Προς το περιεχόμενο

Bloodborne [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

^ έπρεπε να βγει στις 2 Μαρτίου , όχι 2 Απριλίου....

E ναι αυτοι θα μας καταστρεψουν ετσι οπως πανε ,ουτε επιτηδες να το εκαναν.Α ρε γαμωτο να μην ειμαι φοιτητης παλι η' 15χρονο να γινω παραναλωμα του πυρος απο το καψιμο :)

Βack to back DS kai BB  να μην μεινει εγκεφαλικο κυταρο!

• Like 1
Δημοσ.

Στις 2 Απριλιου αντι  στις 7 οπως ανακοινωσε η bandai-namco  θα βγει το Dark Souls 2: Scholar of the First Sin.

Δυστυχώς ακομα θα παιζουμε bloodborne εμεις.. :P Εγω δεν θα ασχοληθω μαλλον γιατι εριξα ηδη πολλες ωρες στο 2 αλλα το προτείνω σε οσους δεν ασχολήθηκαν οταν βγηκε η το παράτησαν, τα DLC ειναι το καλύτερο κομμάτι του παιχνιδιού και πραγματικά θα σας αποζημιώσουν..

Δημοσ.

http://www.gamersyde.com/hqstream_bloodborne_launch_trailer-34326_en.html

^ Ασυμπίεστο βίΝτεο...'ντάξια ρε...

Όποιος περίμενε 60fps...με ΑΥΤΑ τα γραφικά...μάλλον έχει υπερεκτιμήσει τις δυνατότητες των 2 μεγάλων κονσολών...
Γι'αυτο που είναι, με τα γραφικά που έχει, με αυτά που γίνονται (ταυτόχρονα) στην οθόνη (εχθροί+ particles κτλπ) και την δράση που έχει... χαλάλι του...

ΥΓ : Bloodborne = Berserk+Vampire Hunter D, καλύτερο "μπαστάρδεμα" καλλιτεχνικής διεύθυνσης δεν γινόταν, σέβας στην FROM...iδίως μετά το κακάσχημο/αδιάφορο artist-ικά (και μη) DS2...

• Like 3
Δημοσ.

Εχω δει σχεδον οτι leaked stream υπαρχει, αν συνεχισω ετσι θα δω ολο το παιχνιδι.. :P Κατι που εχω δει και με εχει προβληματισει ειναι οτι στο death εχει 40-45sec loading και σε περιοχη 12-20sec αναλογα, ειναι αρκετα μεγαλα τα loading times και ελπιζω να τα φτιαξουν γρηγορα.

Δημοσ.

Απλή λύση, git gud and don't die.

Τώρα πέρα από την πλακα όντως έχει μεγάλα loading, ίσως βελτιωθεί με το σημερινό patch που από ότι λένε είναι 3gb.

Δημοσ.

παίδες, το death loading time είναι στάνταρ bug, ίσως προσπαθεί να συνδεθεί σε κανα server να στείλει/πάρει data (bloodstain πχ) και απλά περιμένεις το time-out γιατί server δεν παίζει ακόμα... αν ήταν θέμα του παιχνιδιού τότε και στις αλλαγές περιοχών θα καθυστερούσε τόσο.

Δημοσ.

Βασικα δεν ειναι μονο στο death ειναι και απο το nexus σε περιοχη οπως εχω δει. :P Αμα ειναι 45 ωρες(τοσο ειπε το edge) μαζι με το downtime των deaths σωθηκαμε.. :P

Και εμενα για bug μου κανει παντως.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...