Προς το περιεχόμενο

Bloodborne [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τελικα με το preload τι γινετε?Γραφει Playable in 11:55:50 αλλα δεν υπαρχει καπου η επιλογη για να κατεβασω κατι

Τιποτα, γαμω τα digital μου που νομιζα οτι θα ειναι οπως το steam η τελος παντων θα ισχυει εστω 24 ωρες πριν το pre-load, και σημερα να ανοιξει με τη συνδεση που εχω με βλεπω να παιζω στις 26 εκει.. :mad:  :mad:

Ετσι μου ερχεται να αρχιζω να παιρνω τηλ μηπως το βρω πουθενα διαθεσιμο σημερα και ας το πληρωσω 2 φορες.

• Απαντ. 3,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

παιδιά στο Πλαίσιο της Καλαμαριάς το εχουν στα ραφια(απο χθες μου ειπε ο πωλητής),το λεω για οποιον ενδιαφερεται και δεν το βρίσκει στη Θεσ/νικη.

Δημοσ.

Ευκολοτερο μου φαινεται απο οσο εχω δει, οσοι βλεπετε streams αν θελετε να δειτε καλο παιχτη να ξερει τι κανει και σε αποψη builds/info δειτε αυτον http://www.twitch.tv/brandon505και οχι ασχετους τυπου MANvsGAME κτλπ παροτι εχουν τα περισσοτερα views.. :P

Δημοσ.

Μεγάλη ξενέρα που θα καθυστερήσει ο guide. Αυτό σημαίνει ότι θα καθυστερήσουν και τα βιντεάκια από EpicNameBro και GermanSpy :(

Ελπίζω να ανέβουν σήμερα let's plays, να περάσει και πιο γρήγορα ο χρόνος μέχρι το PoE.

Δημοσ.

Κανενα νεο ??? 

Aρχισε το download  ??

Σε εμενα τιποτα μεχρι πρν 3-4 ωρες που κοιταξα, φαγαμε ακυρο μαλλον απο μεσανυχτα το βλεπω..  :mad:

^ oroboro = εγγύηση

Ναι επιτελους το επιασαν σοβαρα ατομα, ειχα φριξει με τους νουμπαδες early access streamers.. :P

Δημοσ.

Ωραία λοιπόν, Cleric Beast = dead. Ένα mechanic που βρήκα που δεν έχω δει να χρησιμοποιούν πολλοι.

R1/R2 -> προς το τέλος του attack L1 -> Κάνει combo switch το form του weapon χωρίς να σπάει το combo.

Αυτό ισχύει και από heavy προς light form και το αντίθετο.

• Like 1
Δημοσ.

Aφου μου εγραφε ξεκαθαρα οτι το pre download ξεκινα στις 24/03/2015 !!! 

Σημερα δεν ειναι αυτη η ημερομηνια ?? :P

Δημοσ.

Ναι σημερα ειναι το pre-load, ξεκιναει 11:59 το βραδυ, 24/03/15 θα ειναι και παλι, μην παραπονιεσαι.. :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...