Προς το περιεχόμενο

Bloodborne [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν κατηγορουμε ρε vag, aλλα απο την στιγμη που ειναι του Single τοτε τι τον πειραζει να χασει τα PvP και την Arena.

Επίσης:

PlayStation Plus

Sony clarifies that PlayStation Plus is required for co-op and player-versus-player, but not required for downloading updates and getting the necessary data to generate a Chalice Dungeon.

Aρα για καποιον που ειναι του Single Player δε χανει τπτ χωρις συνδρομη Plus.

• Απαντ. 3,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εάν νομίζατε πως η From Software “μαλάκωσε”, τότε ο Hidetaka Miyazaki είναι έτοιμος να σας βάλει βάναυσα ξανά στη θέση σας. Και αν παρατηρούσατε αυτή τη γενιά απέξω, ασυγκίνητοι από τα remasters και τις βιαστικές δουλειές ενώ περιμένατε για το πρώτο ουσιαστικό παιχνίδι να καταφθάσει, τώρα ήρθε η ώρα. Ο Miyazaki και η ομάδα του τα κατάφεραν ξανά, όχι ότι υπήρχε ποτέ αμφιβολία γιαυτό.

edge..

Δημοσ.

Ποιοι τιτλοι εξαιρουνται ?

Φιλε Harry Gray οταν καποιος λεει κοροιδα ενα συνολο ανθρωπων που επιλεγουν μια υπηρεσια και προσπαθει να πλασαρει ως εξυπναδα την αγορα της κονσολας για εναν τιτλο κατι δε παει καλα.

Εδώ θα σταθώ λίγο. Εξαιρούνται free to play τίτλοι από το PS+ για online multiplayer. Το ίδιο θα έπρεπε να ισχύει και για το bloodborne καθώς η online εμπειρία είναι κεντρικό κομμάτι της single player εμπειρίας. Εχεις δει το βιντεάκι που έβαλα; Δεν υπάρχει περίπτωση να παίξεις offline αυτό το παιχνίδι καθώς χάνεις τη μισή ουσία (και πιθανότατα items και άλλα ωραία). 

Δεύτερον δεν τσουβάλιασα κανέναν όταν μίλησα για κορόιδα καθώς μιλούσα αποκλειστικά για πάρτι μου και για άλλους σαν και εμένα που περίμεναν τόσο καιρό ένα παιχνίδι και που τελικά για να έχω πρόσβαση σε single player περιεχόμενο πρέπει να πληρώσω τα μαλιοκέφαλα μου -ανά χρόνο- για να συνεχίζω να έχω πλήρης πρόσβαση. Η αλητεία σε όλο της το μεγαλείο. Είπαμε, αν το bloodborne ήταν απλά single player εμπειρία και είχε ξεχωριστά multiplayer εμπειρία ούτε καν θα μιλούσα αλλά η περίπτωση του είναι ξεχωριστή γιατί είναι μοναδικό στο είδος του και ακριβώς γι αυτόν τον λόγο θα έπρεπε να το ξανασκεφτεί η Sony. Ελπίζω σε κάποιου είδους petition γι αυτό το πράγμα ακόμα και αν δεν πιάσει, τουλάχιστον θα τους γνωστοποιηθεί. 

Οσο για κάποιους που με ρώτησαν αν κόλλησα στα 50-100 ευρώ παραπάνω, ναι ρε παιδιά κόλλησα. Δεν θα κάνω λίγες θυσίες για να το αποκτήσω και ακριβώς γι αυτό θέλω τα λεφτά μου να πιάσουν τόπο. Ούτε θέμα ελιτισμού είναι ούτε τίποτα. Οταν πήρα WiiU το πήρα καθαρά για το Wonderful 101. Πλήρες παιχνίδι μέσα από το κουτί του και έχω πρόσβαση με το καλημέρα στο 100% του περιεχομένου του. Βλάκες ήταν αυτοί δηλαδή; 

• Like 1
Δημοσ.

Εάν νομίζατε πως η From Software “μαλάκωσε”, τότε ο Hidetaka Miyazaki είναι έτοιμος να σας βάλει βάναυσα ξανά στη θέση σας. Και αν παρατηρούσατε αυτή τη γενιά απέξω, ασυγκίνητοι από τα remasters και τις βιαστικές δουλειές ενώ περιμένατε για το πρώτο ουσιαστικό παιχνίδι να καταφθάσει, τώρα ήρθε η ώρα. Ο Miyazaki και η ομάδα του τα κατάφεραν ξανά, όχι ότι υπήρχε ποτέ αμφιβολία γιαυτό.[/size]

edge..

Πόσταρα και τις 6 σελίδες πιο πίσω για όσους θέλουν να το διαβάσουν όλο.

http://www.insomnia.gr/topic/531552-bloodborne-ps4/page-32?do=findComment&comment=53861432

Σε κάποιες φάσεις λένε ότι το level design είναι καλύτερο από το Dark Souls.

Did you think that Dark Souls II was too easy? Perhaps you complained that, after three games in a similar vein, FromSoftware's template had become so familiar that it had grown straightforward. Bosses fell at the first attempt and areas were cleared without need to trouble your stock of Human Effigies, blind corners holding no fear as you set about filling up the warp-selection screen with one generously placed bonfire after another. Does that sound familiar? If it does, then thanks a bunch. This is all your fault.

Bloodborne is Hidetaka Miyazaki's brutal riposte to the selection of his playerbase that thinks it has seen it all before. It is at once so familiar and so different, in so many ways. Some are subtle, others obvious, but all are significant.

Δημοσ.

αα συγνωμη φιλε μου δεν το ειχα δει!!

Καλά έκανες :D Πόσταρες το ζουμί του άρθρου. Εγώ πόσταρα το άρθρο άμα θέλει κανεις να το διαβάσει όλο γιατί έχει και spoilers και περισσότερες λεπτομέρειες.

Edit: μερικές εικόνες από το Ιαπωνικό event, το παιχνίδι είναι πια gold

bb06.jpg

bb07.jpg

bb22.jpg

bb20.jpg

bb15.jpg

bb23.jpg

Περισσότερα εδώ: http://game.watch.impress.co.jp/docs/news/20150312_692523.html

• Like 5
Δημοσ.

Αλλοι τίτλοι ήδη εξαιρούνται και θα πρέπει να συμπεριλάβουν το συντομότερο και το Bloodborne 

Οπως είπες στο επόμενο ποστ σου, εξαιρούνται οι free to play τίτλοι. Αδυνατώ να καταλάβω με ποια λογική αυτό το παιχνίδι θα έπρεπε να συμπεριληφθεί στα free to play; Επειδή, όπως λες, είναι ζωτική η online εμπειρία; Τι σημαίνει αυτό; Και για το CoD είναι, άμα το σκεφτείς, και για άλλα που ίσως να βασίζονται κυρίως στο online τους. Αν επεκτείνουμε τη λογική σου, θα έπρεπε κι εκείνα να μη θέλουν Plus;

Νομίζω ότι έψαχνες αφορμή να σκαλώσεις, πάντως, κι εμένα μου κάνει πολλή εντύπωση ότι κάποιος όπως εσύ (ενημερωμένος gamer) έπεσες από τα σύννεφα γι' αυτό το πράγμα.

• Like 1
Δημοσ.

Τωρα να σας πω οτι και εγω ειμαι ετοιμος για τα 450+ και εχω σκαλωσει στο PS+ θα μου πειτε οτι κανω προβοκάτσια.. :P Φυσικα δεν περιμενα να εξαιρεθεί ουτε και θεωρω οτι επρεπε, το ηξερα απο πριν απλα θα δωσουμε μια 500αρα και ολα αυτα για ενα παιχνιδι γιατι το ps4 δεν παιζει να το ακουμπησω ξανα, ισως στο FF XV αν δεν βγει τελικα pc.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν αξιζει η αγορα για ενα παιχνιδι παντως.

Καλυτερα να το αφησετε για οταν βγαλει αρκετα που σας ψηνουν και μετα να το αγορασετε, και το παιχνιδι θα ειναι φθηνοτερο και ισως και η κονσολα.

Ετσι ουτε θα κραζετε οτι δεν εχει παιχνιδια και οι τιμες θα ειναι καλυτερες ωστε να μαλακωσουν τον πονο του plus.

• Like 1
Δημοσ.

Τωρα να σας πω οτι και εγω ειμαι ετοιμος για τα 450+ και εχω σκαλωσει στο PS+ θα μου πειτε οτι κανω προβοκάτσια.. :P Φυσικα δεν περιμενα να εξαιρεθεί ουτε και θεωρω οτι επρεπε, το ηξερα απο πριν απλα θα δωσουμε μια 500αρα και ολα αυτα για ενα παιχνιδι γιατι το ps4 δεν παιζει να το ακουμπησω ξανα, ισως στο FF XV αν δεν βγει τελικα pc.

Για ένα μόνο παιχνίδι κι ίσως ένα δεύτερο αμφιβόλου ποιότητας δε νομίζω πως αξίζει να πάρεις κονσόλα, πάντως. Εγώ στη θέση σου θα την άφηνα για την "ουρά" της γενιάς, που θα έχει πέσει τόσο η τιμή της κονσόλας όσο και οι τιμές των 4-5 παιχνιδιών που θα θες να παίξεις (ή θα τα δίνουν πλέον στο Plus το ένα μετά το άλλο, όπως έκαναν και στο PS3 τα τελευταία χρόνια).

• Like 2
Δημοσ.

Αξιζει αν παιξεις μια 300αρια ωρες +online που μπορει να παει ακομα παραπανω, ας πουμε για το the order και 10/10 να έπαιρνε δεν υπήρχε περίπτωση να το σκεφτω καν. Αυτο το παιχνιδι για εμενα πρεπει να το λιωσεις στην αρχη που θα υπαρχει και το hype θα ασχολείται ο κοσμος για co-op και τα σχετικα, χανεις πολυ αν το παιξεις πολυ αργοτερα.

Δημοσ.

Χμμμ you do have a point. Αμα είναι να παίξεις 300+ ώρες, κι ένα παιχνίδι να είναι αντί για 30, ναι, μάλλον αξίζει. Ειδικά σε συνδυασμό με το ότι θα είσαι μέσα στη φάση στην αρχή. 

Dunno, man, it's your money :P

For what it's worth, με αυτό το σκεπτικό (ότι θα έπαιζα 300+ ώρες ένα παιχνίδι) εγώ θα τα έδινα. Αλλωστε, πάντα υποστηρίζω quality over quantity (of games). Και το PS3 για 3 παιχνίδια το πήρα αρχικά, άσχετο αν τελικά έπαιξα πολύ περισσότερα λόγω του Plus. Και το Wii θα το ξανάπαιρνα για τα 3 παιχνίδια που το πήρα (επίσης έπαιξα περισσότερα τελικά, που ίσως να μην κοίταζα καν αν δεν είχα την κονσόλα). 

Σημασία έχει να ξέρεις τι παίρνεις, πότε και γιατί.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...