HolyMan Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 ωραιο παιχνιδι αλλα δυσκολο! Δεν μπορω καν να περασω την αρχη που ειναι ολοι μαζεμενοι στην φωτια! Χανω συνεχεια! 2
Prospector8 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Διάβασε εδω μερικα tips που ισως να μην ήξερες, και θα σε βοηθήσουν παρα πολυ πιστεύω. http://blog.us.playstation.com/2015/03/23/bloodborne-24-tips-for-survival/ Απο το πιο σημαντικα ειναι οταν δεις οτι οτι πρόκειται να κάνει attack ενας εχθρός, γρήγορα πατα L2 ωστε να του κανει mini stun, και ενω εισαι πολυ κοντα του πατα το R1,θα δεις οτι θα κανει Visceral Strike, τρελο damage δλδ. Μην τα παρατήσεις και προσπάθησε να μαθαίνεις απο τα λάθη σου, μην βιάζεσαι and keep dying εεεε trying ηθελα να πω Οσο αφορα τους τυπους στη φωτιά, αν δειτε στο inventory εχετε μαζεψει καποιες πέτρες, δεν θυμαμαι name, τις οποίες τις usαρετε με το τετράγωνο, οπου οταν τις ριξετε σε εναν εχθρό με την παρεα του, τοτε αυτος θα σας ακολουθήσει μονος 4
Deargr Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Pedle λεγονται οι πετρες . Πολυ χρησιμο το link που εδωσες !
ADHD Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Νουμπακια, Εμενα κατεβηκε 3 το βραδυ, εβαλα google dns στο ps4 οπως ελεγαν καποιοι για γρηγοροτερο download και τελικα κολλησε εντελως, μεχρι να το παρω χαμπαρι οτι δεν κατεβαζει (ενω ειχα net και στο ps4) εφαγα ποσο χρονο.. Τωρα ολα οκ, το παιχνιδι ειναι μαπα φυσικα αλλα δεν πειραζει, cleric beast down με τη δευτερη, βρηκα το saw spear και το παω quality build προς το παρον. Πηρα το axe στην αρχη αλλα ειναι αρκετα αργο δεν βοηθουσε οταν ηταν πολλοι μαζεμενοι. Ενα tip μονο για τους νεους, ξοδεψτε τα souls η echoes οπως λεγονται σε καθε ευκαιρια.. 2
ultralisk Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 το skill build τα σπάει,τρελό dmg...φύγανε γρήγορα τα 2 bossakia αλλά με χαμηλό vitality ο ψόφος παραμονέυει σε κάθε γωνία
Fotis13 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 To ξυλο που εχω φαει στο δευτερο boss sto graveyard δεν εχει προηγουμενο ti lv πηγατε εσεις εκει ;...θελω να σπασω την τηλεοραση , το ps4 , to χειριστηριο και να σκοτωσω οποιον με ξαναπαρει τηλ να βγω εξω Sent from my iPad Air 2 using Insomnia 1
Fulgore Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 To ξυλο που εχω φαει στο δευτερο boss sto graveyard δεν εχει προηγουμενο ti lv πηγατε εσεις εκει ;...θελω να σπασω την τηλεοραση , το ps4 , to χειριστηριο και να σκοτωσω οποιον με ξαναπαρει τηλ να βγω εξω Sent from my iPad Air 2 using Insomnia Μην τα σπασεις δωστα σε μενα να σου περασω τον Father Gascoine Απλα επειδη ειναι πολυ γρηγορος θελει κλασσικα να βρεις το timing για 1-2 χτυπηματα και συνεχεια Dodge 1
Spartan117 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Εγώ την πρώτη φορα το σκότωσα στα lvl 17 με το kirkhammer αλλα ήμουν πολύ τυχερός στην τελευταία φάση του boss fight. Το ανέβασα πριν 2-3 σελίδες. Εγώ έχω φάει πολύ ξύλο στο πρώτο chalice dungeon πάντως, πολύ όμως. Μην τα σπασεις δωστα σε μενα να σου περασω τον Father Gascoine Απλα επειδη ειναι πολυ γρηγορος θελει κλασσικα να βρεις το timing για 1-2 χτυπηματα και συνεχεια Dodge Βασικά είναι εύκολο boss να κανεις parry, αυτή είναι μια από τις μεγάλες αδυναμίες του. Επίσης το τρίτο boss το σκότωσα και αυτό με την πρώτη. Πολύ εύκολα κανεις parry και σε αυτό. 1
tidus666 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 EpicNameBro is back! #dancing "Η δημοσίευση μηνυμάτων σε αυτό το forum χρησιμοποιώντας greeklish χαρακτήρες, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ!" λολ γτφ
spacecowboy Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 ησυχια βλεπω στο topic...ετσι ειναι τα καλα παιχνιδια μαγκες μου τα καλα παιχνιδια τα παιζεις δεν καθεσε να τα αναλυεις και απο οτι φαινεται πεσαμε ολοι με τα μουτρα... anyway επος το παιχνιδι και αρκετα διαφορετικο απο τα souls σε φαση να σε βαζει να ξαναμαθαινεις πως δουλευουν τα πραγματα οχι μια απο τα ιδια,οχι ξαναζεσταμενο φαγητο πηραν μια φορμουλα που δουλευει και εχτισαν πανω της κατι αρκετα εως πολυ διαφορετικο! 5
neratzojuice Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Εγώ την πρώτη φορα το σκότωσα στα lvl 17 με το kirkhammer αλλα ήμουν πολύ τυχερός στην τελευταία φάση του boss fight. Το ανέβασα πριν 2-3 σελίδες. Εγώ έχω φάει πολύ ξύλο στο πρώτο chalice dungeon πάντως, πολύ όμως. Βασικά είναι εύκολο boss να κανεις parry, αυτή είναι μια από τις μεγάλες αδυναμίες του. Επίσης το τρίτο boss το σκότωσα και αυτό με την πρώτη. Πολύ εύκολα κανεις parry και σε αυτό. Εγω κυρίως πήγαινα απο πίσω του και προσπαθούσα να μην τον αφήσω να αρχήσει το σερι του. Πίσω για στάμινα και ξανα. Αμυντικά δηλαδή δε δούλεψε για μένα γιατι αμα σε πιάσει δε σταματάει.. Δυσκολεύει στην δευτερη φάση. Πιστεύω θέλει γρήγορο όπλο και ήμουν τυχερός σε αυτό. 3 φορές μου πήρε. Αυτό το kirkhammer λέει τίποτα? Με ψήνει αλλά το σκέφτομαι γιατι έχω ανεβάσει αρκετά το άλλο.
ikaruga24 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Κυκλοφορούν κάποιες φήμες ότι το Bloodborne παίζει να κυκλοφορήσει και για PC. Για αρχή να πω ότι δεν πιστεύω λέξη αλλά παρά αυτά μπορούμε να δούμε πως προέκυψε το συγκεκριμένο ζήτημα. Η όλη ιστορία ξεκίνησε από το Amazon Γαλλίας που έβαλε στη λίστα του το παιχνίδια για PC. Κανονικά αυτό από μόνο του δεν σημαίνει κάτι καθώς έχει κάνει άπειρα τέτοια λάθη στο παρελθόν. Το βασικό ερώτημα ξεκινάει από τη φήμη που λέει ότι η άδεια χρήσης του ονόματος Bloodborne έληξε στις 23/3/2015 και η Sony ΔΕΝ ανανέωσε την άδεια. Αυτό σημαίνει ότι η FROM software έχει την δυνατότητα να κυκλοφορήσει το παιχνίδι όπου θέλει (και συγκεκριμένα για PC) χωρίς την άδεια της Sony. Τώρα για τα δικά μου μάτια αυτά είναι ιστορίες για αγρίους καθώς πιστεύω ότι απλά υπάρχει μια καθυστέρηση στο θέμα trademarking από πλευράς Sony και είναι θέμα ημερών μέχρι να ανανεωθεί η άδεια (και εφόσον αυτή η φήμη είναι σωστή) και όλα να επιστρέψουν έτσι όπως θα έπρεπε να ήταν εξ΄αρχής χωρίς γελοίες φήμες να κυκλοφορούν. Είναι όμως εξαιρετικά ενδιαφέρον η όλη ιστορία και θα έχουμε σύντομα ξεκαθάρισμα της κατάστασης για να μπει κάθε κατεργάρης στον πάγκο του. 1
keropi Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Τα περί "Bloodborne PC version" είναι απλά αστειότητες ... Εγώ διάβασα άλλη φήμη ότι η SONY θέλει να εξαγοράσει την FROM από την εταιρεία που την έχει τώρα, μια kadokawaκάτι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα