ADHD Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Μαλλον εκανα βλακεια εγω με το pre-order απο eu store στο us λενε ανοίγει νωρίτερα, πως γινεται ομως αυτο αφου είμαστε μπροστά στο timezone? Απαιτω να τεθει το θεμα στη σύνοδο κορυφής και να επεμβει ο Obama δεν ειναι κατάσταση αυτη πρεπει να ειμαστε ισότιμοι. 1
keropi Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 ^ ναι US κυκλοφορεί στις 24 επίσημα... να πάει το θέμα στη Μέρκελ να μεσολαβήσεί. Αλλιώς Πούτιν. Το θέλω και εγώ την Τρίτη!
Spartan117 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Για τα διπλάσια λεφτά δεν πιστεύω ότι αξίζει η nightmare edition. Όπως είπα άμα την θέλει κάποιος καλύτερα να δώσει τα λεφτά για το guide από την future press που θα είναι 528 σελίδες και θα είναι τίγκα στο artwork. 1
Fulgore Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Για τα διπλάσια λεφτά δεν πιστεύω ότι αξίζει η nightmare edition. Όπως είπα άμα την θέλει κάποιος καλύτερα να δώσει τα λεφτά για το guide από την future press που θα είναι 528 σελίδες και θα είναι τίγκα στο artwork. Απο τις χειροτερες Special εκδοσεις που εχω δει ποτε μου η παραπανω Nightmare edition,για τα χρηματα που ζηταει παντα....Σε παιχνιδι που το μονο που θα θυμασαι ειναι η φοβερη ατμοσφαιρα και τους εχθρους που θα εχεις σκοτωσει,σου δινουν στην Super εκδοση μια πενα και μελανι για να γραφεις σε ενα αδειο βιβλιο??).... Δεν μου κανει αλλωστε και εντυπωση που ειναι Sold Out στην Αγγλια που γενικα αγοραζουν πολυ τετοια.. Συμφωνω και εγω με τον Spartan.
Fotis13 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Ρεεεεε νιωστε λιγο εδω εχουμε σοβαρο προβλημα δεν γνωριζουμε ποτε θα παραλαβουμε τις προπαραγγελιες οι πληροφοριες ειναι αντικρουομενες.
Fulgore Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Ρεεεεε νιωστε λιγο εδω εχουμε σοβαρο προβλημα δεν γνωριζουμε ποτε θα παραλαβουμε τις προπαραγγελιες οι πληροφοριες ειναι αντικρουομενες. Το μονο σοβαρο προβλημα θα ηταν αν το παιχνιδια ετρωγε και αλλο Delay οχι το παραπανω που γραφεις. Επισης τι εννοεις δεν γνωριζετε ποττε θα παραλαβετε?? Εχεις ρωτησει σε πολλα καταστηματα και σου ειπαν αλλα???
Fotis13 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Το μονο σοβαρο προβλημα θα ηταν αν το παιχνιδια ετρωγε και αλλο Delay οχι το παραπανω που γραφεις. Επισης τι εννοεις δεν γνωριζετε ποττε θα παραλαβετε?? Εχεις ρωτησει σε πολλα καταστηματα και σου ειπαν αλλα??? Scroll back 1 σελιδα .
Fulgore Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Scroll back 1 σελιδα . Αρα περιμενεις μεχρι την ημερα κυκλοφοριας εκτως αν το παραλαβεις απο αλλου. ΕΠισης το σοβαρο προβλημα που γραφεις παραπανω δεν πετυχα αλλα τελος παντων. Επισης να ξερεις οτι και πιο παλια ειχε τυχει σε Pre orders και ενω τους ειχαν ειδοποιησει απο το καταστημα για παραλλαβη Day One,τελικα παρελαβαν 1-2μερες μετα το release εκτως αν το καταστημα ειναι 100% σιγουρο οτι θα εχει συγκεκριμενα κομματια την πρωτη μερα για να καλυψει τα Pre orders.
Fotis13 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Αρα περιμενεις μεχρι την ημερα κυκλοφοριας εκτως αν το παραλαβεις απο αλλου. ΕΠισης το σοβαρο προβλημα που γραφεις παραπανω δεν πετυχα αλλα τελος παντων. Επισης να ξερεις οτι και πιο παλια ειχε τυχει σε Pre orders και ενω τους ειχαν ειδοποιησει απο το καταστημα για παραλλαβη Day One,τελικα παρελαβαν 1-2μερες μετα το release εκτως αν το καταστημα ειναι 100% σιγουρο οτι θα εχει συγκεκριμενα κομματια την πρωτη μερα για να καλυψει τα Pre orders. Καλα τωρα εσυ το ξεφτιλισες ... εδω εχω ξενερωσει αν θα παραλαβω 26 οπως μου ειπαν γιατι χανω την αργια αν παραλαβω και 2 μερες αργοτερα απλα θα την ακυρωσω .Και θα την παραγγειλω απο το εξωτερικο ετσι για το γαμωτο .
vagos1983 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 παλουκι λουκhttps://www.youtube.com/watch?v=P2WAkW6S5gs&t=392 1
Fulgore Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Καλα τωρα εσυ το ξεφτιλισες ... εδω εχω ξενερωσει αν θα παραλαβω 26 οπως μου ειπαν γιατι χανω την αργια αν παραλαβω και 2 μερες αργοτερα απλα θα την ακυρωσω .Και θα την παραγγειλω απο το εξωτερικο ετσι για το γαμωτο . Εγω το ξεφτιλισα ή εσυ,που συμπεριφερεσαι λες και ηρθε το τελος του κοσμου ή λες και φοβασαι μην σε απολυσουν απο την δουλεια. Ενταξυ ειπανε ειναι το πιο αναμενομενο παιχνιδι για φετος(γιατι δεν βγαινει και τιποτα αλλο απο πλευρας exclusive ολως τυχαιως)αλλα μην το παρακανουμε κιολας.
Fotis13 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Εγω το ξεφτιλισα ή εσυ,που συμπεριφερεσαι λες και ηρθε το τελος του κοσμου ή λες και φοβασαι μην σε απολυσουν απο την δουλεια. Ενταξυ ειπανε ειναι το πιο αναμενομενο παιχνιδι για φετος(γιατι δεν βγαινει και τιποτα αλλο απο πλευρας exclusive ολως τυχαιως)αλλα μην το παρακανουμε κιολας. Το τελος του κοσμου ηταν πριν 2 χρονια.Το τελος του ελευθερου μου χρονου ειναι στις 26 μετα θα ξαναεχω την αλλη βδομαδα ,επισης δεν γινεται να με απολυσουν απο την δουλεια μου γιατι εχω δικη μου
Fulgore Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Το τελος του κοσμου ηταν πριν 2 χρονια.Το τελος του ελευθερου μου χρονου ειναι στις 26 μετα θα ξαναεχω την αλλη βδομαδα ,επισης δεν γινεται να με απολυσουν απο την δουλεια μου γιατι εχω δικη μου Υπαρχει λογος που κοιτας στα ακριβα Πλαισιο και Public σε σχεση με αλλα καταστηματα??? Αν εισαι πχ απο επαρχια δεν σε βολευει το You που ουτως ή αλλως το εχει φθηνοτερα??http://www.skroutz.gr/s/5478845/Bloodborne-PS4.html
Fotis13 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Υπαρχει λογος που κοιτας στα ακριβα Πλαισιο και Public σε σχεση με αλλα καταστηματα??? Αν εισαι πχ απο επαρχια δεν σε βολευει το You που ουτως ή αλλως το εχει φθηνοτερα??http://www.skroutz.gr/s/5478845/Bloodborne-PS4.html Βασικα εχω προπαραγγειλει την collector's και η τιμη ηταν η χαμηλοτερη πανευρωπαικα και συμφωνα με το skroytz η φτηνοτερη στην εγχωρια αγορα τοτε μαζι με του πλαισιου ,απο Αθηνα ειμαι .
Fulgore Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Εγω παλι γιατι βλεπω μονο 2 καταστηματα να φερνουν την Collectors edition στα οποια ουτε το Πλαισιο ουτε το Public το εχουν στην σελιδα τους?? Μηπως στο Πλαισιο δεν ξερουν που τους πανε τα 4?? http://www.skroutz.gr/s/6026543/Bloodborne-Collector-s-Edition-PS4.html?from=drop
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα