Προς το περιεχόμενο

Bloodborne [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν εκανα απευθειας συγκριση παιχνιδιων, ειπα απλα τι προτιμω εγω οσον αφορα τις προτεραιοτητες που θα ηθελα να δινουν :)

Όταν ανεβάζεις δύο εικόνες και γράφεις τι προτιμάς, η προτίμηση σου είναι αποτέλεσμα της σύγκρισης των εικόνων :)

• Απαντ. 3,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μην ξεχνατε οτι το Bloodborne ειναι MMO εεε οχι μπερδευτηκα σορρυ συνεχιστε :D

Οι υπολοιποι απλα περιμενουμε αυτη τη στιγμη και τιποτε αλλο δεν εχει σημασια

bbhuntbegin8001.gif

• Like 2
Δημοσ.

Έχει δώσει πολύ πόνο το ΒΒ όπως φαίνεται... έχεις δεν έχεις ps4 να το παίξεις - δεν παίζει κανένα ρόλο αυτό  :lol:  :lol:  :lol:

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Ειπες οι περισσοτερες πωλησεις σε 30 ειναι ε σου λεω οτι ουτε αυτο ισχυει τι αλλο θες δηλαδη.??

Και επειδη το ειπες τι εγινε?

τα 30αρια multiplatform πουλανε περισσοτερο απο τα αντιστοιχα τους 60αρια στο pc.

Ασε τωρα τα "οταν εγω εκανα παρθενωνα εσυ ησουν στα δεντρα"

Μισο, εσυ ειπες με υποτιμητικο τροπο οτι εγω εμαθα απο ιντερνετ τα 60 και τωρα ζητας και τα ρεστα, επειδη σου ειπα οτι επαιζα 60 fps πριν τα γνωρισεις.

Ειδικα οταν εγω αναφερθηκα γενικα για το οτι πολλοι εμαθαν απο το ιντερνετ τα 60fps και οχι για σενα.

Τα 60fps ειναι ανωτερη εμπειρια πως να το κανουμε, εσενα δεν σου αρεσουν γιατι δεν μπορεις να τα εχεις η δεν παιζεις multiplayer για τον Α η Β λογο οποτε αναγκαστικα πας να πεισεις οτι ε δεν τρεχει και τιποτα.

Δεν ειπα εγω οτι δεν μου αρεσουν τα 60fps ,ειπα πολυ καθαρα ποιες ειναι οι προτεραιοτητες που θα ηθελα να εχουν οι devs.

Προφανως βρισκεσαι σε σύγχυση και νομιζεις οτι σου θιξαμε τα 60 fps της master race.

Δεν μπορω να εξηγησω αλλιως το γεγονος οτι αλλα γραφω και απαντας σε αυτο που θα ηθελες να εχω πει.

Ε για εμενα τρεχει απλα γιατι θα παιξω το bloodborne 300 ωρες σαν αναπηρος

Μπραβο και εγω σου λεω deal with it. Με την πραγματικοτητα.Απο το να πριζεις τους αλλους που εχουν κανει 30fps επιλογη συστηματος.Δικαιο δεν ειναι?

Δεν θα αλλαξει κατι τζαμπα στεναχωριεσαι. Σε τι κανω λαθος.

Εδω θα εισαι και στο επομενο console game και θα κλαιγεσαι για τα 30fps.Eχει νοημα?

Ναι το ξερουμε εισαι ανωτερος gamer,εμεις βγαζουμε φωτογραφιες...

Ειστε ανωτερη ρατσα εσεις εκει στην MR.

μας βγαζεις και τρελους οσους θα προτιμουσαμε 60fps bloodborne για να αποδειξεις το ανυπαρκτο επιχειρημα σου.

Δεν σε βγαζω τρελο, απλα σε επαναφερω στην πραγματικοτητα που κανεις οτι δεν ξερεις.Συζητηση κανουμε.Αν πονανε τα ματια σου με 30 ειναι προβλημα σου.Εγω γιατι πρεπει να ακουω συνεχεια τα ιδια flame post σου για κατι που δεν προκειται να αλλαξει και το ξερεις.

Δλδ σε καθε ποστ το ιδιο...

''οοοοο τι εκπληξη πεφτω απο τα συννεφα...παλιοκονσολες....παλι 30fps''

Eνταξει αν θες να κοροιδευομαστε, ευχαριστως να το συνεχισω.

Δημοσ.

Εγώ λέω πως αν όντως νιώθετε ανάπηροι με τα 30 fps καλύτερα να μην το πάρετε το παιχνίδι. Ούτε αυτό ούτε οποιοδήποτε άλλο βγει σε κονσόλα μόνο και δεν τρέχει σε 60 fps. 

Κι εσείς θα νιώθετε αρτιμελείς (και συνεπείς με τα λόγια σας), και οι developers θα πάρουν το μάθημά τους.

• Like 1
Δημοσ.

Το art direction δεν πρόκειται να αλλάξει απλά και μόνο από την προσπάθεια του τίτλου να το τρέξουν στα 60 fps. Ισως χάσει σε καμία σκιά, ίσως λίγο γεωμετρία δεξιά και αριστερά, ίσως κανένα 2D αντί για 3D αντικείμενο κάπου, γενικά όμως το art direction δεν πρόκειται να χαλάσει για χάρη των 60 frames. Ισα ίσα θα γίνει τόσο smooth η εμπειρία που οποιοδήποτε μικρό downgrade θα περάσει απαρατήρητο γιατί όταν έχεις τέτοια φυσική κίνηση το μάτι σου εστιάζει εκεί και όταν το χέρι σου έχει την τέλεια hand-eye coordination και απόκριση ΕΚΕΙ είναι η μαγεία του παιχνιδιού.

Μην λέμε ότι το παιχνίδι δεν θα κέρδιζε τα μέγιστα δυνατά με 60 καρέ. Εχει ήδη αποδειχθεί με τα Souls στο PC που ήταν δραματικά ανώτερες εμπειρίες από τις κονσόλες. Με ελάχιστες παραχωρήσεις θα μπορούσαν για το bloodborne να κοιτάξουν για 60 fps αλλά είπαμε ότι είναι δύσκολο και απαιτεί περισσότερη δουλειά και resources.  

• Like 1
Δημοσ.

Α τιποτα δεν τρεχει που το επιχειρημα "οι περισσοτερες πωλησεις ειναι σε 30fps" δεν ισχυει ουτε για τις κονσολες στην τελικη απο την επιτυχια του 60fps only CoD αλλα και παλι δεν ειναι εκει το θεμα. Εσυ ειπες οτι μονο στα φορουμ το βλεπεις με την άνθιση του internet δεν το ειπα εγω, εσυ μπερδευεσαι εγω σου απαντησα σε αυτο που ειπες το οποιο απλα δειχνεις αγνοια οχι μονο εσυ αλλα υπονοεις οτι εχουν και οι περισσοτεροι. Το θεμα σου με το pc gaming δεν εχει καμια σχεση επισης, εγω μιλησα για 30 vs 60 fps που υπαρχουν και στις κονσολες atm οχι για καποιο master race feature αλλιως θα μιλαγα για 120fps/4k/ΑΑ κτλπ. Με ειδες να μιλησω για την αναλυση η τα γραφικα του?? Αν ηθελα να το μειωσω και να κανω flame θα επιανα να κραξω τα παντα.

Φυσικα και θα αλλαξει καποια στιγμη ηδη βλεπουμε δειγματα, δυστυχως για εσενα μαλλον που δεν θα δεις τον κοσμο Ζ αλλα τον κοσμο Χ των 60fps. Εγω λεω οτι αυτο πρεπει να αλλαξει γιατι απλα δεν υπαρχει τοσο μεγαλη προοδος στα γραφικα ουτε και γραφικα συγκεκριμενων παιχνιδιων που βασιζονται στο gameplay περισσοτερο εχουν και τοση σημασια. Ναι οταν παιζεις competitive κατι θελεις 60fps τουλαχιστον αυτο ειναι elitism και master race για καποιον που δεν γνωριζει τιποτα για εμενα ειναι κατι απολυτα φυσιολογικο να θελω να κανω pvp στα 60fps και οχι slow motion στα 30. 

Kριτικη δεν μπορουμε να κανουμε επειδη βαρεθηκες εσυ το flame δηλαδη?? Και αν εβλεπες λιγο πιο ουδετερα θα εβλεπες επισης οτι δεν ειναι flame για να υπονομευσω το ps4 αλλα ευλογος προβληματισμος για την πορεια που ακολουθησαν διοτι το παιχνιδι με ενδιαφερει πολυ. Δεν ειναι deal with it διοτι οπως σου ειπα υπαρχουν παιχνιδια στις κονσολες σε 60 δεν ειναι οτι δεν γινεται τοτε δεν θα ελεγα τιποτα, επειδη ομως γινεται εγω διαφωνω με αυτο γιατι το συγκεκριμενο παιχνιδι το 90% για να μην πω 100 ειναι το gameplay του και θα μπορουσαμε ανετα να το εχουμε σε 60.

Ναι pvp και competitive gaming αν εχεις συνηθισει σε >60fps νιωθεις αναπηρος στα 30 τι να κανουμε, δεν ειπα οτι δεν θα το παιξω ομως και στο demons εκανα υπομονη τι να γινει παροτι ηταν slideshow σε μερικα σημεια.

Ξεκοληστε λιγο να βλεπετε εχθρους σε οσους δεν πλεκουν το εγκωμιο συνεχεια, η κριτικη ειναι για καλο σκοπο, εξαλου ειμαι ετοιμος να σκασω 500αρα για ενα παιχνιδι μονο κατι που δεν εχω κανει ποτε λες να μην ηθελα να ειναι "μια χαρα" τα 30fps??

Επισκέπτης
Δημοσ.

ikaruga24
Σε προηγουμενο ποστ μου εγραψα συγκεκριμενα οτι αν εχουν φτασει τον στοχο τους για τον κοσμο που σχεδιαζαν να φτιαξουν και τους βγαινει στα 60fps, τοτε μαζι σου σε αυτο.(μιλαω για οποιοδηποτε παιχνιδι),φυσικα και να πανε στα 60.Πολυ καλυτερα.

Αυτη ειναι η προτεραιοτητα που θα ηθελα εγω να δινουν.Νομιζω ημουν σαφης.
Χτισιμο του κοσμου που εχουν στο μυαλο τους και μετα οσα περισσοτερα fps που λεει ο λογος μπορουν.

Το λεω γιατι το ''περισσοτερα frames=κακο art direction'' δεν ειναι ακριβως η θεση που ειχα και εχω.Και επειδη μας αρεσει να βαζουμε ευκολα ταμπελες ειμαι σιγουρος οτι πολλοι διαβαζοντας τα ποστς καταλαβαινουν οτι στα προηγουμενα ποστς λεω:
-''περισσοτερα frames=κακο art direction'' και
-''30fps>60fps''

lol

ADHD

Αν γυρισεις λιγο πισω θα δεις οτι εγω μιλησα γενικα και οχι προσωπικα. Για καποιο λογο το πηγες στο πιο προσωπικο και ενω μιλαγα πολυ χαλαρα και ηρεμα με τσιγκλησες με το ''ολοι οι gamers αρχιζουν να ξυπνανε''= εγω κοιμαμαι. :P και διαφορα αλλα μετα.

Kι ομως δεν κοιμαμαι. Γνωριζω πολυ καλα τι ζηταω απο το gaming, επειδη ακριβως τα εχω δει ολα απο μικρος και πλεον επιλεγω.

Τεσπα.

Για τα υπολοιπα δες το παραπανω την απαντηση στον ikaruga24.

ΥΓ.Φυσικα και δεν εχουμε φτασει (για μενα τουλαχιστον) στο τερμα του τι μπορει να βγαλει ο dev στον οπτικο τομεα , για αυτο και εχουμε ακομα 30fps στις κονσολες.

Αν μπορουσαν να εχουν και τον κοσμο που θελουν να χτιζουν και τα fps θα το εκαναν.Αλλα εφοσον υπαρχει ακομα και σημερα θυσια των fps, δεν υπαρχει μεγαλυτερη αποδειξη κατ'εμε για το γεγονος οτι δεν εχουμε φτασει ακομα εκει.

Δημοσ.

Εδω καταφεραν το Infamous να τρεχει 60αρι με καποια frame drops οκ, αλλα υπηρχε η επιλογη και των 30 frames μεσα στο game για οσους δεν ηθελαν να βλεπουν ''ανεβα-κατεβα'' στα καρε. Και μιλαμε για ενα επισης πανεμορφο open world game.

Πιστευω πως θα μπορουσαν να το βγαλουν και αυτο 60αρι με επιλογη και τα 30 fps capped,  και ας μην ηταν απολυτα σταθερο. Αλλωστε ουτε το Tomb Raider ηταν απολυτα σταθερο, ουτε και το Killzone. 

Anth above 45 frames. Καπου εκει αντεχει το ματι μου και εμενα και φυσικα αναλογα το game. Δεν ειναι ολα τα ιδια.  Δεν λεω οτι δεν θα παιξω ενα game στα 30, τοσα χρονια στα 30 καρε παιζαμε και ακομα εκει ημαστε. Δεν εχω θεμα αλλα ποιος δεν τα θελει τα 60? 

Για αλλη μια φορα οι devs επελεξαν να μην ριξουν ποιοτητα στην αναλυση και στο game γενικα, αλλα να παιξουν safe με τα 30.

Δημοσ.

Και ο Ikaruga και εγω το ιδιο πραγμα ειπαμε δηλαδη οτι δεν θα ειχες τον κοσμο Α Β w/e νομιζεις, τον ιδιο κοσμο θα ειχες με καποιες εκπτωσεις στα γραφικα, καποια λιγοτερα εφε ισως λιγο χειροτερα textures κτλπ η αισθητικη, το art οπως λες και εσυ θα ηταν το ιδιο με το bonus των 60fps το οποιο οκ για εσενα δεν ειναι σημαντικο αλλα για εμενα ειναι και πολυ μαλιστα.

Ο λογος που δεν το επιλεγουν δεν ξερω ποιος ειναι, ισως πιεζονται και νιωθουν την αναγκη να δωσουν ενα πολυ καλο οπτικο αποτελεσμα, ισως θεωρουν οτι θα το αγορασουν ετσι και αλλιως οι fans(οπως και θα γινει) οποτε μπορουν να μη σπαταλησουν πορους και χρονο για αυτο. Εκει ειναι η διαφωνια μου και λεω οτι ειναι λαθος γιατι το παιχνιδι εχει multiplayer και competitive στοιχεια, στο last of us/the order η οτιδηποτε αλλο δεν με ενδιαφερει θα το αντεξω οπως το εκανα σε ποσα αλλα games οταν ομως θελω να ασχοληθω σοβαρα με ενα παιχνιδι και ξερω οτι υπηρχε η επιλογη εκει ναι με χαλαει και θα κραξω.

Εξαλλου αυτο που ειπα απο την αρχη ειναι να πιεζεις για καλα γραφικα αλλα οχι σε ολα τα παιχνιδια, για παραδειγμα το CoD μπορω να σου εγγυηθω οτι στα 30fps στην κονσολα δεν θα επαιζε κανεις η εστω θα εχανε τεραστιο κοινο, η εμπειρια θα χαλαγε και υπαρχουν και αλλα fps με καλα γραφικα απλα. Tο ιδιο και το BB δεν ειναι ενα παιχνιδι που πρεπει να δωσεις βαση εκει εκτος αν θες να ικανοποιησεις μονο τη μεριδα που θα το αγορασει για ενα playthrough και eye candy. Βλεπεις στο the order πχ?? photo mode θελουν οι ανθρωποι, καθονται και χαζευουν τα γραφικα, θεμιτο και ωραίο ειπα τιποτα εκει για 60fps και master race?? Το BB ομως ειναι διαφορετική περίπτωση και θα κερδιζε πολλα περισσότερα με 60fps.

Βρηκα και ενα video με 60fps trailer, το οποιο σημαινει οτι μαλλον μπορει να γινει και ο κοσμος μια χαρα με καποιες εκπτωσεις. Προφανως δεν γινοταν κολλημενο 60αρι και αντι να ριξουν τα υπολοιπα επελεξαν να ριξουν το frame rate ως πιο ευκολη λυση κιολας. Δες λιγο την κινηση στις μαχες και δες και ενα recent trailer στα 30 φαντασου το σε pvp και competitive dungeons και πες μετα οτι δεν τρεχει και τιποτα.

• Like 2
Επισκέπτης
Δημοσ.

E oταν ειναι 30 σιγουρα μπορουν να το αφησουν οπως στο infamous και να μη το κλειδωσουν. Αυτο ενοχλει καποιους ομως.

Ειναι οι προτιμησεις που λεγαμε.

Εγω το πιο πιθανο ειναι να το αφηνα να ανεβαινει οσο μπορει, αυτο εκανα και στα bioshock oπου υπηρχε η επιλογη.

Δεν ειμαι κατα των παραπανω frames oποτε ,ισα ισα. Πιστευω ομως οτι εφοσον δεν το κανουν πχ στο Bloodborne ,σημαινει οτι θα εκοβαν πραγματα και θα εχανε αρκετα απο την ατμοσφαιρα.Αλλιως δεν υπαρχει και λογος να μη πανε σε 60.

Και εδω δεν ειναι οτι βαριουνται.Το κανουν με στουντιο της sony.

Οπως εγραψα και πριν, δεχομαι οτι θα πρεπει να υπαρχει κριτικη για τα cross platform ,που καποια απο αυτα δεν ειναι 60fps .Εκει δεν υπαρχει δικαιλογια, γιατι εχουν ετοιμα τα last gen βασικα assets. Οποτε ειναι θεμα αρπαχτης. Για το bloodborne που η διαφορα με τα προηγουμενα souls στον οπτικο τομεα ειναι τεραστια, τι να ζητησεις παραπανω. Αυτο μπορουν.

Δημοσ.

Το ότι τα 60fps είναι καλύτερη εμπειρία gaming δεν το αμφισβητεί κανένας. Το ότι δεν προτιμούνται για τον Α ή Β λόγο είναι άλλη ιστορία. Προσωπικά αν ένας τίτλος που με ενδιαφέρει κατορθώσει και τρέχει στα 60 καρέ χωρίς μεγάλες ανισορροπίες είναι πλεονέκτημα για τα γούστα μου. Αν πάλι δεν το κάνει δεν θα κάτσω να σκάσω. Δεν είναι groundbreaking εμπειρία να χάσω τα αυγά και τα Πασχάλια. Από την άλλη θα συμφωνήσω με αυτό που λέει ο Panzer Dragoon Sagaρος (respect φίλε παιχνίδαρος) ότι βάζω σε πρώτη θέση το art direction, τον κόσμο, το immersion και εφόσον υλοποιηθούν αυτά σωστά τότε κοιτάζω αν μπορούν να τσεκάρουν τα 60 καρέ.

Τώρα η σύγκριση μεταξύ Bloodborne και Dark Souls 2 που κολλάει; Τα 60 καρέ του DS2 δεν το κάνουν και καλύτερο παιχνίδι. Ο όλος του κόσμος και το interaction είναι σε δυσμενέστερη θέση από το πρώτο DS ενώ και τα γραφικά του δεν βρίσκονται στα ίδια επίπεδα, όσες κρεμούλες και make up να του προσθέσεις. Από την άλλη το world structure του BB χτίζεται σε μια λογική παρόμοια του πρώτου DS. Περιοχές που σχετίζονται με το υπόλοιπο terrain ενώνονται σε ένα ενιαίο κόσμο. Οπτικά πάντως στα μάτια μου το BB έχει σαφές προβάδισμα βλέποντας τα gameplay sections και όχι εικονίτσες.

Αν θεωρούμε τεμπελιά ή και προβληματικά τα 30 καρέ τότε γιατί ασχοληθήκατε (στην νέα γενιά) όσοι το κάνατε με Ryse: Son of Rome, Forza Horizon 2, Dead Rising 3, Halo: Masterchief Collection, inFAMOUS, Killzone campaign... τίτλους που έχουν μικρά/μεγάλα προβλήματα με την συνοχή του frame rate (εντάξει όχι το FH2); Δεν τα διασκέδασατε; Δεν λέγατε ''μαλάκα κοίτα γραφικά'' τα οποία κατάφεραν να υποσκελίσουν άλλα σημαντικά στοιχεία σε ένα game όπως το frame rate;

Κάτι είχε πει η MS ότι το Halo 5 θα τρέχει στα 1080p στα 60 FPS. Αν καταφέρει η 343 και προσφέρει ταυτόχρονα εξαιρετικά γραφικά με πλούσιες πίστες (όχι το corridor shooter του Halo 4) στα 60 καρέ να φάω τα μανίκια μου.

Το να πετύχεις 60 καρέ σε γενιά που απαιτεί ανάλυση 1080p τλχ. για το PS 4 κοινό και ταυτόχρονα να δείξει ένα αξιόλογο οπτικό σύνολο δεν είναι εύκολο επίτευγμα. Σίγουρα δεν κατορθώνεται με το να αφαιρέσεις 2-3 πραγματάκια από τον γραφικό κώδικα. Όσον αφορά το BB στα forums που διαβάζω σχόλια όπως Neogaf, Neoseeker, BB official forums δεν έχω δει χρήστες να δίνουν βαρύνουσα σημασία στο ότι δεν τρέχει στα 60FPS. Διαβάζω όμως συνεχώς για την δυνατή ατμόσφαιρα, το ωραίο battle system και το world structure του τίλου.

Οι πωλήσεις του PS 4 και του Xbox One από το ότι δείχνουν μέχρι στιγμής δεν επηρεάζονται από την έλλειψη 60 FPS στους καινούριους τίτλους (όχι remasters). Αυτό για μένα σημαίνει 2 πράγματα: 1) ότι οι καταναλωτές καταλαβαίνουν τους περιορισμούς των hardware του PS 4/Xbox One και δεν ζητάνε παπάδες ή  2) δεν αποτελεί κύριο κίνητρο για την απόλαυση των τίτλων αρεσκείας τους.

Και για να λίγω λίγο κακούλης για αυτούς που δείχνουν παραπάνω ζήλο για την κονσόλα που προτιμούν, αν το Bloodborne ήταν αποκλειστικό για το Xbox One τσουνάμι δηλώσεων περί υπέρτατης τιτλάρας και πόσο μαμάει και δέρνει κλπ. θα κάνανε οι fans της κονσόλας.

• Like 1
Δημοσ.

Συγγνώμη αν έχασα κάτι αλλά δεν νομίζω να είπε κανείς ότι δεν θα είναι καλό παιχνιδι και μάλιστα το πιθανοτερο είναι να χτυπήσει κι ένα 90+ στο metacritic. Η όλη συζήτηση γίνεται πάνω στα fps τι παραπάνω θα πρόσφερε και κατά πόσο καλύτερη εμπειρία θα ήταν αν έτρεχε στα 60, ποιοι είναι οι λόγοι που επιλέχτηκε τελικά αυτό το frame rate και αν θα μπορούσαν να προσφέρουν τελικά παραπάνω fps χωρίς να έχουμε μεγαλη αλλοίωση του οπτικού τομέα. Επομένως αφηστε σχόλια εντυπωσιασμού τύπου αν ήταν στο one θα λέγαν τι παιχνιδάρα είναι ή αλλά ειρωνικά τύπου θα το παίξουν και αυτόι που δεν έχουν πς4, εκτός κι αν είστε κλειδωμενοι στο σπίτι και δεν παίζετε παιχνίδια σε άλλες κονσόλες παρα μόνο σε αυτή που έχετε στην κατοχή σας. Εγώ πάντως βλέπω να γίνεται μια πολύ ωραία συζήτηση και να αποκτάει ενδιαφέρον αυτό το θέμα και σίγουρα είναι προτιμοτερο απ το να ανεβάζουμε εικόνες και βίντεο όλη την ωρα και να λέμε "ω τι παιχνιδάρα είναι αυτη", "θα το λιωσουμε" και "αωω bloodborne <3"

Δημοσ.

... όντως αν ήταν στο one το πιθανότερο θα ήταν να συζητούσαμε για το γεγονός ότι θα ήταν 720p το παιχνίδι και όχι για τα frames.

Επίσης το θέμα εδώ είναι ό,τι πρέπει για να γράφουμε: "wow , θα το λιώσουμε, τί παιχνιδάρα είναι αυτή" και σχόλια αυτού του είδους, όλα αυτά για τα frames είναι δικό τους θέμα από μόνα τους, όποιος θέλει πραγματικά τέτοια συζήτηση τότε πρέπει να ανοιχτεί καινούριο θέμα να συμμετάσχουν και άλλοι κονσολάκηδες και όχι μόνο αυτοί που έτυχε να κοιτάνε το θέμα του ΒΒ.

Εκτός αν δε το κατάλαβα καλά και η συζήτηση είναι ΜΟΝΟ για το ΒΒ και για τα 30fps του οπότε έχω να προσθέσω μόνο ότι και τα DeS/DaS1 ήταν 30αρια και μια χαρά responsive και άμεσα ήταν. Όποιος τα έχει λιώσει - και ειδικά όποιος έχει ασχοληθεί με PvP τότε καταλαβαίνει αυτό που λέω.

Δεν είναι handicap τα 30fps στο *souls είδος - καλά τα 60 εννοείται αλλά δεν είναι και unplayable λόγω 30fps.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...