Προς το περιεχόμενο

Bloodborne [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ελπίζω με patch να φτιάξει η κατάσταση.

....το ψαχνουν....θεωρουν ότι ουτε αυτοι οι χρονοι είναι οι επιθυμητοι ακομη και σε SSD...

142721453643.jpg

• Απαντ. 3,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τα σχόλια κάτω είναι τουλάχιστον εμετικά.

Καλό φαίνεται το παιχνιδάκι απ' όσο έχω δει. Παρατήρησα κάποια αρνητικά αλλά προφανώς και τα θετικά είναι αρκετά περισσότερα. :)

Δημοσ.

Ελπιζω ομως ikaruga να ειναι αληθινες οι φημες και να βγει σε pc καθως θελω πολυ να παιξω το παιχνιδι και δυστηχως δεν ειμαι διαθετιμενος να παω να αγοαρασω ps4.Οχι πως δεν αξιζει η αγορα του μονο και μονο για το bloodborne.

Δεν παιζει με καμια να βγει το bloodborne για pc.Ειναι σαν να περιμενεις  οτι θα βγει καινουργιο zelda στο pc στο αμεσο μελλον.

• Like 1
Δημοσ.

Yep τώρα είμαι αρκετά πιο μπροστά, πέρασα ακόμα 2 boss fight μετά τον father G. Έκανα και ένα chalice dungeon με 3 layers, γούσταρα άσχημα. Δυσκολεύτηκα αρκετά με έναν τύπο πάνω σε ένα πύργο αλλα δεν θα πω πολλά, θα πεθάνετε αρκετές φορες και εσείς εκεί :P

Το KH το έχω +5 τώρα

:P :P :P

Αυτό, αφού έχασα 5-6 φορές και κάθισα φάρμαρα για να πάρω "pots"

Μετά η περιοχή δεν υπάρχει απλά

Edit δεν ξέρω πως να βάλλω spoiler αλλά εντάξει δε φαίνεται και τίποτα απο την εικόνα.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ειχα θεμα με το loading μεχρι που αποφασισα να φαρμαρω το cathedral, εφιαλτης πραγματικος, κανω πιο γρηγορα αυτο που θελω απο το loading.. :mad:

Πηρα το ludwig holy blade και θελω να το ανεβασω +5 γιατι μαλλον με αυτο θα παιξω, το moveset του ειναι φοβερο, βασικα οταν εισαι 2-hander ειναι σαν το greatsword.

Δημοσ.

ασχολήθηκε κανείς με online?...εγώ κατάφερα και μπήκα σε 2 κόσμους αλλά τις υπόλοιπες φορές αργούσε πολύ και με πέταγε στο title menu γράφοντας connection lost  :fear:

Δημοσ.

Γενικα διαβαζω στο net οτι καποιοι το θεωρουν δυσκολοτερο απο τα προηγουμενα souls(προσωπικά εχω παιξει μονο to dark souls 1 για καμια 4 ωρες και το παρατησα),μεχρι στιγμης που έφτασα στο 3ο boss δεν δυσκολευτηκα ιδιαιτερα και ειμαι μετριων ικανοτητων gamer.

Το μονο δυσκολο σημειο ειναι η αρχη μεχρι να μπορεσεις να κάνεις level up απο εκει και υστερα θεωρω τελειως βατο το παιχνιδι.Οταν πηγα στο πρωτο boss  για πρωτη φορα με πετσοκοψε,γυρισα πίσω lvl 20 και βγηκε με την 2η προσπάθεια άνετα,ανεβηκα στο 20 lvl με 1,5-2 ωρες παιχνιδιου με απρόσκοπτη χρηση του visceral attack.

Πιστεύω οποιος εχει PS4 πρεπει να το παιξει οπωσδηποτε!

Δημοσ.

Καλημέρα , τι θα λέγατε να γράψει ο καθένας τι origin διάλεξε και αν έχει δοκιμάσει και άλλα.

Εγώ μέχρι στιγμής παίζω με δυο:

Lone survivor με threaded cane+Hunter blunderbuss και

Military Veteran με saw cleaver+ Hunter blunderbuss.

Μέχρι στιγμής με έχει κερδίσει ο veteran αν και με λιγότερη ζωή και όχι την κινητικότητα που έχει ο survivor (που πίστευα ότι θα μου αρέσει ) δεν ξέρω γιατί αλλά μου φαίνεται πως καταφέρνω να πεθαίνω λιγότερο με αυτόν :P ή απλά αρχίζω να μαθαίνω το παιχνίδι who knows,θα δείξει παρακάτω μιας και δεν εχω προχωρήσει καθόλου (όταν λέμε καθόλου εννοούμε καθόλου) απλά εχω καθαρίσει τους τύπους στην φωτιά.

Πάντως είδα μερικά βιντεάκια που δείχνουν λίγο πιο κάτω και το πρώτο boss και σκέφτηκα από μέσα μου "ω ρε γλέντια" .

Δημοσ.

Γενικα διαβαζω στο net οτι καποιοι το θεωρουν δυσκολοτερο απο τα προηγουμενα souls(προσωπικά εχω παιξει μονο to dark souls 1 για καμια 4 ωρες και το παρατησα),μεχρι στιγμης που έφτασα στο 3ο boss δεν δυσκολευτηκα ιδιαιτερα και ειμαι μετριων ικανοτητων gamer.

Το μονο δυσκολο σημειο ειναι η αρχη μεχρι να μπορεσεις να κάνεις level up απο εκει και υστερα θεωρω τελειως βατο το παιχνιδι.Οταν πηγα στο πρωτο boss  για πρωτη φορα με πετσοκοψε,γυρισα πίσω lvl 20 και βγηκε με την 2η προσπάθεια άνετα,ανεβηκα στο 20 lvl με 1,5-2 ωρες παιχνιδιου με απρόσκοπτη χρηση του visceral attack.

Πιστεύω οποιος εχει PS4 πρεπει να το παιξει οπωσδηποτε!

20 level στο πρώτο boss είναι απολύτως λογικό να το βγάλεις άνετα...ήσουν κατά πολύ overleveled 

στο 2ο boss ήμουν 14-15 αν θυμάμαι καλά και μετά το 3ο boss είμαι 26

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω παιζω lone survivor me saw cleaver+3 +Hunter blunderbuss (εχω παρει το Kirkhammer ).

Aλλα απο οτι εχω δει παιζουν και αλλα οπλα αργοτερα και μαλλον θα αλλαξω αυτο το set up το οποιο θεωρω οτι ειναι πολυ καλο για αρχη .

Επεξ/σία από Fotis13
Δημοσ.

τι έγινε?με το cane και skill build δεν παίζει κανείς?  :-D

εγώ έχω threated cane +3 και blunderbass δίνοντας βάση σε ednurance και skill...τρελό AOE dmg το όπλο

• Like 1
Δημοσ.

@Ultra

εκει ηθελα να καταλήξω οτι οσο δυσκολο και να θεωρειται καποιο σημειο αν κάνεις level up ακομη και αχρηστος να εισαι θα το περασεις,ειδικά αν μάθεις το viscral attack το παιχνιδι γινεται περιπατος,το  λεω αυτο γιατι κατι καριαγκιοζηδες γραφουν: μην το αγορασετε,δεν ειναι για νουμπς και αλλες τετοιες μλκιες.

@ahill2

εγω ξεκινησα με violent past αλλα ειδα οτι τα stats του δεν βολευαν καθόλου τον τρόπο με τον οποιο παιζω,ανεβασα κυριως το endurance και το παιχνιδι εγινε απολαυση μετα.Πιστευω ο,τι χαρακτηρα και να διαλέξεις μπορεις να τον φερεις στα μέτρα σου με level up ;)  α! και εγω με saw cleaver και Hunter blunderbuss παιζω :D

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...