Προς το περιεχόμενο

Bloodborne [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ το ήθελα στα 300 fps που παίζω το lol, δεν μπορώ πιο κάτω. Μισό να πάρω την From τηλέφωνο να τους ενημερώσω μπας και βγάλουν μια έκδοση με 2d sprites για να ησυχάσω :D

Κύριε Spartan, red1 απο την FROM εδώ, έπειτα απο την συζήτηση που είχαμε μέσω τηλεφώνου αποφασίσαμε να τιμήσουμε και να πραγματοποιήσουμε την επιθυμία σας.

H έκδοση για PS4 θα τρέχει στα 1080p/120fps ενώ αυτή για το XONE στα 720p/24fps

Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον

Μετά τιμής, Red1

• Like 6
  • Απαντ. 3,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Eίναι όμως σίγουρα 60fps το περιεχόμενο ή μόνο το video είναι 60fps με frame doubling; γιατί και στο witcher3 έχει uncompressed 60fps videos αλλά παίζει frame doubling από πίσω...

Άσε που και τα videos εκείνα παίζει να είναι από κάποιο development system με i7 και titan (που λέει ο λόγος) . Να θυμίσω ότι και στο DaS1 τα shots που δίνανε ήτανε τρελής ανάλυσης και το game έπαιζε σε λιγότερο από 720p στο ps3 που γνωρίζω... ακόμα και στo pc χωρίς DSfix ήταν upscaled απο sub-720p ανάλυση το stock παιχνίδι.

edit:

το Salt & Sanctuary είναι 101% αγορά και για μένα :)

Δημοσ.

Το περιεχομενο ειδικα η μαχη στο 0:52 μου κανει για 60αρι, τωρα βεβαια youtube video ειναι δεν ειναι να μιλας σιγουρα  :P το πιθανότερο βεβαια ειναι να μιλαμε για early development πριν βάλουν ανοιχτές περιοχές και χαμο. Σίγουρα δοκίμασαν με 60/unlocked και απλα κατέληξαν στα 30 τελικα για τους δικους τους λογους.

Στο DS1 και sub 720 ηταν και 30fps γενικα αθλιο unplayable port, αλλα ευτυχως βγηκαν fix και για τα 2 συντομα, το δευτερο απο την αλλη δεν ειχε τετοια θεματα μαλιστα παραδέχομαι την from ποσο γρηγορα εμαθε απο το λαθος της και παρουσιασε ενα παρα πολυ καλο port. Το θεμα με το durability να μην ειχαν κανει λογο 60fps και θα ηταν ακομα καλυτερο. :P

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Δεν ειπαμε κατι τετοιο και εγω το περιμενω οσο και εσυ απλα κανω και κριτική εχοντας μετρο σύγκρισης δεν το αποθεωνω καθε μερα και κλεινω τα ματια στα αρνητικα, αυτο ενοχλει καποιους που αντιδρουν σπασμωδικά προσπαθώντας να μας πεισουν οτι το λεω απλα για δημιουργια εντυπωσεων και στην ουσια δεν με ενδιαφερει το παιχνιδι ουτε και θα το παιξω(σε αυτους πηγαινε αυτο που ειπα λοιπον οχι σε εσενα).

Ουτε εγω ειπα οτι δεν θα το παιξω στα 30 και το σνομπαρω απλα θα το προτιμούσα εφοσον υπηρχε η δυνατοτητα στα 60 για καλυτερη εμπειρια. Οτι λες και εσυ λεω προφανως θα προτιμουσα 60 οπως και καθε νοήμων άνθρωπος, επειδη δεν εχω αλλη επιλογη ομως θα το παιξω στα 30 τι να γινει, εμενα με πειραζει λιγο περισσοτερο αλλα οκ.

Καταλαβαίνω καποιους οι οποιοι για τους δικους τους λογους ενοχλούνται απο οποιαδήποτε μορφη κριτικής ακομα και καλοπροαιρετη, ειτε γιατι τους χαλας το όνειρο ειτε γιατι ειναι πολυ ευαίσθητοι ειτε γιατι βλέπουν συνωμοσίες κατα του ps4, αρκετα το κουρασαμε ομως τα λεμε online..

Bρε δεν εχεις αδικο γενικα, 

αυτο που σου ελεγα εγω ειναι πως οτι συστημα και να εχουν θα επιλεξουν τα 30 μεχρι να φτασουμε στο τερμα.

Οταν φτασουμε στις απεριοριστες δυνατοτητες(στο τερμα) θα το καταλαβουμε πρωτοι, γιατι θα εχουν ανετα το 60αρι σε ολα τα παιχνιδια.

Οποτε ποιο το νοημα της γκρινιας.Ειναι το ιδιο εργο , το εχουμε ξαναδει και θα το ξαναδουμε.

Δημοσ.

Η διαφωνια μας ειναι οτι ο τροπος που περιγραφεις δεν θα πρεπει να γινεται για ολα τα παιχνιδια, πχ σου εφερα παραδειγμα το CoD το οποιο εχει βασισει την επιτυχια του στο κολλημενο 60αρι οπως ο Λαπαβιτσας στη δραχμη. :P Ετσι λοιπον πιστευω οτι καλα κανουν να pusharoun με 30αρι για καποια cinematic experience/single player παιχνιδια αλλα οταν εχουμε στη μεση καθαρο gameplay και competitive στοιχειά τοτε κατα την αποψη μου ειχαν να κερδίσουν περισσότερα με το 60αρι.

Εξαλλου στο ιδιο το ps4 βλεπουμε περιπτωσεις unlocked frame rate, 60αρι στο multiplayer του killzone κτλπ δεν ειναι να πεις οτι λεω μονο εγω για να φαω κραξιμο οι ιδιοι οι devs στην ιδια κονσολα σε μερικες περιπτωσεις κρινουν καλυτερο το 60αρι απο το push των γραφικων. Ε λεω οτι το bloodborne ειναι μια τετοια περιπτωση, we agree to disagree απο κει και περα.. :P

• Like 1
Δημοσ.

Δεν είναι μονο τα γραφικά. Τα 60 fps θέλουν και αλλα πράματα που μπορεί να μην είναι τόσο εμφανή μιας και το optimization είναι και σε CPU αλλα και σε GPU side. Γι' αυτό και στο PC που θεωρητικά πρέπει να έχουμε πάντοτε 60+ fps σύμφωνα με το οπτικό αποτέλεσμα υπάρχουν θέματα λόγο CPU overhead, κυρίως λόγο του Dx11 σε παιχνίδια όπως Dying Light πχ

Δεν είναι κάτι εύκολο όπως και επίσης δεν είναι κάτι που έθεσε ως προτεραιότητα η From στο timeframe του development του Bloodborne. Δεδομένου ότι τα δυνατά σημεία της From σαν development team δεν είναι ούτε τα γραφικά αλλα ούτε το optimization.

Όσο για το The Order που ανεβάζεις και κατεβάζεις σε αυτό το θέμα εμενα δεν μου άρεσε ως παιχνίδι οποτε δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να το συζητάμε εδώ μέσα.

Δημοσ.

το ακόλουθο video λέει ότι απαντάσει spoiler-free σε ερωτήματα όπως διάρκεια του παιχνιδιού, items, multiplayer κτλ... 

• Like 2
Δημοσ.

Δεν είναι μονο τα γραφικά. Τα 60 fps θέλουν και αλλα πράματα που μπορεί να μην είναι τόσο εμφανή μιας και το optimization είναι και σε CPU αλλα και σε GPU side. Γι' αυτό και στο PC που θεωρητικά πρέπει να έχουμε πάντοτε 60+ fps σύμφωνα με το οπτικό αποτέλεσμα υπάρχουν θέματα λόγο CPU overhead, κυρίως λόγο του Dx11 σε παιχνίδια όπως Dying Light πχ

Δεν είναι κάτι εύκολο όπως και επίσης δεν είναι κάτι που έθεσε ως προτεραιότητα η From στο timeframe του development του Bloodborne. Δεδομένου ότι τα δυνατά σημεία της From σαν development team δεν είναι ούτε τα γραφικά αλλα ούτε το optimization.

Όσο για το The Order που ανεβάζεις και κατεβάζεις σε αυτό το θέμα εμενα δεν μου άρεσε ως παιχνίδι οποτε δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να το συζητάμε εδώ μέσα.

Δεν σου άρεσε σαν παιχνίδι γιατί...δεν είναι παιχνίδι. Κατά τα άλλα ναι, είπαμε τα 60 frames απαιτούν δουλειά, χρόνο και πόρους. Στην περίπτωση του bloodborne απαιτούν μόνο δουλειά και χρόνο γιατί πιστεύω ότι το μηχάνημα μπορεί να αποδώσει τέτοια γραφικά και 60 frames με άνεση. Είναι κάτι που θα έδινε πραγματικό boost στο παιχνίδι σε ότι αφορά το playability και θα βοηθούσε και περισσότερο λόγο της φύσης του πλέον (όχι ασπίδες, μεγαλύτερη ταχύτητα μάχης). Θα ήθελα να κάνανε πραγματικά μια προσπάθεια να το boostάρουν στα 60. Αν όχι τώρα τότε στο μέλλον με κάποιο expansion ή major DLC ένα rework της μηχανής για να βγάζει 60 frames. Οπως κάνανε στην περίπτωση του Killer instict στο Χ1 που από 720p στην season 2 το τρέχουν πλέον στα 900p. Καταλαβαίνω ότι δεν είναι το ίδιο το μέγεθος της δουλειάς αλλά είναι κάτι που αλλάζει άνετα με ένα patch χωρίς rework της μηχανής που το κουβαλάει. 

• Like 1
Δημοσ.

Με σωστό optimization όλα γίνονται. Αλλα να χαραμίσουν χρόνο που θα κάνει το παιχνίδι καλύτερο... παιχνίδι απλά για να χτυπήσουν τα 60 fps δεν μου λέει κάτι.

Τα remaster είναι άλλη υπόθεση, και στο PC τα 60 fps υπάρχουν γιατί τις περισσότερες φορες κάνουμε bruteforce κακογραμμένο κώδικα και όχι λόγο σωστού optimization. Με ελάχιστες εξαιρέσεις πάντα. Πχ το port του Alien Isolation, απίστευτα optimized εμπειρία που τρέχει νερό maxed ακόμα και 1440p+

Τα δυο souls παιχνίδια στο PC ήταν ουσιαστικά port από το 360/ps3 που αν δεν έτρεχαν στα 60 frames πραγματικά κάτι έπρεπε να είχαν κάνει λάθος.

• Like 1
Δημοσ.

το DaS1 πάντως στο pc δεν ήταν 60αρι, 30 το βγάλανε... προσωπικά το έπαιξα στα 30@1920χ1200 γιατί το patch για τα 60 ήταν περίεργο στην αρχή.... 220 ώρες pc και ~350 ps3  :lol:

Τα highlights του video είναι:

- 40-45 ώρες διάρκεια - χωρίς όμως chalice και online

- τουλάχιστον 14 unique όπλα

- τουλάχιστον 19 armor sets

- solid 30fps χωρίς dips 

έχει λένε μεγάλο χρόνο φορτώματος, παίζει όμως επειδή δεν είναι οι servers online απλά να περιμένει να βαρέσει timeout , είδωμεν

Δημοσ.

Ναι το ειπαμε και πριν δεν ηταν 60αρι, ουτε επιλογη για την αναλυση δεν ειχε αλλα στο 2 εμαθαν και εδωσαν καλο port. :P Το the order το αναφερω γιατι ειναι ενα παιχνιδι το οποιο δεν εχει να δει κατι παραπανω με 60fps, εκει καλα εκαναν το push στα γραφικα. Οσο για τα 60 στο bloodborne εγω οπως το βλεπω πιστευω τα τραβαγε το ps4 αλλα αυτο ειναι κατι που μονο ο miyazaki μπορει να απαντησει με σιγουρια. Εγω παντως εχω κολλησει να βλεπω το 2d souls-like που εβαλε ο red, ειναι σιγουρη αγορα απο το πουθενα. :P

Στα αλλα πηρα ps4 bundle με the order και 3μηνη ps+ και εκανα pre-order το bloodborne digital(ειχα και 10ε ξεχασμενα στο eu account απο το ps3 οποτε κομπλε), pre-load λενε για 22-23 ετσι δεν ειναι? 

Το πηρα μονο και μονο για να το κραζω μαζι με τον p3tran PDS.. :P

• Like 3
Δημοσ.

^ ΛΟΟΟΟΟΟΛ

Σωστός! το κάψιμο είναι σίγουρο 101% με το ΒΒ

Προσωπικά το order το είχα pre-order, το έπαιξα και το τράμπαρα, τώρα έχω το unity αντί για αυτό. Το order να το παίξεις με ακουστικά, θα το ευχαριστηθείς παραπάνω το tech demo  :lol:

Τσίμπα και τα free του plus.

Δημοσ.

Στα αλλα πηρα ps4 bundle με the order και 3μηνη ps+ και εκανα pre-order το bloodborne digital(ειχα και 10ε ξεχασμενα στο eu account απο το ps3 οποτε κομπλε), pre-load λενε για 22-23 ετσι δεν ειναι?

Ok δικαιολογείσαι άμα το πρώτο παιχνίδι που έπαιξες στο Ps4 ήταν το The Order. Καλο tech demo και είχε πράματα που μου άρεσαν(soundtrack, sound design, art design, γραφικά, χαρακτήρες, voice acting) αλλα για κανένα λόγο system seller. Μια ευχάριστη ενοικίαση είναι για εμενα, και αυτό ανάλογα με το ποσο ευχαριστιέσαι το είδος. Πολύ πιο fun εμπειρία το Second Son/First Light και άμα δεν έχεις παίξει το TLOU remaster που το βρίσκεις στα 10-15 ευρώ digital. Από PSN δες Resogun/Helldivers.

Περισσότερα info από αυτόν που πήρε το BB νωρίς, σχετικά spoiler free: http://www.playstationtrophies.org/forum/5042661-post113.html

• Like 1
Δημοσ.

Το TLOU το εχω παιξει στο ps3 δεν ξερω αν αξιζει το remaster και τοσο, single player εμπειρια ηταν δεν με καιει και τοσο να το παιξω σε 60fps να πω την αληθεια. Eχει ωραια production values το the order αλλα ηταν αυτο ακριβως που περιμενα, ομορφο με ιστορια στη μεση(καλη η κακη δεν ξερω ακομα) αλλα οχι και τοσο το στυλ μου, αυτα τα QTE το περπατημα και οι μαυρες μπαρες ειναι λιγο off για εμενα. Παντως παιζει καλα και δεν καταλαβαινεις οτι ειναι 30fps και οπως και να εχει το presentation/art του ειναι εντυπωσιακο και θελω να δω την ιστορια. Πηρα απο το plus το valiant hearts και το oddworld που ηταν free κατα τα αλλα αδειασε το ταμειο οποτε και να ηθελα μονο bloodborne για κανα μηνα.. :P

Aπο αυτα που λεει ο τυπος για τα boss αρκετα ειναι familiar και νομιζω σε ολους σας θυμιζουν κατι. :P Επισης λεει:

I am aware of the fact that there is a Chinese player who posted a 6 hr set of videos on Bloodborne, and revealed a lot of info. So there are a ton of spoilers out there.

Ξερουμε αν ειναι καπου αυτα τα video?? Δεν με ενδιαφερει αν εχει spoilers θελω να τα δω.. :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...