dekulinkgr Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Κυκλοφορούν κάποιες φήμες ότι το Bloodborne παίζει να κυκλοφορήσει και για PC. Για αρχή να πω ότι δεν πιστεύω λέξη αλλά παρά αυτά μπορούμε να δούμε πως προέκυψε το συγκεκριμένο ζήτημα. Η όλη ιστορία ξεκίνησε από το Amazon Γαλλίας που έβαλε στη λίστα του το παιχνίδια για PC. Κανονικά αυτό από μόνο του δεν σημαίνει κάτι καθώς έχει κάνει άπειρα τέτοια λάθη στο παρελθόν. Το βασικό ερώτημα ξεκινάει από τη φήμη που λέει ότι η άδεια χρήσης του ονόματος Bloodborne έληξε στις 23/3/2015 και η Sony ΔΕΝ ανανέωσε την άδεια. Αυτό σημαίνει ότι η FROM software έχει την δυνατότητα να κυκλοφορήσει το παιχνίδι όπου θέλει (και συγκεκριμένα για PC) χωρίς την άδεια της Sony. Τώρα για τα δικά μου μάτια αυτά είναι ιστορίες για αγρίους καθώς πιστεύω ότι απλά υπάρχει μια καθυστέρηση στο θέμα trademarking από πλευράς Sony και είναι θέμα ημερών μέχρι να ανανεωθεί η άδεια (και εφόσον αυτή η φήμη είναι σωστή) και όλα να επιστρέψουν έτσι όπως θα έπρεπε να ήταν εξ΄αρχής χωρίς γελοίες φήμες να κυκλοφορούν. Είναι όμως εξαιρετικά ενδιαφέρον η όλη ιστορία και θα έχουμε σύντομα ξεκαθάρισμα της κατάστασης για να μπει κάθε κατεργάρης στον πάγκο του. Ελπιζω ομως ikaruga να ειναι αληθινες οι φημες και να βγει σε pc καθως θελω πολυ να παιξω το παιχνιδι και δυστηχως δεν ειμαι διαθετιμενος να παω να αγοαρασω ps4.Οχι πως δεν αξιζει η αγορα του μονο και μονο για το bloodborne.
ikaruga24 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Αυτά είναι ευχολόγια mister. Εσύ πιστεύεις ότι μια εταιρία που έβαλε άμεσα το χεράκι της στη δημιουργία του παιχνιδιού να το αφήσει να φύγει από τα χέρια της; Εκτός του ότι αυτό δεν βγάζει νόημα είναι εντελώς καταστροφικό για το μηχάνημα της. Μιλάμε για ένα από τα πλέον αναμενόμενα παιχνίδια του 2015 που ταυτόχρονα παίζει να είναι και ότι καλύτερο έχει να μας δώσει το PS4 για ολόκληρο το 2015 (και όχι μόνο). Είναι σαν να λέμε ότι το Bayonetta 2 πρόκειται να κυκλοφορήσει και σε άλλες πλατφόρμες (δεν πρόκειται δηλαδή ποτέ). Μόνο δυο τρόποι υπάρχουν για να δει κάποιος Bloodborne στο PC (ή οπουδήποτε αλλού), ο ένας είναι η μη ανανέωση της άδειας (χλωμό) και ο άλλος είναι απλά να θέλει η Sony σε κάποια φάση να κυκλοφορήσει πλατφόρμα τύπου Steam στο PC και να παρέχει κάποια παιχνίδια ως υπηρεσία επί πληρωμή όπου το bloobdorne θα είναι απλά διαθέσιμο μόνο εκεί. Προς το παρόν πάντως νομίζω ότι οι περισσότεροι ασχολούνται με το θέμα καθαρά για baitclicking λόγους.
Spartan117 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Αυτό το kirkhammer λέει τίποτα? Με ψήνει αλλά το σκέφτομαι γιατι έχω ανεβάσει αρκετά το άλλο. Πιστεύω σε αυτά τα τέσσερα λεπτά δείχνω τα περισσότερα πράματα που μπορεί να κάνει το hammer. Εμενα μου αρέσει αρκετά. 1
Fotis13 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Ton killara το σιχαμα τον father καπως ανορθοδοξα θα ελεγα και αφου ψοφησα 4346856 φορες ...ειναι πολυ γρηγορος. Τον κατεβασα μεχρι το transforme και μετα τον εκανα λαμπαδα με τις μολοτοφ ,ξεφτιλιστικε σε dt . Sent from my iPad Air 2 using Insomnia 3
ADHD Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Καλο το kirkhammer αλλα μονο με R1/R2+L1 το χρησιμοποιω, αν θες να σπαμαρεις R1 δεν ειναι και το καλυτερο. Το saw spear ειναι για τετοια δουλεια σκοτωνει γρηγορα και κανει και αξιοπρεπες dmg.
neratzojuice Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Πιστεύω σε αυτά τα τέσσερα λεπτά δείχνω τα περισσότερα πράματα που μπορεί να κάνει το hammer. Εμενα μου αρέσει αρκετά. Ωραίος. Στην ίδια περιοχή είμαστε. Βασικά είμαι ένα bonfire μετα αλλά δεν είναι μακρυά. Το έχεις ανεβάσει καθόλου? Το δικό μου ανεβασμένο τον κόβει φέτες τον τυπά τον μεγάλο. Στον άλλο παραπέρα με την μπάλα πήγες? Πέρασα ζόρικες στιγμές εκεί
Fotis13 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Ta shining coins τι τα κανουμε ; Sent from my iPad Air 2 using Insomnia
Spartan117 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Ωραίος. Στην ίδια περιοχή είμαστε. Βασικά είμαι ένα bonfire μετα αλλά δεν είναι μακρυά. Το έχεις ανεβάσει καθόλου? Το δικό μου ανεβασμένο τον κόβει φέτες τον τυπά τον μεγάλο. Στον άλλο παραπέρα με την μπάλα πήγες? Πέρασα ζόρικες στιγμές εκεί Yep τώρα είμαι αρκετά πιο μπροστά, πέρασα ακόμα 2 boss fight μετά τον father G. Έκανα και ένα chalice dungeon με 3 layers, γούσταρα άσχημα. Δυσκολεύτηκα αρκετά με έναν τύπο πάνω σε ένα πύργο αλλα δεν θα πω πολλά, θα πεθάνετε αρκετές φορες και εσείς εκεί Το KH το έχω +5 τώρα 1
stavros88 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Εγω παλι πεθανα 15 φορες στο cleric beast ενω τον Father το εβγαλα με την πρωτη.Γενικα στην αρχη τα βγηκα σκουρα μεχρι να συνηθισω.Evade με lock-on απιστευτο.Γενικα το συστημα μαχης μου θυμιζει περισσοτερο το dark souls 1 οπως και ο τροπος που κινειται ο παιχτης.
Fotis13 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Βρηκα την hunters armor ! Sent from my iPad Air 2 using Insomnia
Spartan117 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Calling it a day για σήμερα, πρέπει να έπαιξα 12 ώρες σερί... Έχω να το κάνω αυτό πολύ καιρό, μπορεί και πάνω από χρόνο. Είναι παιχνιδάρα. Μερικές εικόνες από τις περιπέτειες μου σήμερα. 2
ultralisk Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 πακέτο το να μην μπορείς να κινηθείς μεταξύ των bonfire...αυτο το loading είναι απάλευτο γμτ 3
Spartan117 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 πακέτο το να μην μπορείς να κινηθείς μεταξύ των bonfire...αυτο το loading είναι απάλευτο γμτ Ναι αυτό και το frame pacing είναι τα μονο πράματα που δεν μου αρέσουν. Ελπίζω με patch να φτιάξει η κατάσταση. Ευτυχώς στα chalice dungeon τα loading είναι πολύ γρήγορα. ΤΟΣΟ δύσκολο ήτανε να έχουν Sata 3 στο Ps4 και X1; Να βάζουμε τουλάχιστον έναν SSD και να πιάνει τόπο... Τι να πεις. Άμα έχουν S3 σε slim έκδοση με βλέπω να το αλλάζω. 1
garrett156 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 πω πω το topic είναι να μην μπαίνεις άμα δεν μπορείς να παίξεις το παιχνίδι αλλά υποκύπτω συνέχεια στον πειρασμό
Fotis13 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Kαι εγω μετα απο 12+ ωρες σταματαω .Το πακετο ειναι οτι θα το ξαναπιασω Σαββατο γιατι λογω δουλειας δεν θα μπορω πιο πριν(για1-2 ωρες μονο δεν μπαινω καν στην διαδικασια να το ανοιξω) Το game einai επος και ρουφηχτρα χρονου πραγματικα πολυ εθιστικο. Sent from my iPad Air 2 using Insomnia 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα