Προς το περιεχόμενο

Bloodborne [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

φιλε μου ξερω πολυ καλα τι εστι souls εχοντας "ριξει" πανω απο 500 ωρες και στα 3 (και μαλλον λεω και λιγες) 

ps3 αγορασα καθαρα και μονο για το demons

απλα δειχνεις σαν να σου εκανε εκπληξη που θελει plus το bloodborne ε αφου αυτη ειναι η τακτικη που ακολουθει και η sony πλεον ειναι δυνατον να περιμενες οτι για summoning και co-op δεν θα ηθελε plus?εγω τουλαχιστον το θεωρουσα αυτονοητο

τωρα αν η κουβεντα μας ειναι αν θα επρεπε να το χρεωνουν το online μαζι σου ειμαι και εγω ξεφτηλικια ειναι αυτα...αλλα αυτο ειναι αλλη κουβεντα και το ηξερες καλα πριν αγορασεις το ps4 οτι θα χρεωνοταν...δεν καταλαβαινω λοιπον της δηλωσεις σε προηγουμενα post οτι η from ειναι για πολυ κραξημο,και εκει ηταν και η ενσταση μου :)

Δεν κατηγόρησα την from γι αυτό το πράγμα. Την Sony ξεκάθαρα κατηγορώ γιατί αυτό που κάνει είναι αλητεία και στυγνή κλεψιά. Δηλαδή ας το σκεφτούμε λίγο. Αγοράζεις την κονσόλα 400 ευρώ, αγοράζεις το παιχνίδι 60-70 ευρώ και μετά για να έχεις πλήρης πρόσβαση στο αρχικό ποσό που πλήρωσες πρέπει να πληρώσεις και πενηντάρικο ανά χρόνο για να συνεχίζεις να έχεις πρόσβαση σε ολόκληρο το περιεχόμενο. Δεν ξέρω για εσένα αλλά εμένα τα souls παιχνίδια με κρατάνε άνετα για διετία. Δηλαδή 400+60+100 = 560 ευρώ για ένα γαμημένο παιχνίδι για να το παίξεις όπως πρέπει. 

Συγνώμη παιδιά αλλά τα κορόιδα μας τέλειωσαν (ή μήπως όχι;). Ζω για τη στιγμή που ξεχωριστά EA, Ubisoft και Activison θα ζητάνε έξτρα λεφτά για παίξεις στην πλατφόρμα σου (και εννοείται ότι θα προηγείται πληρωμή σε PS+ ή Gold). Συγνώμη αλλά είναι αλητεία και ζορίζομαι πολύ να το ξεπεράσω για να πάω και να χαρώ ένα παιχνίδι που περίμενα τόσο καιρό. 

• Απαντ. 3,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πιο πολυ σκυλα θα ελεγα την MS που θα δινει το gold τσαμπα στα PC και οχι την Sony που απο το 11 αν οχι νωριτερα δινει 2 στη συνεχεια 3 και τωρα 4-5 παιχνιδια το μηνα ειναι δεν ειναι καλα οποιος ειναι συνδρομητης απο την αρχη του Plus αυτη τη στιγμη εχει γλυτωσει πολλα χρηματα.

Συμφωνώ. Όπως είπα πριν, τα παιχνίδια που δίνουν στο PS+ είναι παρα πολύ καλά γι αυτό και δεν με ενδιαφέρει το κόστος της συνδρομής.

@ikaruga Το να αγοράζεις κονσόλα για ένα παιχνίδι δεν είναι και ότι πιο οικονομικά έξυπνο μπορείς να κανεις. Και εγώ θα αγόραζα το X1 για το MCC αλλα θα περιμένω να βγούν περισσότερα παιχνίδια που με ενδιαφέρουν για να τα στάξω. Το Bloodborne ή τώρα το παίξεις ή σε ένα χρόνο το ίδιο θα είναι.

• Like 1
Δημοσ.

Αλητεια δεν ειναι. Απο την στιγμη που ξερεις την υπαρξη της συγκεκριμενης "δεσμευσης" κανονιζεις αναλογα τις αγορες σου.

Αλητεια θα ηταν να σου ελεγε πως ολα ειναι free και στην πορεια να εβγαιναν ολα αυτα.

• Like 1
Δημοσ.

Αλητεια δεν ειναι. Απο την στιγμη που ξερεις την υπαρξη της συγκεκριμενης "δεσμευσης" κανονιζεις αναλογα τις αγορες σου.

Αλητεια θα ηταν να σου ελεγε πως ολα ειναι free και στην πορεια να εβγαιναν ολα αυτα.

Αλητεία είναι όπως και να έχει γιατί εγώ την εβδομηνταρού την πλήρωσα και περιμένω να παίξω πλήρες παιχνίδι. Το γεγονός ότι το γνωρίζω από την αρχή ότι δεν γίνεται αυτό με το αρχικό κόστος δεν τους δικαιολογεί αλλά και εγώ έχω επιλογή απλά να μην παίξω το παιχνίδι. Δεν πειράζει, η Sony δεν θα χάσει κάτι από μερικά άτομα που δεν θα κάνουν την κίνηση. Ούτε εγώ θα χάσω κάτι καθώς έχω μπόλικες πλατφόρμες με μπόλικα παιχνίδια προς αγορά που περιμένουν. 

Spartan, τέτοιο άτομο είμαι. Αγοράζω ολόκληρο μηχάνημα για ένα παιχνίδι και μόνο άμα λάχει. Το PS3 πως νομίζεις ότι το απέκτησα την πρώτη φορά (hint hint Demon Souls); Το γεγονός ότι θα εμφανιστούν και μερικά ακόμα παιχνίδια στην πορεία είναι σίγουρο αλλά ένα είναι το παιχνίδι που θα με ωθήσει σε αγορά οποιασδήποτε πλατφόρμας. Το bloodborne για το PS4 είναι αυτό το παιχνίδι αλλά έρχεται με τόσους περιορισμούς (κατ' εμέ) και αλητείες που πραγματικά δυσκολεύομαι να δικαιολογήσω την αγορά του. 

Δημοσ.

ikaruga νομιζω φιλε μου οτι εψαχνες αφορμη για να μη αγορασεις το bloodborne- ps4..αν δεν ηταν το ps plus θα ηταν κατι αλλο!αδυνατο να πιστεψω οτι εδω και δυο χρονια δεν ειχες παρει χαμπαρι τι παιζει σε one-ps4 στο θεμα online..

Δημοσ.

ikaruga νομιζω φιλε μου οτι εψαχνες αφορμη για να μη αγορασεις το bloodborne- ps4..αν δεν ηταν το ps plus θα ηταν κατι αλλο!αδυνατο να πιστεψω οτι εδω και δυο χρονια δεν ειχες παρει χαμπαρι τι παιζει σε one-ps4 στο θεμα online..

Θα διαβάζει τα post μας οταν θα παίζουμε και θα ζηλέψει και θα πάει να το πάρει ρε

• Like 1
Δημοσ.

Ikaruga φίλε μου συμφωνώ για το νταβατζιλίκι που λες αλλά μου κάνει λίγο εντύπωση το ότι είσαι έτοιμος όπως λες να σκάσεις 500+ σε μια κονσόλα για ένα και μόνο παιχνίδι και κολλάς στο... 50άρι.  

Προφανώς είναι θέμα νοοτροπίας ότι δεν θέλεις να σε πιάνουν κορόιδο αλλά σε μια εποχή που έχουμε γεμίσει με re-re-remasters HD XD QHD, sequels, prequels, remakes, broken, μισοτελειωμένα παιχνίδια, αρπαχτές κλπ, μου φένεται λίγο κοντόφθαλμο το γεγονός να λυπόμαστε τα +50 ευρώ για να παίξουμε κάτι που δείχνει ότι έχει φτιαχτεί με μεράκι και φαντασία. Και όλα αυτά όταν είσαι ήδη διατεθειμένος όπως είπαμε να δώσεις ένα πολύ μεγάλο ποσό για ένα και μόνο game... Νομίζω ότι με αυτό το πείσμα βγαίνεις τελικά χαμένος (εαν βέβαια το παιχνίδι αποδειχθεί υπέρ των προσδοκιών).

• Like 1
Δημοσ.

Θα διαβάζει τα post μας οταν θα παίζουμε και θα ζηλέψει και θα πάει να το πάρει ρε

χαχαα ελεος ρε ,αφηστε τον ας κανει οτι γουσταρει . Και εγω πιστευω δεν θα αντεξει και θα παει να το παρει !

• Like 1
Δημοσ.

Ikaruga φίλε μου συμφωνώ για το νταβατζιλίκι που λες αλλά μου κάνει λίγο εντύπωση το ότι είσαι έτοιμος όπως λες να σκάσεις 500+ σε μια κονσόλα για ένα και μόνο παιχνίδι και κολλάς στο... 50άρι.

Εγώ πάλι πιστεύω το ακριβώς αντίθετο γι αυτό συμφωνώ και με τον ikaruga. Κάποιος που είναι έτοιμος να σκάσει τόσα λεφτά για ένα και μόνο παιχνίδι σκέφτεται μέχρι και το τελευταίο ευρώ. Μιλάω και από προσωπική εμπειρία γιατί έτσι έκανα κι εγώ όταν ήθελα να παίξω τόσο άσχημα το ΜΗ3U στο wii u. Αν και το ζαχάρωνα κάθε μέρα το πήρα τελικά μόλις βγήκε σε προσφορά η κονσόλα (και για καλή μου τύχη βγήκε εκείνη την περίοδο προσφορά και το παιχνίδι). Παρ όλα αυτά στην δική μου περίπτωση είχα +1 ακόμα παιχνίδι που είδα το gamplay του και ήξερα ότι θα κυκλοφορήσει μέσα στο 15 και αυτό είναι το Xenoblade Chronicles που όταν βγει θα τα παρατήσω όλα και θα λιώνω μόνο αυτό.

Δημοσ.

Αυτο σας ξεπερναει, πήγατε και δωσατε 60αρια σε μια PRE-RENDERED cinematic εμπειρία (the mouf-order) και κανετε τους δυσκολους στο BloodBorne  :-D

Δημοσ.

Αυτο σας ξεπερναει, πήγατε και δωσατε 60αρια σε μια PRE-RENDERED cinematic εμπειρία (the mouf-order) και κανετε τους δυσκολους στο BloodBorne  :-D

Μιας και το ανέφερες αγαπητέ Titanomaxe, πριν λίγο είδα ότι είναι και πρώτο σε πωλήσεις. Τουλάχιστον ας μην παραπονιέται ο κόσμος για cinematic εμπειρίες χωρίς ίχνος gameplay, μαύρες μπάρες, κινηματογραφικά fps και πάει λέγοντας. Αφού αυτες είναι οι επιλογές του ας τις λουστεί.

Δημοσ.

Κάποιος που είναι έτοιμος να σκάσει τόσα λεφτά για ένα και μόνο παιχνίδι σκέφτεται μέχρι και το τελευταίο ευρώ. 

Αυτά τα δυο που λες δεν πολυσυμβαδίζουν... Είναι δυο εκ διαμέτρου αντίθετα πράγματα.

Δημοσ.

Αυτά τα δυο που λες δεν πολυσυμβαδίζουν... Είναι δυο εκ διαμέτρου αντίθετα πράγματα.

Στην αγορά αυτοκινήτου μπορεί, όχι στην συγκεκριμένη. 

Δημοσ.

Στην αγορά αυτοκινήτου μπορεί, όχι στην συγκεκριμένη. 

Εμένα πάλι αυτή η κίνηση μου θυμίζει την έκφραση του τρώω το γαιδούρι και μου μένει η ουρά. 

Να υποθέσω ότι όταν λες για συγκεκριμένη περίπτωση εννοείς αποκλειστικά PS4 ε? Εαν μιλούσαμε πχ για Xbox μπορεί να είχες αντίθετη γνώμη...  ;)  

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...