Prospector8 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Έρχεται σύντομα patch παιδες για τα loading times.
d4ydr33m3r Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Κατεβαινει ηδη το day 1 patch σε λιγο ξεκιναω.. 3
Fotis13 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Επιτελους αργησα αλλα τα καταφερα ! Να πουμε εδω πως οποιος εχει στερητικο υπαρχει επαρκεια απλων εκδοσεων στο public στα ραφια ωστε να μην χασει την αργια . 3
spartan29gr Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Αυτοκτόνησαν, το βγάλανε οπως ηταν στην εκθεση! Stuttering Fest το game ! Troll mode on
D.Luffy Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Το DF λέει ότι όντως υπάρχει προβληματάκι με frame pacing. Το οποίο όμως μπορούν να διορθώσουν εύκολα με κάποιο patch.
ikaruga24 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Ηδη το patch έρχεται για διάφορα θεματάκια που υπάρχουν στο παιχνίδι συμπεριλαμβανομένου και του θέματος του frame pacing.
ADHD Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Το DF λέει ότι όντως υπάρχει προβληματάκι με frame pacing. Το οποίο όμως μπορούν να διορθώσουν εύκολα με κάποιο patch. Μπορει να φταινε οι drivers σε αναμονη για νεους, επισης δοκιμαστε triple buffering v-sync μπορει και να φτιαξει προσωρινά. 3
red1 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Μπορει να φταινε οι drivers σε αναμονη για νεους, επισης δοκιμαστε triple buffering v-sync μπορει και να φτιαξει προσωρινά. 5
Fotis13 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Ρε φιλε γιατι digital to soundtrack ομως χαθηκε 1 cd πως θα το μεταφερουμε τωρα ? just saying ... 1
ahill2 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Το τσίμπησα και εγώ,collector's edition καλή μας διασκέδαση. 1
Fulgore Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Αφηστε τα πολλα λογια λεω εγω και λιωστε το παιχνιδι!!!!!! Μονο ονοματα να αλλαξετε οσοι θελετε να παιξετε Online με παρεα. 1
Fotis13 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Αφηστε τα πολλα λογια λεω εγω και λιωστε το παιχνιδι!!!!!! Μονο ονοματα να αλλαξετε οσοι θελετε να παιξετε Online με παρεα. Ακομα στην δουλεια ειμαστε μην παιζεις με τον πονο μας ...
Spartan117 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 (επεξεργασμένο) Το frame pacing το κατάλαβα και εγώ μιας και είναι απο τα μεγαλύτερα προβλήματα που έχουμε στο PC με το Dx11(σε συγκεκριμένα παιχνίδια) αλλα είναι τόσο καλο το παιχνίδι που δεν με ενδιαφέρει πολύ, λογικά ένα εύκολο fix θα είναι στο επόμενο patch. Όσο για την δυσκολία σε σύγκριση με το DkS/DkS2 Πολύ λιγότερα "bonfire" "lantern" ότι θες πέστα που σημαίνει μεγαλύτερο κόστος στον κάθε θάνατο γιατί τα blood vials είναι μετρημένα Δεν μπορείς να σπαμαρεις την ίδια περιοχή μέχρι να την περάσεις μιας και τα vials δεν κάνουν restore σαν τα estus flask, άμα σου τελειώσουν τα vials πρέπει να βρείς περισσότερα Edit: Ανεβάζω ένα boss fight με το Kirkhammer. Το STR build μια χαρά viable είναι, τον Gascoigne με το πρώτο try τον σκότωσα και χωρίς να παίζω και ιδιαιτερα καλά. Απλά κάνω σωστά parry και το combo switch, τούμπανο το hammer Imo μεγάλη διαφορα στην ποιότητα/βάθος του combat από το Dark Souls 2. Επεξ/σία 24 Μαρτίου 2015 από Spartan117 3
neratzojuice Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Το πήρα και εγω τελικά! Μου έστειλε το public μήνυμα... Πολύ ωραίο gameplay! Spartan που το βρήκες το οπλάκι? Δεν ήταν στα 3 πρώτα έτσι?
Spartan117 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Το πήρα και εγω τελικά! Μου έστειλε το public μήνυμα... Πολύ ωραίο gameplay! Spartan που το βρήκες το οπλάκι? Δεν ήταν στα 3 πρώτα έτσι? Νομίζω το ξεκλειδώνεις αφού σκοτώσεις το Cleric Beast στην γέφυρα, κάνει 3k blood echoes
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα