόλτες χθες στην 1η περιοχή , πήγα προς το μέρος που είναι το cleric beast και λέω: άσε να το βγάλω μετά, ας εξερευνήσω τί έχει παραπέρα... Με τα πολλά έφτασα στον gascoine , παραδόξως τον έβγαλα με την 1η (ήμουν βέβαια lvl15) και τώρα πάω για το cleric beast... την έφαγα 2 φορές από τους 2 "λύκους" πριν από αυτό, με έφαγε η σιγουριά Με το cane ξεκίνησα για πλάκα αλλά το συνήθισα το άτιμο Πάντως πολύ χαμός το level, τρομερό design. Στάνταρ έχω χάσει πράματα... Σφαίρες/vials μαζεύεις για πλάκα πάντως, πολύ καλό και αυτό. Επίσης με το soundtrack μάλλον mamietai το EU store , στο US το βγάζει και είναι ένα download ~648MB αλλά στο EU είναι άφαντο.
ADHD Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Λογικά το τελειώνω σήμερα το main αφού κάνω και ότι side quest μπορώ και μπαίνω να δώ τι λένε τα chalice, θα γράψω ενα mini review βασισμένο στα αρνητικά όταν το κάνω. Ετσι για να μετανιώσει ο ikaruga που σκοτώνει το WiiU.. Έκανα το greatsword +10, η φάση με τα materials θυμίζει έντονα demons οπότε ήμουν υποψιασμένος, με λίγα λόγια προσέξτε πάνω απο +7 μόνο σε όσα είστε απόλυτα σίγουροι ότι σας βολεύουν.
ultralisk Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 ω ρε κάψιμο...το τελειώνει λέει κιόλας εγώ δεν θέλω να το πάω μονοκόμματο (περιμένω και έναν φίλο στο λεβέλιασμα)...πάλι καλά που έχω και το FF- Type 0 HD 1
ADHD Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Καλά άλλοι είναι NG+ και τελείωσαν και τα chalice, εγώ normal το πήγα, να ήμουν τίποτα φοιτητής και θα σου έλεγα..
ikaruga24 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Eχεις παιξει τα DS Ikaruga ?Σου αρεσαν? Εκτός από το 2 τα προηγούμενα τα έλιωσα και συγκαταλέγονται μέσα στα καλύτερα παιχνίδια που έχω παίξει ever. Σκέψου ότι το PS3 το αγόρασα για χάρη του Demon's Souls. Αν δεν ήταν αυτό υπάρχει τεράστια πιθανότητα να μην είχα PS3 σήμερα. 1
keropi Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Έχει παραξενευτεί κανένας σας με κάποιες λεπτομέρειες που λείπουν από το παιχνίδι; πχ , στο system menu δεν έχει ούτε background ούτε μουσική ούτε τίποτα... το loading screen έχει το λογότυπο και τίποτα άλλο... ΤΒΗ δε περίμενα να έχει τέτοιες ελείψεις, ειδικά το loading screen πάει σε άλλες εποχές με τα software houses του υπογείου
stavros88 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Ποσες ωρες παιξατε για να στασετε στο τελος ηδη?Εγω στο τριτο boss ειμαι ακομα και σκεφτομαι να παω παλι πισω μπας και βρω κατι που δεν ειδα στο πρωτο περασμα.Επισης καποιοι npcs δινουν καποια δωρα πχ flamethrower αν τους ξαναμιλησεις μετα απο καποιο boss
Daemonos Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Εκτός αυτό έχει και πολλά hidden weapons, crafting κτλ κτλ. run με ενα όπλο το κάνατε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα