Προς το περιεχόμενο

Bloodborne [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γιατί δεν συμφωνείτε επιτέλους ότι όσο δυνατό και να ήταν το PS4 τα γραφικά του Bloodborne θα ήταν ακόμα στα 30fps απλά καλύτερα? 

Οι εταιρίες στοχεύουν πάντα στον εύκολο εντυπωσιασμό και στα bullshots. Στις μάζες και στο μυαλό του casual αυτά πουλάνε και όχι ένα νούμερο ή η ανάλυση στο DF... Ο αδαής είναι πάντα η νούμερο 1 προτεραιότητα όταν λανσάρεται ένα οποιοδήποτε προιόν. 

Φανταστείτε τι αντίκτυπο θα είχε στην αγορά εαν λέγανε ότι σε αυτή τη γενιά θα παίζουμε τα ίδια ακριβώς γραφικά με την προηγούμενη με μόνη διαφορά την ανάλυση και τα 60fps. Ο αδαής που ανέφερα ποιο πάνω θα έβλεπε τα bullshots και θα έλεγε "μα καλά με κοροιδεύουν τώρα? Αυτά δεν έχουν καμιά διαφορά με αυτά που έχω τώρα στο PS3/360. Δεν παίρνω τίποτα".

Εν τέλει σκεφτείτε λίγο τι θα σήμαινε αυτό και για το PC  ;). Μου φένεται ότι η glorious pc master race είναι τόσο κουτή που ούτε ποιο είναι το συμφέρον της δεν ξέρει... (Δεν αναφέρομαι προσωπικά σε κάποιον αλλά γενικά). Καλύτερα να πουσάρουν τις κονσόλες όσο πιο πολύ μπορούν έτσι ώστε να υπάρχουν αξιοπρεπή γραφικά στο PC με τη δυνατότητα να παιχτούν στα 60fps.

Κι εγώ το 80% της βιβλιοθήκης τίτλων μου στο PC την έχω και προτιμώ το 60fps gameplay σε κάθε περίπτωση εφόσον μου δίνεται η επιλογή και έχω την δυνατότητα.

Αλλά δεν θα νιώσω και ανάπηρος παίζοντας ένα γαμάτο παιχνίδι εαν τουλάχιστον τρέχει στα 30fps σταθερά.. Ξεκαβαλήστε λίγο μερικοί.

Επίσης συμπεριφέρεστε λες και δεν πιάσατε ποτέ στα χέρια σας PS1, Saturn, N64, Dreamcast, PS2, Xbox, GC, Wii, PS3, Xbox360. Τώρα ξαφνικά ανακαλύψατε ότι υπάρχουν 30 και 60 fps και σας χαλάει επειδή τυχαίνει να έχετε δυνατό PC... Εκτός και αν είναι όντως η πρώτη φορά που πιάσατε κονσόλα στα χέρια σας και έρχεστε από παρελθόν που πάντα είχατε την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στο PC σας και παίζατε όλα τα παιχνίδια από 100fps και πανω. Εαν ισχύει αυτό τότε.. tough. Τα 60fps ποτέ δεν ήταν industry standard στις κονσόλες και δεν νομίζω να γίνουν και ποτέ.

• Like 1
  • Απαντ. 3,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το PC master race community είναι ότι πιο ηλίθιο έχω δει τα τελευταία χρονια στον χώρο του gaming πάντως μιας και το αναφέραμε. Ένα ειρωνικό αστείο του Yahtzee που σχετίζεται με τους ναζί το πήρανε κάποιοι στα σοβαρά :-D

Και η όλη συζήτηση για τα 30 fps σε αυτό το θέμα μου βγάζει περισσότερο "ψάχνουμε να βρούμε κάτι να κράξουμε επειδή δεν θα παίζουμε BB την επομενη εβδομάδα" παρα "άμα οι developers είχαν 60 fps focus θα κέρδιζε το παιχνίδι συνολικά σαν εμπειρία".

• Like 2
Δημοσ.

Το PC master race community είναι ότι πιο ηλίθιο έχω δει τα τελευταία χρονια στον χώρο του gaming πάντως μιας και το αναφέραμε. Ένα ειρωνικό αστείο του Yahtzee που σχετίζεται με τους ναζί το πήρανε κάποιοι στα σοβαρά :-D

Και η όλη συζήτηση για τα 30 fps σε αυτό το θέμα μου βγάζει περισσότερο "ψάχνουμε να βρούμε κάτι να κράξουμε επειδή δεν θα παίζουμε BB την επομενη εβδομάδα" παρα "άμα οι developers είχαν 60 fps focus θα κέρδιζε το παιχνίδι συνολικά σαν εμπειρία".

Για αυτο δεν γινεται τις περισσοτερες φορες το bitchin; ;)

Δημοσ.

+1 και το τονίζω για έμφαση.

Τώρα που τα PC έχουν γίνει φθηνά και mainstream γεμίσαμε από angry teenagers που βρήκαν επιτέλους κάτι να βγάλουν τα ορμονικά τους. Κάποτε όλα αυτά με τις αναλύσεις, τα fps κλπ ήταν niche.. 

Δημοσ.

Δεν ειναι κακο να θελεις καλυτερα γραφικα και καλυτερο IQ.. Κακο ειναι να κραζεις συνεχως ενα μηχανημα που ξερεις πανω κατω τις δυνατοτητες του, και να θελεις να κανει πραγματα απιστευτα. 

Κραξιμο παντα επεφτε γιατι λογοι υπηρχαν παντα. Εγω ειμαι απο αυτη την εποχη που κοροιδευαν την μαστερ ρεις επειδη εβγαζε παιχνιδια που τοτε το εκαναν σωστα μονο οι κονσολες, οποτε τα εχω δει σχεδον ολα.. :D

Το κακο ειναι να κραζεις κατι χωρις καν να το εχεις παιξει για να σχηματισεις προσωπικη αποψη, επειδη διαβασες 5 μακακιες στο ιντερνετ απο τον καθε τυχαρπαστο που εχει ενα yt channel και ενα site που τα περνει απο αριστερα και δεξια..

• Like 1
Δημοσ.

Αν θέλετε να κράξετε κάτι ρε παίδες κραχτε τους gamers που αντί να προτιμούν ενα ομαλό gameplay ζητάνε λίγα καλύτερα εφέ. Αυτή είναι η ποιότητα του κονσολά gamer και χαίρομαι που έφτιαξα ενα pc στα 32 μου και ξεστραβωθηκα.Μεχρι τότε και εμένα τα 30 δε με πειραζανε.Πλεον τα σιχαίνομαι. Οχι οτι δε θα παιξω ενα παιχνίδι στα 30 αλλά πλέον το βρίσκω αδιανόητο να παίζουμε στα 30.Οπως ξαναγραψα όμως αυτό ζητάει ο κονσολακιας και αυτό του δίνουν. Το παιχνίδι το έπαιξα στο mall και δείχνει πολύ ωραίο. Τα 30fps ειναι εκεί βέβαια και κάνουν μπαμ οπότε όποιος χαλιέται δε το παίρνει.

Δημοσ.

Τα πράγματα είναι απλά. Αγοράζεις PS 4 και παίζεις τον τίτλο όμορφα και ωραία με τα συν και τα πλην του όπως σκέφτομαι να κάνω κι εγώ στο προσεχές μέλλον ( περιμένω κι η RARE το θα δείξει στο Xbox One). Τα υπόλοιπα είναι άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε. Είναι καλύτερο το παίζειν από το λέγειν.

Δημοσ.

Θα το λιωσωωω δεν μπορώ να περιμενωωωω φέρτε το τωωωωραααααα, να παίξω 20 ώρες και να ποσταρω videakia και εικόνες τις υπόλοιπες... Μερικοί δεν την παλεύουν καθόλου πραγματικά, με αυτά που γράφουν, εγώ θα παίζω την επόμενη εβδομάδα δεν ξέρω τι λέτε, ποιος θα παίξει και πόσο θα το δούμε εκεί, και πάλι όμως θα κραζω γιατι έτυχε δυστυχώς να παίξω τα Ds/ds2 σε glorious 60 fps και με χαλάει τώρα η μετάβαση, αν χαλιεστε με την κριτική ξυδάκι και πίσω στο photo mode του the order ¨gamers¨ μου... Oh wait..

Απο τη μια τις καταλαβαίνω και λίγο αυτές τις αντιδράσεις, σε ενα game μείνατε να ελπίζετε για το 2015 είναι λογικό να την παίρνετε κάπως βαριά την οποία κριτική μερικοί..

• Like 1
Δημοσ.

Αν θέλετε να κράξετε κάτι ρε παίδες κραχτε τους gamers που αντί να προτιμούν ενα διασκεδαστικο και καλο gameplay ζητάνε handholding και εμπειριες τυπου COD. Αυτή είναι η ποιότητα του mainstreem-α gamer

edited for accuracy :P

• Like 1
Δημοσ.

Σιγα μην μου απαγορεψετε να ανυπομονω για το παιχνιδι κιολας :wacko:Μηπως να ζητησω και συγγνωμη που βαζω βιντεακια για πειτε μου...?

Καντε εσεις την ωραια συζητησουλα σας και αφηστε εμενα και αλλους να περιμενουμε να παιξουμε.Τοσο δυσκολο ειναι?

Υπαρχω και γω που αν και προφανως θα προτιμουσα 60fps δεν με πειραζει καθολου που θα ειναι 30.Συγγνωμη και παλι αν θιγουμε κανεναν με την.... αγροτια μας.Υπαρχει και η λυση που προτεινε ο vole maulder.Αν πια τοσο σας πειραζουν τα 30 fps απλα μην αγορασετε το παιχνιδι.Ευκολη και ανεξοδη λυση.

Παρακατω ειναι καποιες εντυπωσεις απο ενα preview event.

http://www.eurogamer.net/articles/2015-03-15-bloodbornes-combat-proves-we-dont-need-a-sword-and-shield

http://www.gamespot.com/articles/taming-the-beasts-lurking-in-bloodborne-s-chalice-/1100-6425911/

http://www.kotaku.co.uk/2015/03/16/dark-souls-death-bloodborne-killing

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ειπαμε κατι τετοιο και εγω το περιμενω οσο και εσυ απλα κανω και κριτική εχοντας μετρο σύγκρισης δεν το αποθεωνω καθε μερα και κλεινω τα ματια στα αρνητικα, αυτο ενοχλει καποιους που αντιδρουν σπασμωδικά προσπαθώντας να μας πεισουν οτι το λεω απλα για δημιουργια εντυπωσεων και στην ουσια δεν με ενδιαφερει το παιχνιδι ουτε και θα το παιξω(σε αυτους πηγαινε αυτο που ειπα λοιπον οχι σε εσενα).

Ουτε εγω ειπα οτι δεν θα το παιξω στα 30 και το σνομπαρω απλα θα το προτιμούσα εφοσον υπηρχε η δυνατοτητα στα 60 για καλυτερη εμπειρια. Οτι λες και εσυ λεω προφανως θα προτιμουσα 60 οπως και καθε νοήμων άνθρωπος, επειδη δεν εχω αλλη επιλογη ομως θα το παιξω στα 30 τι να γινει, εμενα με πειραζει λιγο περισσοτερο αλλα οκ.

Καταλαβαίνω καποιους οι οποιοι για τους δικους τους λογους ενοχλούνται απο οποιαδήποτε μορφη κριτικής ακομα και καλοπροαιρετη, ειτε γιατι τους χαλας το όνειρο ειτε γιατι ειναι πολυ ευαίσθητοι ειτε γιατι βλέπουν συνωμοσίες κατα του ps4, αρκετα το κουρασαμε ομως τα λεμε online..

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ το ήθελα στα 300 fps που παίζω το lol, δεν μπορώ πιο κάτω. Μισό να πάρω την From τηλέφωνο να τους ενημερώσω μπας και βγάλουν μια έκδοση με 2d sprites για να ησυχάσω :D

Δημοσ.

Παρε και την RaD μια που θα αρχισεις τα τηλεφωνα να βαλουν photo mode στο the order να εχεις να ασχολείσαι παραπάνω με το μεγαλειο του, lol...

Το bloodborne υπαρχουν video με 60 η unlocked fps το εβαλα και παραπανω δεν ζητησα κατι παραλογο εφοσον οι ιδιοι μας εδειξαν οτι θα μπορουσε να τρεξει, μαλλον δεν ζητησα καν ειπα οτι θα ηταν πολυ καλυτερο να ετρεχε στα 60 αλλα βγηκαν οι απολογητές και οι screenshot gamers να αποδείξουν τι?? Οτι ειναι το ιδιο στα 30 η οτι δεν θα ετρεχε ποτε στα 60, το πρωτο δεν ισχυει σιγουρα νομιζω συμφωνουμε ολοι για το δευτερο δεν ξερω 100% αλλα πιστευω οτι αν ηθελαν μπορουσαν να το πετυχουν με καποιους συμβιβασμους αν οντως δεν μπορουσαν οκ δεν μπορει να γινει κατι. Εκει ηταν η διαφωνια μας με PDS κτλπ εγω πιστευω οτι μπορουσαν να δωσουν 60αρι στο συγκεκριμένο παιχνιδι.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...