Fotis13 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Εγω παλι γιατι βλεπω μονο 2 καταστηματα να φερνουν την Collectors edition στα οποια ουτε το Πλαισιο ουτε το Public το εχουν στην σελιδα τους?? Μηπως στο Πλαισιο δεν ξερουν που τους πανε τα 4?? http://www.skroutz.gr/s/6026543/Bloodborne-Collector-s-Edition-PS4.html?from=drop Οχι, απλα εχουν εξαντληθει οι ποσοτητες τους και δεν μπορουν να ξαναφερουν καλυφθηκαν οι collector's πολυ νωρις προφανως και λογω της πολυ καλης τιμης που ειχαν .
Fulgore Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Οχι, απλα εχουν εξαντληθει οι ποσοτητες τους και δεν μπορουν να ξαναφερουν καλυφθηκαν οι collector's πολυ νωρις προφανως και λογω της πολυ καλης τιμης που ειχαν . Στα αλλα 2 παραπανω καταστηματα εχεις ρωτησει??
Fotis13 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 (επεξεργασμένο) Στα αλλα 2 παραπανω καταστηματα εχεις ρωτησει?? Οχι ! Aλλα επειδη ειναι αλυσιδες μεγαλες και αυτες θα παρουν απο τον επισημο εισαγωγεα που θα τα δωσει ταυτοχρονα σε ολους.Να ηταν κανα μικρο σκουτζομαγαζο λογω παραεισαγωγης να ειχαμε ελπιδες. Αφηνω ενα μικρο παραθυρακι να ηταν ασχετοι αυτοι που μιλησα στα τηλεφωνικα κεντρα του public kai toy plaisio και να εχουν δικιο τα αλλα παιδια που τους διαβεβαιωσαν πως θα παραλαβουν πριν τις 25. Θα δειξει εχουν μεινει πολυ λιγες μερες . Επεξ/σία 20 Μαρτίου 2015 από Fotis13
keropi Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 ^ ναι, πχ δεν εμπιστεύομαι και πολύ τους τηλεφωνητές του πλαισίου γιατί όταν παραγγέλνεις κάτι για Ιωάννινα σου λένε η μεταφορά με Γενική κάνει 2-3 μέρες και πάντα μα πάντα το έχεις την επόμενη (ακτός αργιών/σ/κ εννοείται). Ίσως βάζουν την κασέττα για να μην έχεις μετά να λες αν όντως αργήσει κάτι. 1
Spartan117 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Αυτό το βίντεο την δείχνει καλύτερα την Nightmare Edition. Τουλάχιστον δεν είναι πλαστικουρα όπως οι περισσότερες collectors. Πάλι όμως τα euros είναι πολλά συγκριτικά με την CE. 2
Prospector8 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Απορία, γίνεται να μπω στις 24 απο το αμερικάνικο account και να παιξω? Εστω οτι παίξω, μπορω στις 25 να μπω στο κανονικό μου account και να συνεχίσω απο εκει που θα το εχω αφήσει.??
Spartan117 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 (επεξεργασμένο) Δεν άντεξα να μην κάνω spoil τον εαυτό μου και είδα δυο ώρες στα chalice dungeons... Έλεγα ότι άμα μοιάζουν με τα rift του diablo 3 θα είμαι ευχαριστημένος. Απλά θα πω ότι είναι αρκετά καλύτερα. Το dungeon που έπαιζε ο τύπος ήταν ΤΕΡΑΣΤΙΟ. Το stream είναι live ακόμα: http://www.twitch.tv/Wingman3ntertainment Απορία, γίνεται να μπω στις 24 απο το αμερικάνικο account και να παιξω? Εστω οτι παίξω, μπορω στις 25 να μπω στο κανονικό μου account και να συνεχίσω απο εκει που θα το εχω αφήσει.?? Διαφορετικά account έχουν διαφορετικά save οποτε όχι. Αλλα λογικά θα ξεκλειδώσει την ίδια ώρα και στα δυο account. Και ένα boss απο τα Chalice Dungeon https://www.youtube.com/watch?v=uvicX9t4jI8 Επεξ/σία 22 Μαρτίου 2015 από Spartan117 4
LordPanag Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Οσοι το εχετε κανει preorder απο το store για τσεκαρετε το auto download να ειναι επιλεγμενα και τα 3 αρχεια που ειναι για download.
ggramenos Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 ...παιδια,δεν ειδα αν εχει αναφερθεί....αλλα το θεμα με το loading μετα από κάθε kill εχει φτιαξει?
ADHD Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Επιλεγμενα τα εχω και τα 3 αλλα pre-load δεν βλεπω ακομα.. Πλεον δεν με ενδιαφερουν τα spoiler βλεπω οτι stream πετυχω, και το τελευταιο boss να δειξουν δεν με νοιαζει.. ...παιδια,δεν ειδα αν εχει αναφερθεί....αλλα το θεμα με το loading μετα από κάθε kill εχει φτιαξει? Μαλλον οχι οπως βλεπω.
Spartan117 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Πάντως είναι στο top 5 σε σχεδόν όλα τα amazon σε πωλήσεις, πολλές φορες διπλα διπλα η collectors με την κανονική έκδοση. Είμαι περίεργος να δω ποσα άτομα θα το αγοράζουν περιμένοντας ότι θα είναι hack 'n' slash
ADHD Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Καλα αρκετοι θα απογοητευτουν με τη δυσκολια και θα εχουμε rage-quit σε διαφορα forum αυτο ειναι σιγουρο, αν και για να λεμε την αληθεια το παιχνιδι φαίνεται πολυ περισσότερο hack n slash απο τα προηγούμενα souls. 2
ggramenos Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 ...day one patch.....3gb...το delay μετα απο τα kill ισως να ειναι εξαιτιας του online οπου δεν εχει ανοιξει ακομη..απο οτι λενε καποιοι... http://www.playstationlifestyle.net/2015/03/21/bloodborne-day-one-patch/
ADHD Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Οπως βλεπω απο τα streams παντως παμε για full skill(πρωην dexterity) build σαν optimal για αρχη, οι εχθροι ειναι γρηγοροι δεν φαινεται να υπαρχει poise και δεν υπαρχουν shields για να εχει νοημα ενα STR build. Πολυ νωρις βεβαια απλα σαν πρωτη εντυπωση το λεω. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα