Προς το περιεχόμενο

Bloodborne [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

δεν μπορώ να βρω το soundtrack από που το ακούς, έβαλα τον κωδικό, τον πήρε αλλά τί παίζει δεν ξέρω...  :lol:  γέρασα μου φαίνεται....

Δημοσ.

Λιγη βοηθεια.Περασα το σημειο που σεπυροβολαει συνεχεια απο την οροφη ενας hunter.Σκοτωσα τα παντα μαζι και αυτον αλλα  δεν μπορω να προχωρησω αλλο.Δεν βρισκω που να παω.Ειμαι εκει που εχουν κρεμασει ενα τερας και χτυπησα ενα σκοινι και το εβαλα φωτια αλλα δεν εγινε τιποτα αλλο.Που στο καλο παω τωρα?

Δημοσ.

Τι εννοείς?? Απλά προχωράς παραπέρα απο την πόρτα. Έχει και 2 τούμπανα sortcuts εκεί όπως επίσης τούμπανη είναι και η περιοχή!

Αυτό το πράγμα εγω περίμενα να είναι boss :D

Δημοσ.

Ναι το βρηκα ουτε τυφλος να ημουνα.Εν τω μεταξυ πατησα καταλαθος summon bell και μου βρηκε παιχτη.Βρηκαμε το boss και μου πεταξε error ενω ειμασταν ετοιμοι να το σκοτωσουμε

EDIT.

Εχω 10 insight αλλα δεν βρισκω αλλο εμπορα στο hunters dream.Πρεπει να κανω κατι αλλο?

Δημοσ.

Ναι ισχυει.

Παρατηρησα κατι.Οταν μπαινεις σε boss room τοτε ανξερατητα αν πεθανεις ή οχι παιρνεις 1 insight.Οποτε μια καλη μεθοδος για farming ισως να ειναι να πεθαινεις επιτηδες σε boss

• Like 1
Δημοσ.

:P

LOL αλήτη

είδα στο transaction history, έχει κάνει redeem τα skins και το soundtrack αλλά πώς τα χρησιμοποιείς παραμένει μυστήριο για μένα....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παντως ευκολα εκανα 2-3 co-op τωρα που βρηκα το καταλληλο bell.Νομιζω πολλοι δεν εχουν αγορασει το bell και ετσι δεν εχει πολλους να καλεσεις.Επισης αλλαξα region σε worldwide

Επισης αυτο με το insight δεν ισχυει τελικα αφου δεν μου εδωσε την δευτερη φορα που μπηκα στο boss room

Επεξ/σία από stavros88
  • Like 1
Δημοσ.

Ένα confirmation απλά ότι το Nightmare Frontier είναι όντως pvp ground. Και έτσι κανεις και farm insight. Δεν κοστίζει καθόλου insight το sinister bell εκεί τουλάχιστον και βρίσκει παρα πολύ γρήγορα άτομα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...