Προς το περιεχόμενο

Bloodborne [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εχει νόημα το STR στο damage, τώρα βέβαια θα πάιξει ρόλο και το attack speed που σου δίνει κάθε όπλο (φαντάζομαι θα μειώνεται με το STR έτσι ώστε να έχει περισσότερο νόημα...

Δημοσ.

Τα weapons ομως που κανουν scale με STR ειναι slow οπως ειδα και αν ισχυει οτι και στα προηγουμενα souls, slow attack speed ετσι οπως το βλεπω με το agility που εχουν οι εχθροι δεν βλεπω να βολευει και τοσο. Εγω military veteran λεω να ξεκινησω να φτασω 20skill αμεσως και μετα σιγα σιγα VIT/END και STR οπου χρειαζεται απλα για να δοκιμαζω διαφορα οπλα μεχρι να βρω moveset να με βολευει. Φυσικα στο τελος αλλου θα καταληξω απλα λεω το πλανο μου για αρχη. :P 

Δημοσ.

Από ότι κατάλαβα μερικά όπλα κάνουν scale και με Bloodtinge

https://www.youtube.com/watch?v=xSoBOEZi-18

και το katana που μοιάζει λιγο με το chaos blade

Επίσης τα όπλα επειδή έχουν transform συνήθως είναι έτσι:

Γρήγορο form -> Μικρό range

Αργό form -> Μεγαλύτερο range

Κάποια boss είναι suicide mission να πας με μικρό range.

Δημοσ.

Το ειδα και εγω στο katana και μου εκανε εντυπωση γιατι νομιζα οτι ειναι stat που εχει να κανει μονο με τα firearms οποτε ειχα σκοπο να μην το ανεβασω και καθολου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ο streamer που έπαιζε στα chalice dungeon έχει full STR build πάντως. Το θέμα είναι ότι όπλα όπως το kirkhammer έχουν slow form (hammer) και γρήγορο form(longsword) οποτε παίζει αρκετά το πως θα τα χρησιμοποιείς και σε τι καταστάσεις.

Και τα δυο forms έχουν γρήγορο attack(R1), αργό και δυνατό attack(R2) και charged attack(R2 κρατημένο). Οποτε έχει συνολικά 6 κινήσεις σε κάθε όπλο που μπορείς να κανεις chain combo mid-fight.

Κάποια weapons έχουν διαφορετικό transformation όμως, πχ τα claws όταν πατάς L1 γίνονται δυο, χάνεις το secondary weapon και έχεις 2 claws, τα twinblade λειτουργούν με τον ίδιο τρόπο. Αλλα weapons έχουν ένα mode που χρησιμοποιείς αίμα για να βαράνε περισσότερο και όταν έχεις το l1 ενεργοποιημένο χάνεις hp κάθε δευτερόλεπτο.

Το katana πχ γίνεται dual handed και αλλάζει όλο το move set του αλλα και το dmg output όταν το έχεις στην L1 μορφή

Γενικά φαίνεται πως ότι όπλα υπάρχουν έχουν μεγαλύτερο βάθος από οτιδήποτε έχουμε δει στα προηγούμενα souls.

Πχ αυτό είναι κατι που δεν μπορείς να κάνεις ούτε στο DeS ούτε στα DkS1/2

ilsNB8vHZwEFr.gif

Και μετά υπάρχει και αυτό http://a.pomf.se/osrwhj.webm

Επεξ/σία από Spartan117
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Eγω παντως απο τα λιγα που εχω δει δεν εχω καταληξει ακομα τι "class" θα ξεκινησω πιο πολυ εχω μπερδευτει με οσα ειδα παρα με εχουν βοηθησει να επιλεξω.

Επεξ/σία από Fotis13
  • Like 1
Δημοσ.

Οπως βλεπω απο τα streams παντως παμε για full skill(πρωην dexterity) build σαν optimal για αρχη, οι εχθροι ειναι γρηγοροι δεν φαινεται να υπαρχει poise και δεν υπαρχουν shields για να εχει νοημα ενα STR build. Πολυ νωρις βεβαια απλα σαν πρωτη εντυπωση το λεω.

βασικά δεν νομίζω το Skill να είναι το αντίστοιχο Dexterity αφού υπάρχει class που απαιτεί και Strength και Skill...το Skill έχει να κάνει με κάποια όπλα που κάνουν scale με αυτό και με ταχύτητα που επιτίθεσαι...δεν είναι ακριβώς δλδ αντίστοιχο STR ή INT

εγώ μάλλον θα επιλέξω Professional σαν Katana fan  :-D

Δημοσ.

Lone Survivor για εμένα. Εκεί που οι άλλοι θα πεθαίνουν εγώ θα συνεχίζω. Κάτι σαν Duracell. Μούφα το game πάντως. Απορώ γιατί ασχολείστε. :-D

Δημοσ.

Military veteran να έχουμε εύκολο level up σε skill/str να δοκιμάσουμε όσα περισσότερα όπλα γίνεται μέχρι να βρούμε το ιδανικό moveset για το στυλ μας. Όπως είπα στην αρχή θα παίξω με skill περισσότερο (θα το πάω 20 τουλάχιστον πριν ανεβάσω κάτι άλλο) για quick attacks και enemy harassment το οποίο φαίνεται να δουλεύει καλύτερα σε ότι stream έχω δει. Βέβαια δεν παίζουν οι γνωστες yukas/enb κλπ κάτι νουμπακια βλέπω να πεθαίνουν 20 φορές σε ενα boss, μέχρι και εγώ έμαθα το pattern του στο τέλος.. :P

Δημοσ.

Μολις με πηραν απο το μαγαζί που το εκανα προπαραγγελία, να περάσω στις 3 να το παρω *_* So much respect...

Πλακα μας κανεις ετσι? Ποιο μαγαζι  και φωτο μολις το παρεις αλλιως δεν πιστευω τιποτα .Επισης εισαι υπευθυνος αν μπω  σε emo mode ...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...