Προς το περιεχόμενο

Bloodborne [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εμένα πάλι αυτή η κίνηση μου θυμίζει την έκφραση του τρώω το γαιδούρι και μου μένει η ουρά. 

Να υποθέσω ότι όταν λες για συγκεκριμένη περίπτωση εννοείς αποκλειστικά PS4 ε? Εαν μιλούσαμε πχ για Xbox μπορεί να είχες αντίθετη γνώμη...  ;)  

Δεν σε καταλαβαίνω, ήδη μίλησα για την περίπτωση μου στο wii u.

• Απαντ. 3,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν σε καταλαβαίνω, ήδη μίλησα για την περίπτωση μου στο wii u.

Wii, xbox δεν έχει σημασία. Το λέω επειδή έχεις βαλθεί να "ενημερώσεις" τους πάντες σε άλλα θέματα σχετικά με την καθηστέρηση του Uncharted 4. Αλλά τέτοιον ενθουσιασμό για καθυστέρηση game σπάνια βλέπω. Μπορεί βέβαια να κάνω και λάθος...

edited

• Like 2
Δημοσ.

Όχι φίλε μου δεν έχω βαλθεί να ενημερώσω τους πάντες. Στο θέμα του ps4 έγραψα ένα ποστ για την καθυστέρηση του uncharted και ένα ακόμα σε κάποιον που ρωτούσε για την αγορά της κονσόλας. Γιατί τι να κάνουμε κάποιοι πρέπει να τα λένε και όχι να τα περνάμε "μούγκα στη στρούγκα" όπως έγραψε χαρακτηριστικά και ένας άλλος συμφορίτης.

Δημοσ.

Αυτος που περιμενει ενα μονο παιχνιδι για να παρει κονσολα ανηκει στην κατηγορια των ελιτιστων και σιγουρα το οικονομικο δεν ειναι αυτο που θα πρεπει να τον νοιαζει.

Απο κει και περα το να γκρινιαζουμε για πραγματα που γνωριζουμε οτι υπαρχουν πριν ακομα βγει η κονσολα μονο και μονο για να ειμαστε αντιδραστικοι ή να το παιξουμε δηθεν εξυπνοι σε αυτους που την εχουν παρει την κονσολα δεν εχει ουσια και δεν εχει και καποιο νοημα για την συζητηση.

Αυτη τη στιγμη το Plus κοστιζει επισημα 50 ευρω, εγω το χα παρει 35 σε προσφορες την ετησια ανα καιρους και μαζι με το Plus εχω και μια βιβλιοθηκη παιχνιδιων http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Instant_Game_Collection_games_%28PAL_region%29.

Βαλτε κατω το κερδος και μετα το συζηταμε αν αξιζει ή οχι, προφανως για καποιον που θελει ενα παιχνιδι δεν αξιζει, αλλα οπως υποθηκε οταν καποιος διατιθετε να δωσει 550 για παιχνιδι και κονσολα δεν του ειναι κατι να δωσει αλλα 35-45 για τη συνδρομη.

Δημοσ.

Αυτο το χαλι με την ανυπαρξία του Anisotropic Filtering στο playstation 4 πότε θα σταματήσει ? Ακομα και το XBOX ONE εχει λιγο AF.... 

Στο Ps4 το ξεχνανε ?  :fear:

• Like 1
Δημοσ.

εγω βλεπω οταν παει να βγει κανα παιχνιδακι σε ps4 αρχιζει το πανυγηρακι...και ενταξει το order τα δωσε τα δικαιωματα με τις διαφορες αστοχες επιλογες αλλα τωρα με το bloodborne εχουμε θυμηθει το af και το καθε καρυδιας καρυδι..

• Like 2
Δημοσ.

Αυτο το χαλι με την ανυπαρξία του Anisotropic Filtering στο playstation 4 πότε θα σταματήσει ? Ακομα και το XBOX ONE εχει λιγο AF.... 

Στο Ps4 το ξεχνανε ?  :fear:

http://www.insomnia.gr/topic/474179-playstation-plus-official-topic/?p=53860200

Πρόβλημα ασυμβατότητας στο API πρέπει να είναι, το θέμα που υπήρχε στο Dying Light έγινε patched σε 16x AF.

εγω βλεπω οταν παει να βγει κανα παιχνιδακι σε ps4 αρχιζει το πανυγηρακι...και ενταξει το order τα δωσε τα δικαιωματα με τις διαφορες αστοχες επιλογες αλλα τωρα με το bloodborne εχουμε θυμηθει το af και το καθε καρυδιας καρυδι..

Καλύτερα imo, είναι legit πρόβλημα που πρέπει να λύσουν από την Sony. Ευτυχώς δεν επηράζει τα exclusives μέχρι στιγμής τα οποια υποθέτω χρησιμοποιούν GNM και όχι GNMX. Από ότι έχουμε δει το Bloodborne έχει πολύ καλο AF πάντως.

Δημοσ.

παιζει πουθενα το παιχνιδι σε καλη τιμη εστω και preorder?

όχι :) standar είναι η τιμή και σιγά μην πέσει...

Δημοσ.

ikaruga νομιζω φιλε μου οτι εψαχνες αφορμη για να μη αγορασεις το bloodborne- ps4..αν δεν ηταν το ps plus θα ηταν κατι αλλο!αδυνατο να πιστεψω οτι εδω και δυο χρονια δεν ειχες παρει χαμπαρι τι παιζει σε one-ps4 στο θεμα online..

Τότε δε με ξέρεις καλά. Το multiplayer του Bloodborne δεν είναι ξεχωριστή εμπειρία από τη single player και γι αυτόν ακριβώς τον λόγο θα έπρεπε να εξαιρείται από την πίπα της Sony με το υποχρεωτικό PS+. Αλλοι τίτλοι ήδη εξαιρούνται και θα πρέπει να συμπεριλάβουν το συντομότερο και το Bloodborne στη λίστα με τις εξαιρέσεις. Αν το online κομμάτι ήταν ξεχωριστό τότε δεν θα έκανα καν τον κόπο να γράψω το οτιδήποτε, απλά θα αγόραζα το μηχάνημα και το παιχνίδι και όλα μέλι γάλα. 

Και για να μην νομίζετε ότι δεν χάνετε τίποτα παίζοντας offline ορίστε και ένα σημερινό βίντεο που εξηγεί ότι τα online features αυτή τη φορά αναβαθμίζουν την single player εμπειρία όσο τίποτε άλλο λόγο σχεδιασμού. Προσέξτε ότι πρόκειται για πρώτες αποκαλύψεις στο online κομμάτι του τίτλου. Φανταστείτε τι μας περιμένει. 

Και γι αυτόν ακριβώς τον λόγο αρνούμαι να σκάσω φράγκα για το παιχνίδι και την κονσόλα. Πρόκειται για ΤΙΤΑΝΙΑ αλητεία σε βάρος όλων, ακόμα και αυτών που λένε ότι δεν τους πειράζει να έχουν PS+ συνδρομή. 

Δημοσ.

Παιδιά μην γράφετε πράγματα για να εντυπωσιάσετε, κανείς δεν είπε ότι δεν αξίζει το ps plus. Στην περίπτωση όμως του ikaruga είναι νταβατζιλίκι πως να το κάνουμε. Επίσης, δεν ξέρω αν είναι ελιτιστής ένας άνθρωπος που λέει ότι θα πουλήσω κάτι για να πάρω ps4+bloodborne, θα μας το πει και ο ίδιος, αλλά εγώ τον βλέπω ότι θέλει να κάνει το μεράκι του γιατί γουστάρει πολύ το παιχνίδι. Επίσης δεν ξέρω αν το ξέρετε αλλά υπάρχουν και τα ψυχολογικά όρια στις τιμές και είναι για τον κάθε άνθρωπο διαφορετικά, επομένως όταν βλέπετε κάποιον να στραβώνει για 50, 40, 30, 20 έστω και 10 ευρώ παραπάνω να το σέβεστε.

λολ ikaruga έγραψα το μήνυμα πριν δω ότι πόσταρες :P

Δημοσ.

Ποιοι τιτλοι εξαιρουνται ?

O καθενας το βλεπει οπως θελει και οπως τον βολευει και λογικο ειναι, για μενα πχ το Online των Souls δε μου λεει κατι, αν θελω να παιξω θελω με φιλους και ο τροπος που απαιτειτε δε τον γουσταρω, ειτε αυτο ειναι το lvl cap difference ειτε η ομιλια ειτε το Boss limitation.

Αυτο που δε ξερω ειναι οτι αν χωρις plus θα δουλευουν τα tips και τα ghosts γιατι αυτα ειναι η ουσια των Souls οχι η Arena και το PvP ουτε τα invades απο χαζα 14 χρονα που δε ξερουν να παιζουν.

Eπιμενω παντως αλητεια θα ηταν αν δεν ξεραμε τι παιζει, στην προκειμενη περιπτωση ξερεις οποτε μην αγορασεις αφου σε πειραζει τοσο πολυ.

Φιλε Harry Gray οταν καποιος λεει κοροιδα ενα συνολο ανθρωπων που επιλεγουν μια υπηρεσια και προσπαθει να πλασαρει ως εξυπναδα την αγορα της κονσολας για εναν τιτλο κατι δε παει καλα.

Δε ξερω δλδ τι ειναι το σωστο το να πληρωσω 50 ευρω για μια υπηρεσια που την γουσταρω ή να πουλησω οτι εχω για να παρω κατι για ενα παιχνιδι μονο.

Ζυγιστε λιγο τα πραματα.

Αφου δε του αρεσει η λειτουργια του Plus ας μην παρει PS4 και τελειωνει το θεμα, ουτε νταβατζιλικι ειναι, ουτε αλητεια, ουτε κομπινα. Ολα αυτα τα ξερουμε απο την πρωτη μερα.

Δημοσ.

παιζει πουθενα το παιχνιδι σε καλη τιμη εστω και preorder?

HK store. Κάπου στα 35-40~ ευρώ. Μόνο digital. Κάνεις account και το αγοράζεις όταν το βγάλουν εκεί. Κάρτες για το πορτοφόλι από εδώ: http://www.maxplay.gr/?page_id=265

Τα ευχαριστώ στον Alex21121988 :D

Δημοσ.

o Harry καλα τα γραφει , αλλα γενικα δε νομιζω οτι ειναι κακο να χεις ps plus..Παρολα αυτα , επειδη τον ikaruga τον ξερουμε , θα πρεπε απλα να το προσπερασουμε(εννοω οτι ο ανθρωπος ξερουμε τι θελει)...και οχι να τον κατηγορουμε για το οτιδηποτε δε  μας αρεσε απο αυτο που ειπε και πιστευει.Δε θελει ps plus απο την στιγμη που ολοι ξερουμε οτι ειναι Single player ο ανθρωπος...Και το παιχνιδι που τοσο περιμενε , τον γειωνει με τον χειροτερο τροπο..ΜΑζι του, λογικο ειναι αυτο το Rage...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...