metallica 13 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 παιδια το γ@@@με στο off topic λιγο το θεμα...
Spartan117 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 http://www.ustream.tv/channel/bloodborne-ps4-stream
Vole Maulder Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Αρχισε η λογική της παγίωσης τότε ρε Κατά τα άλλα δεν χρειάζεται να θυμάμαι καθώς παίζω αραιά και που ακόμα και σήμερα στο live fat PS2 μου και όχι σε κάποιον emulator. Χαχα ΟΚ, αλλιώς το διάβασα, αλλά και πάλι, νομίζω ότι διαφωνώ. Ενδέχεται, βέβαια, και να παίζουμε διαφορετικά παιχνίδια στο PS2 και να μη θυμάται κάποιος λάθος Τέλος πάντων, έχει δίκιο ο Μετάλλικας, έχουμε ξεφύγει αρκετά.
ADHD Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 (επεξεργασμένο) Εγω προσωπικα προτιμω εμπειριες στα 30fps, Με 20-24 μπορουν να σπρωξουν ακομα περισσοτερο(σαν το σαραβαλο που χαλασε στην ανηφορα ) και θα ειναι και περισσότερο cinematic, γιατι 30 τι αλλαζει?? Ο κοσμος ξυπναει σιγα σιγα (ναι και οι κονσολαδες) και αρχιζει να ζηταει 60fps σε ολα, ειδικα απο τη στιγμη που υπαρχουν ηδη μερικα και αρχιζει να κανει συγκρισεις. Στο επιπεδο που εχουν φτασει τα γραφικα μονο το υψηλοτερο frame rate εχει να δωσει κατι στην ολη εμπειρια οχι 2 σκιες και ενα filtering παραπανω. Το οπτικο αποτελεσμα με τα μεσα που εχουμε ειναι κατι παραπανω απο ικανοποιητικο για να σε βαλει στο κλιμα, τα 30 fps απο την αλλη οχι, στην καλυτερη περιπτωση ειναι ενοχλητικα στην χειροτερη deal breaker. Εγώ πάντως την from δεν θα την εμπιστευόμουν να κάνει optimize όλο το παιχνίδι στα 60. Και ούτε με ενδιαφέρει να πω την αλήθεια. Και στο PC το πρώτο Dark Souls πέφτει στα < 30 σε αρκετά σημεία ακόμα και με το Dsfix. 60 κολλημενα ουτε ενα frame δεν εχασαν και το 1 και το 2, τα εχω και σχετικα προσφατα.. Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2015 από ADHD
HarryGrey Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Προσωπικά αν και δεν είμαι κανένας μεγάλος φαν των ds αυτό το 60αρι που βλέπω στο Dark Souls 2 Scholar of the First Sin με κάνει να θέλω να το δοκιμάσω!
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Είναι εντελώς διαφορετική περίπτωση του PDS που θέλει 30άρι μόνο και μόνο για να αυξάνει η γραφική δύναμη (όχι του art direction PDS, αυτό μπορείς να το έχεις με οποιασδήποτε δύναμης κονσόλα). Οχι ειπα συγκεκριμενα οτι προτιμω να αντλησουν οσο περισσοτερη δυναμη απο το μηχανημα για να φτασουν οσο γινεται πιο κοντα στο art direction που εχουν στα σχεδια τους. Δεν ειπα οτι δεν μπορεις να εχεις art direction στα παιχνιδια.Παντα εχεις σωστα με οποιασδήποτε δύναμης κονσόλα. Και στο Tomb raider1 στο psone ,υπηρχε art direction προφανως, αλλα μη μου πεις οτι οι σχεδιαστες του games σχεδιαζαν τετραγωνικους δεινοσαυρους.Η μη μου πεις οτι θα καταλαβαιναμε για τι παιχνιδι μιλαμε αν ετρεχε στα 60fps.3 πολυγωνα θα βλεπαμε. Με 20-24 μπορουν να σπρωξουν ακομα περισσοτερο Δεν ειναι το ιδιο 30 με 20.Για αυτο κι οταν υπαρχουν πτωσεις το καταλαβαινεις αμεσως. Το 30αρι ειναι μια χαρα.Τουλαχιστον σε παιχνιδια οπως το uncharted,the last of us. Εγω δεν πιστευω οτι εχουμε φτασει ακομα στο σημειο που τερματησαμε τα γραφικα και δλδ οτι εχει στο μυαλο του ο καθε dev για να χτισει μπορει να το κανει. Οταν φτασουμε σε αυτο το σημειο το συζηταμε. Αν και θα μπορουσα να προβλεψω οτι οταν φτασουμε σε εκεινο το σημειο θα βγαινουν παιχνιδια στα 30 απο επιλογη, αν και δεν θα ειναι ο κανονας.
ADHD Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Δεν ειναι καλα τα 30 πουθενα εισαι απο τους λιγους που επιμενουν ακομα, δηλαδη στο bloodborne ας πουμε αν εκοβαν 2-3 εφε η τελος παντων τα γραφικα ηταν κατωτερα για να εχει 60fps σε χαλαγε? Γιατι ας πουμε δεν εχεις ξαναδει καλυτερα και χωρις το 30αρι δεν θα εβλεπες αυτα τα μεγιστα γραφικα.? Στο the order ας το εκαναν 30-24-20 οτι θελουν γιατι απλα ειναι ενα παιχνιδι που βασιζεται εκει, να σε εντυπωσιασει με τα γραφικα του, θα παιξεις 2-3 ωρες θα την πεις στο xboxakia οτι το ps4 ειναι 55% ισχυροτερο και θα τελειωσει εκει το θεμα. Το bloodborne ομως και καποια αλλα παιχνιδια ειναι διαφορετικη περιπτωση, εκει εχεις multiplayer το οποιο θελει precision, εχεις ενα παιχνιδι που θα το παιζεις για μηνες και θυσιαζεις τα 60fps τα οποια ειναι game changing απλα για καλυτερα γραφικα και προσεχε δεν ξερουμε πως θα ηταν αν επελεγαν 60αρι τελικα, μπορει να μην ειχε και τις διαφορες που νομιζεις.. Τα γραφικα γρηγορα θα τα συνηθισεις και θα σου φυγει ο αρχικος ενθουσιασμος οσο καλα και να ειναι το gameplay ομως μενει. Τα 30 πρεπει να τελειωσουν αργα η γρηγορα η να βγαινουν για παιχνιδια τυπου the order για να ξεζουμισουν και τα γραφικα οπως θελεις και εσυ, μακρια ομως απο παιχνιδια με actual gameplay γιατι απλα το κανουν χειροτερο και χανουν αυτοι που θα ασχοληθουν αρκετες ωρες. 2
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Δεν ειναι καλα τα 30 πουθενα εισαι απο τους λιγους που επιμενουν ακομα, δηλαδη στο bloodborne ας πουμε αν εκοβαν 2-3 εφε η τελος παντων τα γραφικα ηταν κατωτερα για να εχει 60fps σε χαλαγε? Δεν νομιζω οτι ειμαι απο τους λιγους οταν τις συντριπτικα περισσοτερες πωλησεις τις κανουν τα 30fps παιχνιδια. απλα μαθαμε το ιντερνετ εκει μεσα στην προηγουμενη δεκαετια και ολο και περισσοτεροι μιλανε για 60fps στα...φορουμς.Mεχρι εκει. Οι περισσοτεροι απο αυτους μια χαρα απολαμβαναν Halo1, metal gear3 κτλ παλιοτερα με καραactual gameplay:p. Ειπα οτι δεν με πειραζουν τα 30, αν ομως μπορουσαν να δωσουν το art direction του bloodborne με 60 ,μαζι σου. Αν δλδ εχουν σκοπο να σχεδιασουν ενα κοσμο Α και τους βγαινει Β(παντα υπαρχουν περιορισμοι) στα 30 fps, θα πω οχι στα 60 fps που θα δωσουν εναν Γ κοσμο. Ελπιζω να το εξηγω καλα εδω. Πρωτα για μενα εχει προτεραιοτητα ο κοσμος που θα χτισουν στο παιχνιδι, μαζι με ΑΙ κτλ να ειναι κοντα στο ''ονειρο'' τους και μετα τα fps, τελευταια.(αρκει να υπαρχει το αρκετο κατ'εμε 30αρι) προτιμω αυτο στα 30 http://www.flickeringmyth.com/wp-content/uploads/2014/09/bloodborne_2.jpg Που θα με βαλει πολυ περισσοτερο μεσα στον κοσμο του παιχνιδιου. Παρα αυτο στα 60 http://abload.de/img/dsii3o5s31.jpg Που ειναι στα 60 δλδ στο ps4, αλλα με γυρναει πισω στο...ps2 και πολυ μακρια απο την ατμοσφαιρα του bloodborne.
ADHD Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Δεν νομιζω οτι ειμαι απο τους λιγους οταν τις συντριπτικα περισσοτερες πωλησεις τις κανουν τα 30fps παιχνιδια. απλα μαθαμε το ιντερνετ εκει μεσα στην προηγουμενη δεκαετια και ολο και περισσοτεροι μιλανε για 60fps στα...φορουμς.Mεχρι εκει. Ειπα οτι δεν με πειραζουν τα 30, αν μπορουσαν να δωσει το art direction του bloodborne με 60 ,μαζι σου. Αν δλδ εχουμε σκοπο να σχεδιασουν ενα κοσμο Α και τους βγαινει Β(παντα υπαρχουν περιορισμοι) στα 30 fps, θα πω οχι στα 60 fps που θα δωσουν εναν Γ κοσμο. Το CoD που κανει απο τις συντριπτικα περισσότερες πωλήσεις στις κονσολες(νομιζω συνολικα ειναι η #1 σε πωλησεις σειρα ever) ειναι σε 60fps παντως ακατέβατα εδω και χρονια, ξερεις ποιος ειναι ο λογος που τοσος κοσμος εθιστικε στο CoD?? Το smooth gameplay του, ασχετα οτι το τραβηξαν απο τη μυτη μετα και κουρασε. Επισης δεν σου δινουν την δυνατοτητα να επιλέξεις εκδοση για να βλεπαμε ποσοι θα επελεγαν την 30fps.. Εσυ μπορει να τα εμαθες μεσω internet τα 60fps αφου εχεις μονο ps3 και να νομιζεις οτι προκειται για καποιου ειδους μυθο η κατι αλλο περιεργο αλλο αλλα οσοι δεν εχουν παρωπιδες και ασχολούνται με ολες τις πλατφόρμες εχουν διαφορετικη αποψη. Μη μου πεις οτι δεν το βλεπεις και αυτο τωρα?? Και ναι ειναι και το multiplayer και το competitive στοιχειο ενα τεραστιο τμημα της αγορας στο οποιο τα 60fps ειναι απαραιτητα. Μπορω να σε διαβεβαιωσω οτι τα 60fps(βασικα ποια 60 στα 120 είμαστε πλεον) δεν ειναι προιον μυθοπλασίας ειναι υπαρκτά και αλλαζουν την εμπειρία δραματικά. Το art direction ιδιο θα ηταν ακριβως απλα δεν θα ειχαν κοψει καποια πραγματα για να το πετυχουν, δεν αλλαζει ολο το παιχνιδι και το art του προφανως, δυστυχως ομως επειδη μονο σε 30fps παιζεις δεν μπορεις να καταλαβεις και νομιζεις οτι θα δεις αλλο παιχνιδι με pixel art ξερω και γω. Και στην τελικη ας εκαναν το μπρικι πιο δυνατο να τραβαει 1080p@60fps ως δεδομενο, ελεος.. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Ναι ηταν η μυστικη συνταγη των 60fps του COD, για αυτο ολοι μετα την επιτυχία του ξεσκιστηκαν να την ακολουθησουν To COD ειχε εθιστικο gameplay και αυτο ηταν ολο. Aν 60fps σήμαινε κερδος,τοτε ΟΛΟΙ θα εκαναν 60 fps games στις κονσολες.Ακυρο το επιχειρημα σου δεν νομιζεις? Εσυ μπορει να τα εμαθες μεσω internet τα 60fps αφου εχεις μονο ps3 και να νομιζεις οτι προκειται για καποιου ειδους μυθο η κατι αλλο περιεργο αλλο αλλα οσοι δεν εχουν παρωπιδες και ασχολούνται με ολες τις πλατφόρμες εχουν διαφορετικη αποψη. Μη μου πεις οτι δεν το βλεπεις και αυτο τωρα?? Οταν ειχα 60fps στο pc μου εσυ απολαμβανες τα 20 fps του MGS3 και αποθεωνες το gameplay:P Μαζι σου και εγω βεβαια που ειχα παρατησει τα 60 fps του GTA3 στα σκουπιδια για να παιξω παιχνιδαρες και οχι ξαναμασημενες τροφες. Ασε τους μυθους λοιπον Μην μου μιλας για παρωπιδες εσυ ADHD.Kαι ολες τις κονσολες τις sony να εχεις ,μισεις περισσοτερο αυτην την εταιρια απο οσο εγω βλεπω απλα αδιαφορο το pc gaming.Μην τρελαθουμε.Δεν εισαι οτι αγοραζεις.Και ο petran εχει ps4... Αυτο και αν ειναι μυθος Tωρα για το art, θα εριχναν πολυ τα γραφικα για να παρουσιαζαν 60 fps, αυτο ειναι δεδομενο. Θα δεις τα παιχνιδια του morpheus... Και στην τελικη ας εκαναν το μπρικι πιο δυνατο να τραβαει 1080p@60fps ως δεδομενο, ελεος.. Βαριεμαι να επαναλαμβανομαι, αλλα ποτε δεν θα γινει αυτο.Αν μπορουσε να βγαλει αυτα τα γραφικα με 60fps ,τοτε θα εδιναν κι αλλο στα γραφικα για να τρεχει 30. Deal with it επιτελους και αφηστε μας ησυχους Οι περισσοτεροι συμφωνουν με αυτη τη κατασταση(μην κοιτας το ινσομνια)
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Ευχαριστω HarryGrey.Βοηθας. αν και εψαξες πολυ για να βρεις την χειροτερη 2η φωτο.
HarryGrey Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Μόλις σε μερικά ποστς πριν την βρήκα. Δεν ξέρω πόσο άστοχη είναι αυτή η σύγκριση των δύο εικονων, πάντως σίγουρα είναι πιο εύστοχη απ το να συγκρίνουμε ένα remastered last gen παιχνίδι με ένα που βγαίνει αποκλειστικά σε next gen κονσόλα στον οπτικό τομέα, την ώρα μάλιστα που το remastered τρέχει και στα 60 fps.
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Δεν εκανα απευθειας συγκριση παιχνιδιων, ειπα απλα τι προτιμω εγω οσον αφορα τις προτεραιοτητες που θα ηθελα να δινουν
ADHD Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Ναι τα κολλημενα 60fps βοηθησαν πολυ στην επιτυχια και στο να εχει "εθιστικο" gameplay το CoD και για αυτο δεν τους περασε και ποτε απο το μυαλο να πανε στα 30 για να χωρεσουν νεους μαγικους κοσμους Ζ Χ Υ που νομιζεις οτι υπαρχουν.Ειπες οι περισσοτερες πωλησεις σε 30 ειναι ε σου λεω οτι ουτε αυτο ισχυει τι αλλο θες δηλαδη.?? Ασε τωρα τα "οταν εγω εκανα παρθενωνα εσυ ησουν στα δεντρα" τωρα εσυ φαινεσαι ασχετος με αυτα που λες περι 60fps μονο στα ..φορουμ και λοιπα γραφικα.. Τα 60fps ειναι ανωτερη εμπειρια πως να το κανουμε, εσενα δεν σου αρεσουν γιατι δεν μπορεις να τα εχεις η δεν παιζεις multiplayer για τον Α η Β λογο οποτε αναγκαστικα πας να πεισεις οτι ε δεν τρεχει και τιποτα. Ε για εμενα τρεχει απλα γιατι θα παιξω το bloodborne 300 ωρες σαν αναπηρος, εσυ μπορει να ριξεις ενα playthrough να χαζεψεις τα τοπια να βγαλεις καμια pic εδω να χαρειτε με τους υπολοίπους στα ps4forums και τελος, ε δεν ειμαι τετοιος gamer εγω και κανω κριτικη για οτι με χαλαει και θα επηρεασει την εμπειρια μου. Τωρα για παρωπιδες και petran δεν θα σχολιασω, εγω δεν ειμαι μελος ουτε σε xbox ουτε σε ps4 forum και μια next gen κονσολα εχω σκοπω να παρω μεχρι στιγμης αν εσυ θες να βλεπεις συνομωσιες και εχθρους ελευθερα καντο δε θα συμμετεχω. Οχι ομως να μας βγαζεις και τρελους οσους θα προτιμουσαμε 60fps bloodborne για να αποδειξεις το ανυπαρκτο επιχειρημα σου. Οτι θα αλλαξει το art ξαναλέω ειναι αυθαίρετο δικο σου συμπέρασμα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα