Προς το περιεχόμενο

Bloodborne [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

περίεργο, εγώ διάβαζα ότι είναι δυσκολότερο - όχι εύκολο σαν το DaS2...

το ακουσα σε ενα απο αυτα τα 3 reviews (δεν θυμαμαι σε ποιο :D )

GamesRadar:

Gamespot:

Gametrailers:

Δημοσ.

Πιο δύσκολο από το DkS2 είναι μέχρι στιγμής για εμενα. Υπάρχουν πολλοί εχθροί που σου στήνουν παγίδες και άλλοι που σου ορμάνε σε ομάδες. Είναι πολύ, μα πολύ εύκολο να πεθάνεις αν δεν προσεχεις.

Gif από την κίνηση που περιέγραψα στο προηγούμενο post.

rlugni.gif

• Like 2
Δημοσ.

Είδα λίγο κάποια stream χθές βράδυ και...αυτο με το φόρτωμα +/-30sec καθε φορά που χάνεις είναι ένα "θέμα"...

Δημοσ.

Kαι μένα αυτό με απομάκρυνε απ' τα streams. Έστριβα τσιγάρο σε κάθε loading screen. Σε κάποιες περιπτώσεις έφτανε και λεπτό. Let's plays από εδώ και πέρα που θα κάνουν έντιτ. :D

Δημοσ.

Ειπαμε πρεπει να το πατησεις manual για να κατεβει?? Το εχω αφησει ανοιχτο με επιλεγμενο το auto-download εχω ελπιδες να εχει αρχισει να κατεβαινει?? :P

Δημοσ.

Ναι το πατησα manual .

Δεν του αφησα ομως και αλλη επιλογη , γιατι μολις το ειδα οτι αλλαξε κατασταση το πατησα αμεσως !!

Δημοσ.

<p>Είδα λίγο κάποια stream χθές βράδυ και...αυτο με το φόρτωμα +/-30sec καθε φορά που χάνεις είναι ένα "θέμα"...</p>

ναι πραγματικα αυτο ειναι απαλευτο πεφτει που πεφτει ο ψοφος της αρκουδας να περιμενεις και τοσο καθε φορα ειναι ελεεινο...

Sent from my iPad Air 2 using Insomnia

Δημοσ.

Αν ομως πρεπει να το πατησουμε manual για τι auto download μιλαμε ???

Οντως.. :P Εγω ελπιζω ακομα να εχει πιασει το "auto" και να το βρω να κατεβαινει οταν γυρισω. :P

Δημοσ.

ναι πραγματικα αυτο ειναι απαλευτο πεφτει που πεφτει ο ψοφος της αρκουδας να περιμενεις και τοσο καθε φορα ειναι ελεεινο...

Sent from my iPad Air 2 using Insomnia

Δες την θετική πλευρά Φωτάρα μου : δεν είναι τα 2λεπτα/3λεπτα φορτώματος του Elder scrolls : Morrowind στο 1ο xbox...

ή τα φορτώματα του orange box στο Χ360...ή τα φορτώματα του Doom 3 (πάλι στο 1ο xbox) :-D

Βεβαια, σε εκείνα δεν έχανες 5 φορές ανα 5-λεπτο οπότε... :-D

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...