Προς το περιεχόμενο

Bloodborne [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πρεπει να εχω πεθανει και 100 φορες...ρε παιδια παυση δεν εχει? θελω να σταματησω να παω τουαλετα κλπ και δεν το βρισκω!

• Like 1
  • Απαντ. 3,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

καλα τα λογια ειναι περιττα..εχω κολαρο στον αυχενα επισκεψεις και γω ειμαι μεσα στο δωματιο και παιζω BB... Παπα-Καϊλας..Αλλα το αξιζει το γαμιδι...σπερνει...και γενικα απο τα souls και ετσι παιχνιδια ειναι πιο πολυ στα μετρα μου αυτο...οχι απο αποψη δυσκολιας, γενικοτερα το ολο concept...

• Like 7
Δημοσ.

ρε μαστορια για δωστε ενα τιπ για να μπει το νερο στο αυλακι,

στο ξεκινημα εχει νοημα να ασχοληθω με τα sewers ή να συνεχισω στο σημειο με τους 2 λυκους?βρηκα το hunter set και το αντικειμενο που σου δινει insight στα sewers, αλλα βλεπω να εχει πολυ πραγμα

ζωντανεψα την κουκλα και τωρα σκεφτομαι μηπως να κατσω να φαρμαρω

παντως καμια σχεση με το ds2 που καθε λιγο ειχε bonfire...αυτο σε πηδαει κανονικα...

νταξ, θα με καταστρεψει το παιχνιδι...

Δημοσ.

Εν το μεταξύ πράγματι η Sony έχασε το trademark του ονόματος Bloodborne. Κάποιος εκεί μέσα τον έπαιζε για τα καλά. Επιπρόσθετα υπάρχουν devs μέσα από την FROM που μιλάνε για τρόπους να φέρουν το Bloodborne στο PC και ταυτόχρονα devs που βγαίνουν και λένε ότι δεν υπάρχει πιθανότητα -αυτή τη στιγμή- (χμμμ πολύ ιδιαίτερη η δήλωση καθώς δεν απέκλεισε εντελώς το ενδεχόμενο) το παιχνίδι να κυκλοφορήσει στο PC. 

Εγώ ξαναλέω ότι τελικά πρόκειται γενικότερα για πίπες και ότι απλά το θέμα θα λυθεί νομικά σύντομα (και φυσικά με ορισμένες απολύσεις από μεριάς Sony) και ότι σε λίγες μέρες κάθε κατεργάρης θα μπει στον πάγκο του. Εχει όμως εξαιρετικά ενδιαφέρον η όλη ιστορία και τις δηλώσεις από μεριάς FROM όπως επίσης και της "αμέλειας" από πλευράς Sony. 

Κατά τα άλλα, καθίκια του κερατά, ήδη έβγαλα Wii (όχι το U), 3DS και PS3 στο σφυρί για χάρη του Bloodborne...σας ευχαριστώ όλους, να πάτε να κάνετε τούμπες...

• Like 5
Δημοσ.

Από χτες κάτι διάβασα. Κάτι βρωμάει εδώ. Αποκλείεται έτσι να ξεχάστηκαν και να μην δήλωσαν το trademark του ονόματος το οποίο αν δεν κάνω λάθος πρέπει να δηλώνεται μια φορά κάθε εξάμηνο για τα games. 

Δημοσ.

Ένα confirmation απλά ότι το Nightmare Frontier είναι όντως pvp ground. Και έτσι κανεις και farm insight. Δεν κοστίζει καθόλου insight το sinister bell εκεί τουλάχιστον και βρίσκει παρα πολύ γρήγορα άτομα.

επισης insight μπορεις να "φαρμαρεις" απο τα dungeons βοηθωντας φιλους (πρεπει να σκοτωσετε τα bosses),ακουσα οτι στο co-op δεν πρεπει οι παικτες να εχουν διαφορα μεγαλύτερη απο 10 lvl αλλιως δεν ειναι δυνατο το matchmaking(δηλαδη αν το φιλαρακι σας ειναι 51 και εσεις 40 δεν θα μπορεσετε να παιξετε μαζι) ξερει κανεις αν ισχύει αυτο;

Δημοσ.

Ρε σεις ξεκολλάτε με τo bb+pc. Δεν παίζει. Σιγά μη δούμε και uncharted/gow/demon's σε pc... ξεχάσανε να κάνουνε renew το όνομα και κάτι τρέχει στα γύφτικα, λες και θα κάνει άλλος παιχνίδι και θα το λέει έτσι.

Από τη στιγμή που το παιχνίδι είναι funded/copyrighted SONY (3 φορές το γράφει στην κεντρική οθόνη) δεν βγαίνει αλλού. Δεν είναι FROM/BaMco είναι FROM/SONY δε θέλει πολύ σκέψη ;)

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά κι εγω το κόβω δύσκολο να βγαίνει στο PC μόνο λόγω trademark ονόματος. Δεν είναι απίθανο όμως να βγει η συνέχεια του στο PC...

Εν το μεταξύ με τόσα remaster που έχουν γίνει στο PS4, δεν θα με χαλούσε καθόλου ένα Demon's Souls στα 60fps! 

Δημοσ.

Ούτε συνέχεια θα βγει στο pc, όπως δε βγήκε και Demon's Souls 2. Για να βγεί κάτι άλλο χωρίς τη Sony πρέπει να προκύψει καινούριο ΙΡ - το είδαμε στο Dark Souls αυτό.

Αν η SONY δεν εξαγοράσει τη FROM τότε μάλλον θα δούμε Dark Souls 3 ή κάτι άλλο , αλλιώς nada.

Δημοσ.

Κατά τα άλλα, καθίκια του κερατά, ήδη έβγαλα Wii (όχι το U), 3DS και PS3 στο σφυρί για χάρη του Bloodborne...σας ευχαριστώ όλους, να πάτε να κάνετε τούμπες...

Eχεις παιξει τα DS Ikaruga ?Σου αρεσαν? 

Δημοσ.

Όντως η Sony πρέπει να επενδύσει σε αυτή την εταιρία. Το BB αποδεικνύεται system seller και η ομάδα εξαιρετικά ταλαντούχα. 

Αν τους στείλουμε το post του Ikaruga πιο πάνω είμαι σίγουρος ότι θα την εξαγοράσουν τελικά  :P

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...