Προς το περιεχόμενο

Bloodborne [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πλακα μας κανεις ετσι? Ποιο μαγαζι  και φωτο μολις το παρεις αλλιως δεν πιστευω τιποτα .Επισης εισαι υπευθυνος αν μπω  σε emo mode ...

Δικέ μου, αφού στο είχα πεί, το πήραν σήμερα και θα μου το στείλουν θα το έχω αύριο!! :) :) Hype!!

• Like 1
  • Απαντ. 3,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ενταξει ρε μλκς με σκοτωσατε απλα  ποοοοοοοο ...Απο μικρα μαγαζια οχι αλυσιδες παραγγειλατε εσεις σωστα?

Δημοσ.

Eγω παλι δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να το παιξετε ολοι day one. Δηλαδη αν ερθει μετα απο δυο μερες τι θα γινει?

Δεν χαλασε ο κοσμος. Βεβαια αν θελετε να το παιξετε την 25η Μαρτιου μιας που ολοι καθομαστε, εχετε τα δικια σας και εσεις. Σε αυτη την περιπτωση παω πασο.

Δημοσ.

Εγώ το θέλω day -οne πάντως, δηλαδή χτες!  :lol:  ...και εννοείται στις 25 που δεν έχει δουλειά θα ήταν uber να το παίζαμε.

• Like 1
Δημοσ.

Gamestation

Χωρίς να κάνω διαφήμηση η τίποτα παρόμοιο, απλά αναφέρω το μαγαζί απο όπου το προ παράγγειλα 

Aγγλια δεν ειναι αυτο ?

Δημοσ.

Eγω παλι δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να το παιξετε ολοι day one. Δηλαδη αν ερθει μετα απο δυο μερες τι θα γινει?

Δεν χαλασε ο κοσμος. Βεβαια αν θελετε να το παιξετε την 25η Μαρτιου μιας που ολοι καθομαστε, εχετε τα δικια σας και εσεις. Σε αυτη την περιπτωση παω πασο.

25 αργια 26 εχω ρεπο θα ηταν καταπληκτικη ευκαιρια να λιωσω αλλα δεν το βλεπω να μου ερχετε πριν της 26 :(

• Like 1
Δημοσ.

Εμεις που το εχουμε προπαραγγειλει digital θα επρεπε να το βλεπουμε στα downloads ?

Δεν βλεπω τιποτα ακομη  :-(

Δημοσ.

Εμεις που το εχουμε προπαραγγειλει digital θα επρεπε να το βλεπουμε στα downloads ?

Δεν βλεπω τιποτα ακομη  :-(

Ουτε εγω ειδα κατι το πρωι που τσεκαρα, οι Αμερικανοι κατεβαζουν απο χτες παντως..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...