vag.patrick Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Απο μεντια μαρκτ....αυριο πρωι θα τις βγαλουν...η κολλεκτορς ηταν παραγγελια... 1
Fotis13 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Απο μεντια μαρκτ....αυριο πρωι θα τις βγαλουν...η κολλεκτορς ηταν παραγγελια... ελεος ρε γαμωτο τι σκατα κανει το public kai εγω προπαραγγελια την εχω . Καλα θα με ξαναδουν σιγουρααααααα Sent from my iPad Air 2 using Insomnia
ADHD Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Τι γινεται με το pre-load σε EU αρχιζω να χανω την υπομονη μου..
Spartan117 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Εγώ πάντως έτσι τα έχω χωρίσει όταν δεν αγοράζω από amazon/digital Public -> Βιβλία/blu-ray Πλαίσιο -> Games/Hardware για το PC (όταν έχουν λογικές τιμές) Media Markt -> Οθόνες/Games E-shop -> Crazy sundays/Διαφορα πράματα που θέλω για το PC που δεν τα βρίσκω πουθενά αλλου
Fulgore Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Εγώ πάντως έτσι τα έχω χωρίσει όταν δεν αγοράζω από amazon/digital Public -> Βιβλία/blu-ray Πλαίσιο -> Games/Hardware για το PC (όταν έχουν λογικές τιμές) Media Markt -> Οθόνες/Games E-shop -> Crazy sundays/Διαφορα πράματα που θέλω για το PC που δεν τα βρίσκω πουθενά αλλου Τις περισσοτερες περιπτωσεις το Πλαισιο και Media Markt ειναι απο τα ακριβοτερα μαγαζια,και σκεψου οτι για να δεις λογικες τιμες στο Πλαισιο πρεπει να περασει τουλαχιστον 1 χρονος που μεχρι τοτε ισως να εχεις χασει και το ενδιαφερον για το παιχνιδι αν περιμενεις απο αυτους. 1
Spartan117 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Με το Bloodborne και το TLOU μια χαρά με βόλεψε πάντως. Δεν αγοράζω συχνά μιας και ότι έχω στο PC είναι digital και τα περισσότερα στο Ps4 είναι και αυτά digital. Για το Bloodborne και σε αυτή την τιμή έπρεπε να πάω physical όμως.
Prospector8 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Τελειωσε η μπαταρια λεει το ψεμα !!!! Πφφφ,και αυριο δουλευω πρωι οποτε enough για σημερα... Λοιπον σορυ που θα ειμαι αυστηρος και ισως στεναχωρεσω μερικους αλλα.. ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΑΜΕΙ Eχει την ατμοσφαιρα που περιμενα απο το game αυτο και ειναι απιστευτη.Αρκετα καλα γραφικα χωρις ιδιαιτερο προβλημα προσωπικα με fps drops κτλπα Στο gameplay τωρα απο την μικρη εμπειρια που ειχα με το DS2,μου φαινεται οτι ειναι λιιιγο πιο γρηγορο το ολο concept οτι κινουμε πιο γρηγορα και ελευθερα αλλα για κακη μου τυχη το ιδιο καλα κινουνται και οι εχθροι,στους οποιους εχω κατσει και απλα τους χαζευω! Στους βετερανους του παιχνιδιου ισως τους φανει λιγο ευκολο στην αρχη,αλλα μετα... you will read "the message" πολυ πιο συχνα. Δεν θα βγαλω ακομα συμπερασματα μιας και το παω παρα πολυ αργα,αλλα σιγουρα η πρωτη εντυπωση ειναι Θετικοτατη 2
keropi Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 πολύ κουλό, μου ήρθε mail από το plaisio στις 23:15 ότι το ΒΒ είναι προς παράδοση μέσω courier , έχει πλάκα να φόρτωσε η Γενική και να έρθει αύριο hype hype hype 1
Deargr Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Τι γινεται με το pre-load σε EU αρχιζω να χανω την υπομονη μου.. Eμενα μου λεει οτι θα αρχισει 24/03/2015 , αλλα εχουν περασει ηδη 7 λεπτα μετα τις 12:00 και τιποτα ακομη
ADHD Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Ναι τιποτα ακομα, ανοιχτο το εχω και κοιταω καθε λιγο και λιγακι.
ultralisk Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 παίζει να ξεκινήσει CET time δλδ σε μισή ώρα περίπου
Deargr Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 τιποτα ακομη , μαλλον παμε για τις 02:00. θα προλαβουμε να το κανουμε download με τις ταχυτητες μας ?
Alex21121988 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Στο ps4 θα κατέβει και θα εγκατασταθεί λογικά ένα κομμάτι από το game και θα σε αφήσει να το ανοιξεις ενώ κατεβαίνει συγχρόνως από πίσω. Οπότε κάτι είναι και αυτό.
ADHD Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Στο reddit διαβασα οτι θελει τα 27gb και τα 2.6 του day one patch για να παιξεις, θα ξανακοιταξω στις 2:00 και μετα αν το αφησω σε rest mode θα το καταβασει μονο του η οχι??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα