d4ydr33m3r Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Αρρωστια.. Can't wait.. Παιζει να το παρω απο Japan που θα ειμαι Απριλη.. 2
spartan29gr Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Παρεπιπτοντως στο αφιερωμα του περιοδικου edge για το bloodborn!!! αναφερουν οτι ειχαν παιξει γυρω στις 40 ωρες απο το παιχνιδι και ακομα δεν το ειχαν τερματισει.
Fotis13 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Παιρνω public να ρωτησω ημερομηνια διαθεσης της προπαραγγελιας και δεν ξερουν ακομα ...Ειναι δυνατον ?Ποτε θα μαθουν δηλαδη 1 μερα πριν? EDIT: Για 26/3 παει η ημερομηνια διαθεσης λογω εθνικης εορτης pfff
HarryGrey Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 EDIT: Για 26/3 παει η ημερομηνια διαθεσης λογω εθνικης εορτης pfff Παιδιά τι κακό είναι αυτό που μας βρήκε. Έπρεπε να μείνουν ανοιχτά τα καταστήματα εκείνη την ημέρα για να παραλάβουμε τότε.
Fotis13 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Παιδιά τι κακό είναι αυτό που μας βρήκε. Έπρεπε να μείνουν ανοιχτά τα καταστήματα εκείνη την ημέρα για να παραλάβουμε τότε. Θα ελεγα να την εκαναν στις 24 αν ειναι εφικτο...
HarryGrey Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Θα ελεγα να την εκαναν στις 24 αν ειναι εφικτο... Τότε δεν έλεγαν ότι θα κυκλοφορήσει;; Μια χαρά θα καθόταν αραλίκι στις 24 με bloodborne, 25 παρέλαση, μετά ψαροταβέρνα για ουζάκι και μετά πάλι bloodborne. Έτσι το σχεδίαζα τουλάχιστον εγώ.
Fotis13 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Τότε δεν έλεγαν ότι θα κυκλοφορήσει;; Μια χαρά θα καθόταν αραλίκι στις 24 με bloodborne, 25 παρέλαση, μετά ψαροταβέρνα για ουζάκι και μετά πάλι bloodborne. Έτσι το σχεδίαζα τουλάχιστον εγώ. Για αυτο εχω ξενερωσει και εγω δεν εχω πολυ χρονο και θα μου ερχοταν μια χαρα αν κυκλοφορουσε 24... 1
metallica 13 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Τότε δεν έλεγαν ότι θα κυκλοφορήσει;; Μια χαρά θα καθόταν αραλίκι στις 24 με bloodborne, 25 παρέλαση, μετά ψαροταβέρνα για ουζάκι και μετά πάλι bloodborne. Έτσι το σχεδίαζα τουλάχιστον εγώ. ολα αυτα χωρις να εχει ps4.. 2
HarryGrey Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Αν επειδή δεν έχω πς4 μου απαγορεύεις να το παίξω στου κολλητού μου, γιατί έτσι είχαμε πει ότι θα το κάναμε, πες μου για να ξέρω.
metallica 13 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 ναι παιξτο ανετος τωρα οτι εχεις κολλητους με ps4 και αλλα...εχεις γεμισει ολα τα topic με τρολιες και θες να σε παιρνουμε και στα σοβαρα! 1
HarryGrey Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Δεν ήξερα ότι η άποψη μου είναι τρολιά από την στιγμή που μιλάω πάντα με στοιχεία. Τα ίδια λέγανε και πριν λίγο καιρό μέχρι που δικαιώθηκα από ανακοινώσεις εταιρειών και από άρθρα μεγάλων sites καιρό αργότερα. Και δεν είπα ότι έχω κολλητούς με πς4, είπα ότι έχω κολλητό.
metallica 13 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 πες μου τον φιλο σου να σου πω ποιος εισαι....για ξανασκεψου το..!!
Daemonos Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Παιρνω public να ρωτησω ημερομηνια διαθεσης της προπαραγγελιας και δεν ξερουν ακομα ...Ειναι δυνατον ?Ποτε θα μαθουν δηλαδη 1 μερα πριν? EDIT: Για 26/3 παει η ημερομηνια διαθεσης λογω εθνικης εορτης pfff Τα Pre Order έρχονται 2 μέρες νωρίτερα! Χωρίς να κάνω διαφήμιση η οτιδήποτε παρόμοιο, απλά και μόνο επειδή το αναφέρετε Το κατάστημα απο όπου αγόρασα preorder http://gamestation.gr/el/coming-soon/?subcats=Y&features_hash=V814 Δείτε Bloodborne και ημερομηνία
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα