keropi Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Το remaster είναι 1080/60 και έχει και το left behind, δε νομίζω να έχει άλλη διαφορά. Καλύτερα γραφικά , παίζει να έχει και μερικά fx παραπάνω αλλά είναι το ίδιο παιχνίδι στην ουσία. Ένα λινκ που είχα δει στο ustream για το ΒΒ δεν παίζει τώρα , 404... ο τύπος το προχωρούσε κανονικά - ελάχιστα το είδα όμως γιατί δεν ήθελα τα spoilers... αν βρω κάτι στο /v θα το ποστάρω edit: πάρε 50min προς το παρόν, περίμενε να φορτώσει - δεν είναι error το countdown: http://v.youku.com/v_show/id_XOTEzMDg3OTMy.html
Vole Maulder Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Αν είσαι χλιαρός με το Last of Us μην αγοράσεις το remaster, θα έλεγα. Εντάξει, είναι πιο όμορφο, αλλά δεν είναι και remake. Επίσης, απ' ό,τι λες, ούτε το multiplayer του σε ενδιαφέρει (για να σε "καίει" να το πάρεις όσο έχει ακόμα κόσμο), οπότε άσ' το για όποτε το δώσουν στο Plus, επειδή στάνταρ θα το δώσουν κάποτε. Εχει πλάκα πάντως η όλη φάση. Τόσες σελίδες για frames, κι έρχεσαι και σκας έτσι μετά τη βόμβα ότι δεν το καταλαβαίνεις ότι είναι 30 το The Order
keropi Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 η αλήθεια είναι ότι στο Order τα frames δεν δείχνουν ότι είναι σίγουρα 30 όπως σε άλλα παιχνίδια που το καταλαβαίνεις αμέσως... motion blur? black bars? post processing? δεν ξέρω τι ευθύνεται ακριβώς αλλά το κρύβει !
ADHD Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δεν το καταλαβαινω γιατι τοση ωρα απλα περπαταω και παταω QTE, , (οχι οκ εφτασα και σε shooting ) θελω να πω ειναι ενα παιχνιδι που το κρυβει καλα και στην τελικη δεν σε νοιαζει αν ειναι 30αρι, δεν χρειαζεσαι γρηγορες αντιδρασεις/ακριβεια κτλπ, παιζεις χαλαρος απλα και ακολουθεις την ιστορια να δεις τι θα γινει παρακατω. Δεν προκειται ποτε να γκρινιαζα για 60fps σε ενα τετοιο παιχνιδι. Το last of us ok θα ηθελα να του ριξω αλλο ενα playthrough καποτε μηπως το παρω και με αλλο ματι αλλα οκ το εχω τελειωσει ηδη στο ps3 και δεν με καιει τοσο. Ειδα το stream ενος τυπου στο dailymotion τελικα, δεν ξερω αν ειναι το ιδιο με το παραπανω το οποιο και μετα το countdown δεν επαιζε δυστυχως, παντως ειδα ενα μεγαλο loading, 12secs μετρησα απο το bonefire στο hunter's dream και απο το hunters dream σε περιοχη 43(!) τωρα ετυχε αυτο η παιζει κατι? γιατι αρκετο μου φαίνεται.. Τωρα αλλα spoiler δεν λεω παντως το art και οι περιοχες ειναι φοβερες.
Alex21121988 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Φαινεται ρε συ οτι τρεχει στα 30 το The Order. Και ενα τετραγωνακι στην tv να εβλεπα, κανει μπαμ. Δεν ειναι δυνατον να μην το αντληφθεις με ενα μικρο κουνημα στην καμερα με το δεξι αναλογικο.
Vole Maulder Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Αρα, με αυτά που λέτε, τους έπαιρνε να το βγάλουν και στα 24 fps. Κρίμα, τα παιδιά, έχασαν την ευκαιρία να το κάνουν πιο σινεματίκ 1
ADHD Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Κοιτα δεν εχω πολυ ωρα στο game, στο πρωτο μεγαλο shooting κομματι το αφησα, μεχρι εκεινο τη σημειο δεν με ενοχλουσε ειναι η σωστη εκφραση οχι οτι αν ηθελα να το παρατηρησω για να γκρινιαξω δεν θα το εβλεπα. Απλα επειδη ειναι αργο σε κλειστους χωρους με πολλα cut scenes δεν νιωθεις οτι υστερει καπου οπως ειπα και παραπανω. Εγω βασικα ειχα την αισθηση οτι παρακολουθω μια interactive ταινια και καποια στιγμη θα κανω κατι και εγω, αλλα οπως ειπα ειμαι πολυ νωρις στο game. Σιγουρα δεν ειναι παιχνιδι που θα γυρναγα να πω "α μακαρι να εβγαινε σε 60fps να το παιξω οπως πρεπει" οπως λεω για αλλα, ουτε καν, καλυπτει απολυτα το 30αρι.
Ren_of_Heavens Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Βρε κοκκινόπρωτε να 'σαι καλά μου έκανες ζημιά με το 2D Souls που έβαλες. Ξέρουμε τίποτα γι'αυτό ή είναι απλά μια fan δημιουργία; Μαμάει το σκασμένο, όχι αστεία. Αυτή η η τελευταία κλάση στο Bloodborne που έχει τα λιγότερα στατιστικά είναι η hardcore εκδοχή;
Spartan117 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Τον κινέζο τον μπαναραν. Κρίμα γιατί είχε κάποια boss fight τα οποια μαμανε.
Fotis13 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Τον κινέζο τον μπαναραν. Κρίμα γιατί είχε κάποια boss fight τα οποια μαμανε. Ποιον κινεζο?
ADHD Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Ενας που εχει το παιχνιδι ηδη και το εκανε stream εδω και 2-3 μερες νομιζω. Βρε κοκκινόπρωτε να 'σαι καλά μου έκανες ζημιά με το 2D Souls που έβαλες. Ξέρουμε τίποτα γι'αυτό ή είναι απλά μια fan δημιουργία; Μαμάει το σκασμένο, όχι αστεία. Αυτή η η τελευταία κλάση στο Bloodborne που έχει τα λιγότερα στατιστικά είναι η hardcore εκδοχή; Ναι και εγω επαθα ζημια με αυτο, Ο deprived ειναι λογικα o waste of skin. Εγω military veteran λεω να ξεκινησω, φανταζομαι ειναι ο αντίστοιχος knight?
red1 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Βρε κοκκινόπρωτε να 'σαι καλά μου έκανες ζημιά με το 2D Souls που έβαλες. Ξέρουμε τίποτα γι'αυτό ή είναι απλά μια fan δημιουργία; Μαμάει το σκασμένο, όχι αστεία. Αυτή η η τελευταία κλάση στο Bloodborne που έχει τα λιγότερα στατιστικά είναι η hardcore εκδοχή; Το salt and sanctuary ειναι "κανονικό" παιχνίδι φίλε απο την ska studios, κυκλοφορει μέσα στο 2015
bladegld Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Παιδιά προτείνετε μου κάποιο κατάστημα για να το κάνω preorder .
Fulgore Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Παιδιά προτείνετε μου κάποιο κατάστημα για να το κάνω preorder . http://www.skroutz.gr/s/5478845/Bloodborne-PS4.html Gameexplorers Theconsoleclub Gamescom Τα παραπανω ειναι ισως τα πιο γνωστα μαγαζια στον χωρο. Υπαρχει και το You αν μενεις πχ επαρχια και θες να γλυτωσεις τα μεταφορικα μιας και το φερνει ιδια τιμη. Μακρυα απο Public,Seven,MediaMarkt και Πλαισιο που το εχουν 11ευρω ακριβοτερα ....
bladegld Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Είμαι από επαρχία και θέλω να το έχω στα χέρια μου όσο το δυνατόν ποιο γρήγορα (χωρίς να πληρώσω τιμές seven και public)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα