Προς το περιεχόμενο

Bloodborne [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καύλωσα άσχημα αλλά δεν είδα πολλά για να μην χάσω το surprise effect της πρώτης φοράς. Λοιπόν, με 24.000 ευρώ τι next gen κονσόλα παίρνω;

Δημοσ.

Στις 2 Απριλιου αντι  στις 7 οπως ανακοινωσε η bandai-namco  θα βγει το Dark Souls 2: Scholar of the First Sin.

Πάλι καλά που δεν ανακοίνωσαν ότι θα το βγάλουν 1η Απριλίου γιατί μετά δεν θα τους πίστευε κανείς

• Like 1
Δημοσ.

Καύλωσα άσχημα αλλά δεν είδα πολλά για να μην χάσω το surprise effect της πρώτης φοράς. Λοιπόν, με 24.000 ευρώ τι next gen κονσόλα παίρνω;

Εξαρτάται, με 24 ευρώ καμία. Με 24 χιλιάδες ευρώ πολλές :P

Δημοσ.

1426697162355tbuxb.gif

:-D

Edit: Το ευρωπαικό steelbook στην CE είναι αυτό δεξιά

CAZ8SroW8AAGn1A.jpg:large

Αντε ρε γαμωτο να το πιασουμε στα χερια μας απο το πολυ ψησιμο κοντευω να καω ...

Δημοσ.

Για όσους παρήγγειλαν το guide της Future Press

IMPORTANT UPDATE

=> The page count is increased from 400 to 528 pages.

=> The Collector's Edition guide is delayed to include important game changes applied through the Day-One-Update, ensuring that it will be up-to-date and that online-only elements are covered.

Thanks for your patience and understanding.

Έφαγε delay για 14 Απριλίου. Αλλα 528 σελίδες...

Δημοσ.

Καύλωσα άσχημα αλλά δεν είδα πολλά για να μην χάσω το surprise effect της πρώτης φοράς. Λοιπόν, με 24.000 ευρώ  τι next gen κονσόλα παίρνω;

Με 24,000 euros παιρνεις το ps4 και περιπου 393 bloodborne να εχεις για καβατζα αν σου χαλασει κανενα. Με 24,000 δραχμες απο την αλλη παιρνεις μονο το bloodborne εαν δεν εχουμε υποτιμηση ανω του 15%, με 24 euros πρεπει να παιρνεις μονο τον οδηγο ισα ισα..

• Like 2
Δημοσ.

Χωρίς να θέλω να κάνω διαφήμιση, αλλα του gamestation του βγαζω το καπέλο. Μου έφερε 2 μερες νωρίτερα απο το release το Mario Party, και Τρίτη πρωί μου ειπε να περάσω να παρω και το Bloodborne :)

• Like 1
Δημοσ.

Χωρίς να θέλω να κάνω διαφήμιση, αλλα του gamestation του βγαζω το καπέλο. Μου έφερε 2 μερες νωρίτερα απο το release το Mario Party, και Τρίτη πρωί μου ειπε να περάσω να παρω και το Bloodborne :)

Και γω τελικα απο εκει εκανα preorder ελπιζω να ερθει πριν την παρελαση

Δημοσ.

TRADE BLOOD FOR BLOODBORNE!*

Στη Δανία, μην αρχίσετε να ετοιμάζετε φλέβες  :P

http://techraptor.net/content/danish-charity-trading-bloodborne-blood

To combat a shortage of male donors in Denmark, GivBlod is launching a promotion wherein anyone who gives blood or registers to give blood on March 23rd will receive a free PlayStation game. Donors have a chance to win the upcoming PS4 exclusive BloodBorne or an older PlayStation game, determined randomly by GivBlod at the donation drive in Copenhagen.
Few people know that there is a shortage of male blood donors. The event at the ITU is part of the PlayStation Denmark and GivBlods common focus on the subject. We have therefore launched a campaign on Instagram, where users have to share a picture in which they interpret the message of giving blood and saving lives. Everyone who helps raise awareness of blood donation and hashtag their images with #GivblodforBloodborne and @GivBlod enter the competition for an exclusive Bloodborne PlayStation 4.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μόλις με ενημέρωσαν από πλαίσιο ότι θα έχω την collectors στις 24. Όσοι είναι Αθηνα στις 23.

ελα ρε φιλε μου εφτιαξες την μερα.Ετσι και αργησει το public  θα τους στειλω τον δικηγορο μου .

EDIT: Ρε συ τωρα μιλησα με πλαισιο στο τηλεφωνικο κεντρο δεν παραδιδουν καμια εκδοση του BB πριν το επισημο release  δηλαδη  για εμας λογω αργιας στις 26.To ιδιο ακριβως μου ειπαν  και στα Public .

Επεξ/σία από Fotis13
Δημοσ.

Μόλις με ενημέρωσαν από πλαίσιο ότι θα έχω την collectors στις 24. Όσοι είναι Αθηνα στις 23.

OOOOOHHHHH yyyyiiiiissssss

υποθέτω είσαι επαρχία και εσύ;

edit:

bleh, εμένα μου είπανε ότι παραλαμβάνουν Δευτέρα , οπότε Τρίτη φεύγει οπότε θα έχω την Πέμπτη... τεσπα θα το πιούμε το ποτήριον

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...