Προς το περιεχόμενο

Bloodborne [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το έχω προχωρήσει λίγο και μου έχει πέσει το σαγόνι από το level design. Πιο Dark Souls μου λες. Εγώ το ευχαριστιέμαι περισσότερο από το DkS και πιστεύω ότι πρέπει να είναι από τα πιο δύσκολα πράματα να παίξει κάποιος το Dark Souls ή το Dark Souls 2 αφού έχει παίξει το Bloodborne.

Το έχω πει πολλές φορες ότι το να πάρεις κονσόλα για ένα παιχνίδι δεν είναι και ότι πιο έξυπνο μπορείς να κανεις με τα λεφτά σου. Το Bloodborne πιστεύω ότι το αξίζει όμως, είναι τόσο καλο. Πολύ πιθανό εώς και σίγουρο να είναι το GOTY μου για το 15.

Χαρακτήρα btw, Military Veteran με Saw Cleaver αρχικά. Τώρα χρησιμοποιώ κυρίως το Hammer.

Stats

bloodborne_201503261170u4a.jpg

• Like 3
  • Απαντ. 3,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Skill έλεγα και εγώ αλλα τελικά έκανα ότι και στα προηγούμενα, str με greatsword και δεν ξαναχρησιμοποιω οπλα. :P Κλασσικά υπερβολές λένε για τη δυσκολία, μου φαίνεται ευκολότερο απο όλα τα souls, ούτε 4 kings έχω συναντήσει ούτε fume knight ούτε flamelurker μέχρι στιγμής και είμαι στο 5 boss, το τρίτο που κολλάνε μερικοί έχει ενα parry window 1-2 secs lol. :P

Έκανα military veteran, str στο soft cap 25, και πάω σιγά σιγά και στο 30 για vit, στο τελος ελπίζω να έχω κάπου 30/25 srt/skill και τα softcap vit/end. Μετά τα blood tinge και arcane ίσως σε NG+ γενικά έχει λίγες επιλογές στα stats δύσκολο να κανεις λάθος εδώ.

Δημοσ.

πραγματικά το level design είναι απίστευτο...περισσότερα κοινά έχει το game με Demons Souls παρά με DS όπου κάθε mob μπορεί να σε σκοτώσει και κάθε boss που καθαρίζεις σε κάνει να πανηγυρίζεις  :-D

Δημοσ.

Εμενα το αντίθετο είναι, το Dark Souls συγκριτικά μου φάνηκε πολύ πιο εύκολο το οποιο το τερμάτισα με shadow set + Uchikatana + Spider Shield. Full dex build. Τα μονα μέρη που είχα πραγματικά πρόβλημα και πέθανα πάνω από 10 φορες ήταν ο Gwyn, στον οποιο πέθανα γιατί δεν ήξερα να κάνω parry (lol πέρασα όλο το game χωρίς να ξέρω τι είναι το parry) και στους Ornstein & Smough.

Πιστεύω ότι για νέους παίκτες στην σειρά souls πρέπει να είναι το πιο δύσκολο για να αρχίσεις. Ωστόσο άμα μάθεις να κανεις parry πολλά boss στην αρχή τα σκοτώνεις σχετικά εύκολα.

Δημοσ.

ναι και εγώ εννοούσα Demons Souls > Dark Souls σε δυσκολία...δεν το διατύπωσα σωστά

αυτό που φοβάμαι είναι κατά πόσο θα γίνει abuse το parry στο pvp...θα φοβάσαι να κάνεις το πρώτο attack

Δημοσ.

Μάλλον το πρώτο souls που παίζει κάποιος του φαίνεται και δυσκολότερο αυτο έχω καταλάβει εγώ. Vial στο pvp δεν χρησιμοποιούμε είναι dishonor απλα. :P Παντως δεν είμαι σίγουρος ότι μου αρέσει το online σύστημα, καθυστερεί αρκετά και δεν έχει τα random invasion τα οποία είχαν την πλάκα τους στα προηγούμενα.

Δημοσ.

Παντως δεν είμαι σίγουρος ότι μου αρέσει το online σύστημα, καθυστερεί αρκετά και δεν έχει τα random invasion τα οποία είχαν την πλάκα τους στα προηγούμενα.

συμφωνώ σε αυτό...θέλω να το τελειώσω όμως για να έχω συνολική εικόνα

και αυτό το waiting απάλευτο, χώρια που με πέταγε και title screen

Δημοσ.

Μάλλον το πρώτο souls που παίζει κάποιος του φαίνεται και δυσκολότερο αυτο έχω καταλάβει εγώ. Vial στο pvp δεν χρησιμοποιούμε είναι dishonor απλα. :P Παντως δεν είμαι σίγουρος ότι μου αρέσει το online σύστημα, καθυστερεί αρκετά και δεν έχει τα random invasion τα οποία είχαν την πλάκα τους στα προηγούμενα.

Στο Nightmare Frontier πηγες; Πολέμησα 2 hunters εδώ που έκανε spawn η "bell-ringing woman". Μου φάνηκε σαν arena για pvp αλλα δεν είμαι σίγουρος για αυτό ρωτάω.

bloodborne_2015032610wvu8o.jpg

Δημοσ.

@Ultra

εκει ηθελα να καταλήξω οτι οσο δυσκολο και να θεωρειται καποιο σημειο αν κάνεις level up ακομη και αχρηστος να εισαι θα το περασεις,ειδικά αν μάθεις το viscral attack το παιχνιδι γινεται περιπατος,το  λεω αυτο γιατι κατι καριαγκιοζηδες γραφουν: μην το αγορασετε,δεν ειναι για νουμπς και αλλες τετοιες μλκιες.

Κανένα souls παιχνίδι δεν είναι δύσκολο αν ξέρεις τι κάνεις και εδω έχεις περιορισμένες επιλογές.

Το ψάχνεις πάντως καθόλου το παιχνίδι? Γιατι εγω που έβγαλα όλο το ds offline τώρα έφτασα στο 3ο boss σε 10 ώρες.

Δε στο λέω για να πώ κάτι "και καλά" ή να σου την πω. Το lvl design του όμως είναι απο άλλο πλανήτη και αξίζει ψάξιμο. Για παράδειγμα βρήκα ένα spear που αμφιβάλλω αν θα το έχουν βρεί πολλοί

Συμφωνώ μαζί σου γενικά. Τα souls δεν είναι για "pro" κλπ. Αρκεί να πιάσεις το νόημα και να ξέρεις τι κάνεις. Στο bloodborne είναι πιο βατά τα πράγματα στο να ξέρεις τι κάνεις.

• Like 1
Δημοσ.

Το έχω προχωρήσει λίγο και μου έχει πέσει το σαγόνι από το level design. Πιο Dark Souls μου λες. Εγώ το ευχαριστιέμαι περισσότερο από το DkS και πιστεύω ότι πρέπει να είναι από τα πιο δύσκολα πράματα να παίξει κάποιος το Dark Souls ή το Dark Souls 2 αφού έχει παίξει το Bloodborne.

Το έχω πει πολλές φορες ότι το να πάρεις κονσόλα για ένα παιχνίδι δεν είναι και ότι πιο έξυπνο μπορείς να κανεις με τα λεφτά σου. Το Bloodborne πιστεύω ότι το αξίζει όμως, είναι τόσο καλο. Πολύ πιθανό εώς και σίγουρο να είναι το GOTY μου για το 15.

Χαρακτήρα btw, Military Veteran με Saw Cleaver αρχικά. Τώρα χρησιμοποιώ κυρίως το Hammer.

Stats

bloodborne_201503261170u4a.jpg

Μας κανεις  πλακα ετσι ?62Κ blood echoes  τι φαση ?

Δημοσ.

Με το dlc και καλά για τους messengers τί παίζει; Μέσα στην collector's μου έχει μόνο τον κωδικό για το soundtrack, τα ενεργοποιεί όλα μαζί;

Επίσης, το χάρτινο κουτί ήταν σφραγισμένο σε εσάς ή μόνο το steelbook είναι σφραγισμένο με σελοφάν;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...