Vole Maulder Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Eνδιάμεσες καταστάσεις δεν υπάρχουν έτσι; Οχι, ρε, φλώροι είμαστε; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HadesGR Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Αδη μια μέρα θελω να σε δω λιώνεις το ms pacman ρε φίλε. Βασικά το Ms Pacmn το έχω λιώσει...ΧΑΧΑΧΑ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Eνδιάμεσες καταστάσεις δεν υπάρχουν έτσι; Φυσικα και υπαρχουν και εχει ονομα Dragons Dogma dark arisen. Αν και δεν ειναι ακριβως το ιδιο ειναι το ποιο κοντινο παιχνιδι που θα βρεις σε souls παιχνιδι χωρις να ειναι souls. Τα souls ειναι για hardcore και purists. Δεν μπορεσα προσωπικα να καταλαβω ποτε τι τοσο δυσκολο υπαρχει σε αυτα τα παιχνιδια περα απο την προσοχη που πρεπει να δωσεις σε ορισμενα πραγματα και απλα την φυσικη εξελιξη που θα αποκτησει καποιος παιζοντας τα για να εχει τον πληρη ελεγχο. Ισως θα επρεπε να το δοκιμασεις πρωτα πριν βγαλεις το συμπερασμα οτι ο τιτλος δεν ειναι για εσενα. Προσωπικα με "προσβαλουν" τα παιχνιδια που μου συμπεριφερονται σαν να ειμαι βλακας (αχεμ, Elder Scrolls μεταξυ και αρκετων ακομα). Τα Souls απλα μου παιξανε τις καταλληλες χορδες του gamer που εχω μεσα μου. Του gamer που νομιζα οτι απλα εχει "ξεφυγει" πλεον απο το gaming. Αμ δε, απλα τα παιχνιδια φλωρεψαν. Το διαπιστωσα και σχετικα προσφατα απο μια αναδρομη μου στο παρελθον στις μερες του Snes και Megadrive. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HadesGR Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 SHUT UP AND TAKE ALL MY MONEY! Νέο gameplay.....μπορώ πω ότι άλλαξα κάνα δύο βρακιά από το HYPE! 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavros88 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Eνδιάμεσες καταστάσεις δεν υπάρχουν έτσι; Υπαρχει και το Lords of the Fallen 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 SHUT UP AND TAKE ALL MY MONEY! Νέο gameplay.....μπορώ πω ότι άλλαξα κάνα δύο βρακιά από το HYPE! http://www.youtube.com/watch?v=AY8e8Ci_0ek&feature=youtu.be Δυνατό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavros88 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Επιτελους κανονικο gameplay βιντεο! 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Προτιμώ το The Order: 1886 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosspeed Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Επιτελους κανονικο gameplay βιντεο! Καλα μιλαμε το αιμα τα σπαει . Φοβερο παιχνιδι . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HadesGR Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Προτιμώ το The Order: 1886 XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAA ΒΛΑΣΦΗΜΟΣ! Ξεκινάμε λέγοντας ότι δεν έχει καμία σχέση το ένα game με το άλλο και τελειώνουμε λέγοντας ότι το Bloodborne είναι pure respect. Nuff said! Επιτελους κανονικο gameplay βιντεο! Επιτελους κανονικο gameplay βιντεο! ΤΟ ΘΕΛΩ ΑΠΟ ΕΧΘΕΣ! ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartan29gr Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Γκοθιλα επικουρα!!!σπλασερια σε ολλο το μεγαλιο της. .Τι αλλο να πεις για αυτην την παιχνιδαρα??????????? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skanjos Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 πιστέυω θα είναι το πρώτο exclusive για this gen consoles που θα με κάνει να αγοράσω κονσόλα όταν βγει....(αλλιώς θα ήταν το uncharted 4) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lordelesar Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Αναμονή να βγει να πάρουμε PS4. Είναι τρομερό πως ένα κατά γενική ομολογία hardcore παιχνίδι έχει φτάσει να θεωρείται από τη Sony ως console mover. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Δεν μ αρεσουν τα Rpg αλλα θα το αγορασω αυτο.θα το τιμησω.Το μονο rpg που μου αρεσε ηταν το the witcher 3 and the bloodborn Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hollow_83 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Ωραια τα γραφικα του, αλλα κατι με χαλαει, πρεπει να το πιασω στα χερια μου για να ενθουσιαστω ή να απογοητευτω τελειως. Και πριν με προλαβει καποιος εχω plat απο το Demon εως και το Souls 2 (με κανα 250 ωρες το καθενα). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα