Spartan117 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Δυστυχώς είναι compressed οι εικόνες και ανεβασμένες στο imgur. Όσο το είδα in motion είναι αρκετά όμορφο. 1
keropi Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 HarryGrey , τράβα να σπαμάρεις στο Χ1 topic, εκεί έβγαλες το ΒΒ ότι είναι "online persistent world pseudo-mmo" ...
stavros88 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 HarryGrey , τράβα να σπαμάρεις στο Χ1 topic, εκεί έβγαλες το ΒΒ ότι είναι "online persistent world pseudo-mmo" ... Ας μας πει καποιος πρωτα τι ακριβως ειναι αυτο == γιατι αδυνατω να το συνδεσω με το bloodborne
HarryGrey Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 HarryGrey , τράβα να σπαμάρεις στο Χ1 topic, εκεί έβγαλες το ΒΒ ότι είναι "online persistent world pseudo-mmo" ... Όχι φίλε αυτό το είπε ο vole maulder για το tomb raider αφενός αστειευόμενος και αφετέρου εννοούσε να μην επηρεάζει το online main features όπως συμβαίνει με το bloodborne. Τώρα αν νομίζεις ότι σπαμάρω και δεν είναι εύστοχα τα σχόλια μου, γιατί ο spartan μια χαρά μου απάντησε δεν έχω να σου πω κάτι άλλο.
keropi Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 stavros 88 δε χρειάζεται να το εξηγήσει , απλά ποστάρει οτιδήποτε επιχειρώντας να μειώσει τον "αντίπαλο" με οτιδήποτε μπορεί να σκεφτεί: μια του κάθονται άσχημα τα 30fps, μια δεν του αρέσουν τα γραφικά , σε άλλο θέμα το παιχνίδι έγινε pseudo-mmo... @HarryGrey καλύτερα να μη πεις τίποτα άλλο όντως, φτάνει η ακυρότητα για σήμερα...έμαθες και "το online main features" του ΒΒ ότι επηρεάζεται αν δεν έχεις συνδρομή
HarryGrey Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 ^ δε χρειάζεται να το εξηγήσει , απλά ποστάρει οτιδήποτε επιχειρώντας να μειώσει τον "αντίπαλο" με οτιδήποτε μπορεί να σκεφτεί: μια του κάθονται άσχημα τα 30fps, μια δεν του αρέσουν τα γραφικά , σε άλλο θέμα το παιχνίδι έγινε pseudo-mmo... Το pseudo-mmo στο ξανά λέω δεν είναι δικό μου σχόλιο. Με συγχωρείς που δεν βλέπω κανέναν "αντίπαλο" ούτε μέσα σε εισαγωγικά. Πάντως ο spartan απάντησε και με κατατόπισε σε αυτό που έγραψα.
keropi Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 σίγουρα , εσύ το μόνο που εμπνεύστηκες ήταν να κοτσάρεις τον "όρο" στο ΒΒ : http://www.insomnia.gr/topic/434922-the-official-xbox-one-topic/page-537?do=findComment&comment=53869773 άστο μαν... Το ότι ο spartan σου απάντησε αδυνατώ να κατανοήσω τί είδους επιχείρημα είναι...
HarryGrey Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Στο ξανά λέω δεν νομίζω ότι υπάρχει άνθρωπος που να νομίζει ότι πρόκειται να δει mmo-tomb raider. Προφανώς ο vole το είπε στην πλάκα κι εγώ πάτησα πάνω σε αυτό σκεπτόμενος την συζήτηση που είχαμε πριν λίγο καιρό σχετικά με τα main gameplay features στο θέμα του bloodborne και προφανώς όπως καταλαβαίνεις αυτό εννοούσα με το "Όπως έγινε και στο Bloodborne".
keropi Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 ναι , "σίγουρα" το έγραψες αστειευόμενος, γι'αυτό ήθελες να το συζητήσουμε και εδώ... http://www.insomnia.gr/topic/434922-the-official-xbox-one-topic/page-538?do=findComment&comment=53870088
HarryGrey Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Σ ευχαριστώ που το πόσταρες και φαίνεται αυτό που λέω ότι μιλάω δηλαδή για MAIN GAMEPLAY FEATURES. Τέσπα καλό θα ήταν στο θέμα να βάζουμε εικόνες από το παιχνίδι και όχι από τα post μου(φαίνομαι και ωραίος πανάθεμα με) 2
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 θα κανω το απαραιτητο κλασικο μου πλεον ποστ, γιατι βλεπω οτι δεν... Τα λεγαμε πριν βγουν οι κονσολες και καποιοι ακομα παραπονιουνται για τα 30fps. Παμε αλλη μια. Στις κονσολες ΟΤΙ και hardware να εχουν ,τον Θεο τον ιδιο να κατεβασουν μεσα στη συσκευη,θα βλεπουμε κατα βαση 30fps ,γιατι η προτεραιοτητα των devs θα ειναι οοοοολα τα υπολοιπα πρωτα(γραφικα κυριως) και ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ,Τ Ε Λ Ε Υ Τ Α Ι Ο το 60αρι. :P Eχουμε κουραστει να διαβαζουμε για τα 60 fps ,oταν ποτε μα ποτε μα ποτε μα ποτε( ) δεν αποτελει generation leap το frame rate. ΠΟΤΕ! Oι γενιες υπαρχουν για τις κονσολες, οποτε δεν υπαρχει ΓΕΝΙΚΑ στον ορισμο της ''νεας γενιας'' το αναβαθμισμενο frame rate.ΔΕΝ υπαρχει. Τωρα ξερω οτι λιγο πριν βγει το ps5 θα απαιτουν ολοι 4K και 60fps... ..... ΥΓ.Τωρα τα remastered φυσικα και θα ειναι στα 60fps.
Spartan117 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Εγώ πάντως την from δεν θα την εμπιστευόμουν να κάνει optimize όλο το παιχνίδι στα 60. Και ούτε με ενδιαφέρει να πω την αλήθεια. Και στο PC το πρώτο Dark Souls πέφτει στα < 30 σε αρκετά σημεία ακόμα και με το Dsfix. Δεν είναι Ninja Gaiden ή DMC που χρειάζεσαι ταχύτητα και κανεις chain combo. Το gameplay των souls είναι μεθοδικό και στρατηγικό. Δεν λέω ότι με χαλάει το 4k60fps που έπαιξα και τα δυο DkS στο PC αλλα δεν έχω κανένα θέμα με ένα σωστό τριαντάρι. Από ότι είδα μέχρι τουλάχιστον τα 30 τα κρατάει άνετα οποτε δεν πρόκειται για πρόβλημα. Και σαν παιχνίδι όχι μονο γραφικά είναι αρκετά κλικ πιο πάνω από τα προηγούμενα souls. Είναι από τα λίγα παιχνίδια που φαίνεται το generational leap imo.
keropi Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Σαφέστατα, ένα σταθερό 30αρι δεν προβληματίζει στο gameplay. Πιστεύω όμως ότι πρέπει να είναι τουλάχιστον σταθερά και να έχεις lagless input σε παιχνίδια σαν τα *souls, αλλιώς δεν παίζονται. Προσωπικά το DaS2 δεν μπόρεσα να το παίξω στο ps3, τα ~25fps με ενοχλούσαν αφάνταστα. Στο pc το τίμησα όμως. Το 360 το έχω jtag οπότε εκεί online τσου. Στο DaS1 πάντως δεν είχα κανένα πρόβλημα, ακόμα και το Blighttown το ψιλοσυνήθιζες, εξάλλου το σημείο που περνούσες την περισσότερη ώρα ήταν στη bonfire στο βάλτο, πριν την Quelaag... είτε co-op είναι pvp, δεν ήταν το χάλι των σκαλωσιών στο κατέβασμα. Αυτό που βλέπω εγώ είναι ότι όντως έχουμε generation leap στις κονσόλες ΑΛΛΑ για λόγους οικονομίας γίνανε επιλογές που πολύ απλά δεν δουλεύουν καλά με το συνδιασμό super gfx + 60fps . Προσωπικά δε με χαλάει, η τιμή των 350-400ε που έχουν τα x1/ps4 είναι πολύ τίμια για αυτά που προσφέρουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα