Προς το περιεχόμενο

Bloodborne [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Επιτελους αργησα αλλα τα καταφερα !

post-237837-0-38258400-1427205830_thumb.jpg

post-237837-0-41347100-1427205849_thumb.jpg

Να πουμε εδω πως οποιος εχει στερητικο  υπαρχει επαρκεια απλων εκδοσεων στο public  στα ραφια ωστε να μην χασει την αργια .

• Like 3
Δημοσ.

Το DF λέει ότι όντως υπάρχει προβληματάκι με frame pacing. Το οποίο όμως μπορούν να διορθώσουν εύκολα με κάποιο patch.

Δημοσ.

Το DF λέει ότι όντως υπάρχει προβληματάκι με frame pacing. Το οποίο όμως μπορούν να διορθώσουν εύκολα με κάποιο patch.

Μπορει να φταινε οι drivers σε αναμονη για νεους, επισης δοκιμαστε triple buffering v-sync μπορει και να φτιαξει προσωρινά.

• Like 3
Δημοσ.

Μπορει να φταινε οι drivers σε αναμονη για νεους, επισης δοκιμαστε triple buffering v-sync μπορει και να φτιαξει προσωρινά.

latest?cb=20141218052017

sarcastic-clapping-ryan-gosling.gif

tumblr_lry2ymLdj01r1m5qho1_500.gif

• Like 5
Δημοσ.

Αφηστε τα πολλα λογια λεω εγω και λιωστε το παιχνιδι!!!!!!

Μονο ονοματα να αλλαξετε οσοι θελετε να παιξετε Online με παρεα.

• Like 1
Δημοσ.

Αφηστε τα πολλα λογια λεω εγω και λιωστε το παιχνιδι!!!!!!

Μονο ονοματα να αλλαξετε οσοι θελετε να παιξετε Online με παρεα.

Ακομα στην δουλεια ειμαστε μην παιζεις με τον πονο μας ...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το frame pacing το κατάλαβα και εγώ μιας και είναι απο τα μεγαλύτερα προβλήματα που έχουμε στο PC με το Dx11(σε συγκεκριμένα παιχνίδια) αλλα είναι τόσο καλο το παιχνίδι που δεν με ενδιαφέρει πολύ, λογικά ένα εύκολο fix θα είναι στο επόμενο patch. Όσο για την δυσκολία σε σύγκριση με το DkS/DkS2

• Πολύ λιγότερα "bonfire" "lantern" ότι θες πέστα που σημαίνει μεγαλύτερο κόστος στον κάθε θάνατο γιατί τα blood vials είναι μετρημένα
  • Δεν μπορείς να σπαμαρεις την ίδια περιοχή μέχρι να την περάσεις μιας και τα vials δεν κάνουν restore σαν τα estus flask, άμα σου τελειώσουν τα vials πρέπει να βρείς περισσότερα

Edit: Ανεβάζω ένα boss fight με το Kirkhammer. Το STR build μια χαρά viable είναι, τον Gascoigne με το πρώτο try τον σκότωσα και χωρίς να παίζω και ιδιαιτερα καλά. Απλά κάνω σωστά parry και το combo switch, τούμπανο το hammer :D

Imo μεγάλη διαφορα στην ποιότητα/βάθος του combat από το Dark Souls 2.

Επεξ/σία από Spartan117
  • Like 3
Δημοσ.

Το πήρα και εγω τελικά! Μου έστειλε το public μήνυμα... Πολύ ωραίο gameplay!

Spartan που το βρήκες το οπλάκι? Δεν ήταν στα 3 πρώτα έτσι?

Νομίζω το ξεκλειδώνεις αφού σκοτώσεις το Cleric Beast στην γέφυρα, κάνει 3k blood echoes

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...