Προς το περιεχόμενο

Bloodborne [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Νομίζω ότι στο Bloodborne ταιριάζει η ατάκα "πεθαίνω για πάρτη σου μωρό μου" :P  .

@Spartan117 Του είπες κάτι του Gascoigne και τα πήρε έτσι στην κράνα απο το 1:00 και μετά ή ήταν κάτι που του έκανες?  :P 

Δημοσ.

εμένα που δε μου άρεσαν τα souls έχω καμιά ελπίδα σε αυτό ή να μη μπω καν στον κοπο?

Αρκετά διαφορετική λογική. Παρόμοια δυσκολία αλλα το gameplay είναι διαφορετικό. Πια δεν είναι τόσο αργό, δεν φοράς πανοπλίες που ζυγίζουν 100 κιλά και αλλα 50 κιλά η ασπίδα. Πιο γρήγορο gameplay και πιο βαθύ ταυτόχρονα. Δεν πολεμάς ένα-ένα τους εχθρούς, αλλα 5-5 και σου την πέφτουν και από πίσω. Είναι αρκετά πιο χαοτικό σε σχέση με τα souls. Θα σου έλεγα τουλάχιστον να το νοικιάσεις να δεις άμα σου αρέσει.
  • Like 2
Δημοσ.

εμένα που δε μου άρεσαν τα souls έχω καμιά ελπίδα σε αυτό ή να μη μπω καν στον κοπο?

Ειναι το καλυτερο παιχνιδι που υπαρχει και θα υπαρξει μεχρι και το 2016 οταν αποφασισουν να βγαλουν και τιποτα αλλο,και σιγουρα ειναι οτι πρεπει μεχρι τον Μαιο/Ιουνιο που ερχονται τα Witcher 3 και Batman.

• Like 2
Δημοσ.

Μολις ξεκινησα να κατεβαζω το παιχνιδι.Τρατζικ.Καλη 25η μαρτιου!

Τζάμπα ασχολείστε με το Ευρωπαϊκό store πάντως παιδιά, άμα είναι να πάτε digital τουλάχιστον κάντε το σωστά. HK store για τις τιμές, US/CA store για οτιδήποτε άλλο.

Το Αμερικανικο store είναι το πιο σωστό σχεδόν στα πάντα.
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...