stavros88 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Καλύτερα να σου βγει το μάτι πάρα το ονομα τελικα Το περιμενα βεβαια για 26 λογω εορτης.Θα ειναι δυσκολο να αποφυγουμε τα σποιλερ Επισης διαβαζω οτι μαλλον θα μπορεις να παίζεις απευθειας με φιλους σου τουλάχιστον στα chalice dungeons Τα Pre Order έρχονται 2 μέρες νωρίτερα! Εισαι σιγουρος?.Μηπως πρεπει να πάρουμε τηλ το πλαισιο;
Spartan117 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Συν ότι τα μαγαζιά το έχουν αρκετά νωρίτερα από την ημερα κυκλοφορίας για να υπάρχει διαθέσιμο stock. Ελπίζω να είμαστε τυχεροί και να το έχουμε στις 24. Αλλιώς και πάλι δεν πειράζει, δυο μέρες είναι. Οποιος βιάζεται μπορεί να το αγοράσει από αμερικανικο store που ξεκλειδώνει στις 24 το πρωί weapon spoiler: http://gifyu.com/images/BB4.gif Κρατάει κανόνι με το ένα χέρι. welp
Daemonos Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Καλύτερα να σου βγει το μάτι πάρα το ονομα τελικα Το περιμενα βεβαια για 26 λογω εορτης.Θα ειναι δυσκολο να αποφυγουμε τα σποιλερ Επισης διαβαζω οτι μαλλον θα μπορεις να παίζεις απευθειας με φιλους σου τουλάχιστον στα chalice dungeons Εισαι σιγουρος?.Μηπως πρεπει να πάρουμε τηλ το πλαισιο; Πήρα στο Gamestation, θα το έχουν αν όχι δευτέρα 23, τρίτη 24 θα είναι εκεί! ποιο πλαίσιο, δεν υπάρχει αυτό το κατάστημα
Fotis13 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Πήρα στο Gamestation, θα το έχουν αν όχι δευτέρα 23, τρίτη 24 θα είναι εκεί! ποιο πλαίσιο, δεν υπάρχει αυτό το κατάστημα 1000 φορες να εχεις εσυ δικιο δεν το συζηταμε .Ευκαιρια θα ηταν λογω αργιας να το λιωσουμε η' να μας λιωσει εξαρταται ... 1
Daemonos Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 1000 φορες να εχεις εσυ δικιο δεν το συζηταμε .Ευκαιρια θα ηταν λογω αργιας να το λιωσουμε . Εμένα μου είπε ότι αν το πάρει δευτέρα θα το στείλει αμέσως άρα τρίτη θα το έχω (γιατί είμαι Κρήτη) για λιώσιμο στις 24 και 25. θα δούμε, ελπίζω να κάτσει. θέλω να δώ πολύ πως έχουν φτιάξει το co op και ο χάρτης θα είναι μεγαλύτερος απο του DS2?
keropi Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 ^ εμείς πάντως εδώ στα Γιάννενα το μόνο "σοβαρό" (σε εισαγωγικά) μαγαζί για games είναι το Public , το οποίο είναι τρελή μούφα - τουλάχιστον εδώ. Απεναντίας στο plaisio πληρώνεις 70αρι αλλά έχεις το παιχνίδι την ημέρα κυκλοφορίας. Δεν έχει βλακείες του στυλ "τέλειωσε η preorder edition γιατί έφυγε στην Αθήνα" , ότι παραγγείλεις το παίρνεις. Ευελπιστώ και εγώ για αποστολή τη Δευτέρα... είδωμεν 2
FORIS78 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 keropi και στο seven σπυρου λαμπρου οσες φορες εχω κανει προπαραγγελια το εχω το παιχνιδι την ημερα κυκλοφοριας του.. απο εκει περιμενω και την colectors του bloodborne για να δουμε ελπιζω να το εχω και αυτο στην ωρα του.
keropi Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 keropi και στο seven σπυρου λαμπρου οσες φορες εχω κανει προπαραγγελια το εχω το παιχνιδι την ημερα κυκλοφοριας του.. απο εκει περιμενω και την colectors του bloodborne για να δουμε ελπιζω να το εχω και αυτο στην ωρα του. ελα ρε μαν! δεν το ήξερα ότι παίζει τέτοιο σκηνικό με το 7 , ενδιαφέρον... πώς κάνεις προπαραγγελεία; στο μαγαζί και δίνεις στοιχεία;
ikaruga24 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Παιδιά μη βάζετε τόσα gifάκια γιατί σέρνεται το σύμπαν. 1
FORIS78 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 ελα ρε μαν! δεν το ήξερα ότι παίζει τέτοιο σκηνικό με το 7 , ενδιαφέρον... πώς κάνεις προπαραγγελεία; στο μαγαζί και δίνεις στοιχεία; γινετε και ονλινε βαζεις παραλαβη απο καταστημα ιωαννινων.. αλλα εγω συνηθως παω ο ιδιος στο καταστημα.
Fotis13 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Παιδιά μη βάζετε τόσα gifάκια γιατί σέρνεται το σύμπαν. Και εσυ αφρικανικη ταχυτητα ε ? 1
ikaruga24 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Και εσυ αφρικανικη ταχυτητα ε ? Αστο να πάει στο διάολο. Κατά τα άλλα κάβλα το trailer. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα