Προς το περιεχόμενο

Bloodborne [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είναι νομίζω καιρός να αποκτήσει η κονσόλα το πρώτο της πραγματικό killer app παιχνίδι και είναι επίσης καιρός για ένα κανονικό next-gen souls παιχνίδι να κάνει την εμφάνιση του. Το ότι περιμένω και εγώ πολλά από το παιχνίδι είναι γεγονός και ελπίζω πάντα στο καλύτερο. Αναμονή δυο εβδομάδες ακόμα παιδιά. 

• Like 1
  • Απαντ. 3,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το bloodborne το batman το witcher 3 !!το metal gear solid 5 το halo 5 το quantum break και το uncharter 4!!ειναι πραγματικα killer ιp για φετος(παλι καλα να λεμε που δεν θα δουμε τα περσινα αισχοι με την λειψυδρια μεγαλων τιτλων που υπηρχε)Οσο σκεφτομαι που την εβγαζα μονο με ντεστινυ για ενα μεγαλο χρονικο διαστημα, τρελαινομαι πραγματικα μεσα μου. :P

Y.Γ(Και το καινουργιο ζελντα ειναι μεσα σε ολλα αυτα,παρoλου που δεν ειμαι κατοχος wii u) :)

Δημοσ.

http://www.playstation.com/en-us/games/bloodborne-ps4/online/

Update

As of launch day, March 24 (Tuesday) at midnight, there will be an online update to the game that provides for a better gameplay experience. The main contents of the update are as follows:

• Online Play Optimizations
  • Game performance and usability improvements, etc.
PS Plus Requirements

Certain online elements require a PS PLUS subscription in order to enjoy:

Online Feature

PS Plus Required

Online Multiplayer

YES

Asynchronous Online Features

YES

Sharing Generated Chalice Dungeons

YES

Installing Game Update

NO

Downloading Chalice Dungeon Data

NO

bloodborne-online-screen-01-ps4-us-06mar

bloodborne-online-screen-05-ps4-us-06mar

Day 1 patch δηλαδή και PS+ για τα online features.

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό με χαλάει όσο τίποτα. Το ps+ να είναι απαραίτητο δηλαδή. Είναι αρκετά σοβαρός λόγος ώστε να μην πάω σε αγορά του παιχνιδιού. Με το στανιό νταβατζή δηλαδή για κεντρικά σημεία του παιχνιδιού. Ηταν λόγος σοβαρός αποφυγής Microsoft κονσόλας και τώρα γίνεται και εδώ το ίδιο. Αντε γειά!

Δημοσ.

Αυτό με χαλάει όσο τίποτα. Το ps+ να είναι απαραίτητο δηλαδή. Είναι αρκετά σοβαρός λόγος ώστε να μην πάω σε αγορά του παιχνιδιού. Με το στανιό νταβατζή δηλαδή για κεντρικά σημεία του παιχνιδιού. Ηταν λόγος σοβαρός αποφυγής Microsoft κονσόλας και τώρα γίνεται και εδώ το ίδιο. Αντε γειά!

Ναι, δυστυχώς το PS+ είναι must για online στο Ps4. Εμενα προσωπικά μου αρέσουν τα παιχνίδια που δίνουν στην συνδρομή οποτε δεν με χαλάει το πενηντάρι που θέλουν τον χρόνο.

• Like 2
Δημοσ.

Και μενα στην αρχη με ειχε χαλασει ολο το θεμα του ps plus ντε και καλα για online, αλλα τι να κανουμε, αν ειναι καλυτερο απο αυτο που ειχαμε στο ps3 (που ειναι) το προσπερνας και μπορεις να το δεις θετικα. 

Στα αρνητικα ειναι οτι σε αρκετες περιπτωσεις περυσι, ελπιζω οχι και φετος, μας εχει κρεμασει το psn. Οταν εχεις πχ 1 χρονο συνδρομη, θελεις και τις 365 μερες να λειτουργει αυτο που εχεις πληρωσει. Ποσοι απο εμας δεν ειχαμε αδεια τα Χριστουγεννα και ειπαμε να κατσουμε να παιξουμε κανενα game online ή να κατεβασουμε κατι? 

Και δεν τα λεω ολα αυτα κινδυνολογωντας για το μοιραιο. Καποιες μερες στον χρονο το psn θα ειναι down ειτε απο καποιο attack απο hackeroπαπαρες ειτε για το συνηθες maintenance. Το πρωτο θελω να πιστευω πως δεν θα ξανασυμβει ή τουλαχιστον να μην καταλαβουμε οτι συνεβη.

Γενικα με το plus και ολη την φαση της συνδρομης πιστευω πως βελτιωθηκε αρκετα το online κομματι και θα βελτιωθει και αλλο στο μελλον.

Θα ηθελα απλα λιγο περισσοτερο προσοχη σε μερικα games οπως πχ το Dragon Ball Xenoverse οπου για να βρεις server στο ps4, σου βγαινει η παναγια.. Δεν ξερω αν ισχυει αλλα στο xbone διαβαζω οτι δεν εχουν καποιο θεμα. Στο pc που το δοκιμασα επισης δεν εχει καποιο θεμα. Δεν γνωριζω αν φταιει η Sony ή Bandai, whatever..

*Back to topic.

• Like 2
Δημοσ.

Το Ps+ δεν είναι και τόσο κακό ρε παίδες, βγάζουν και δωρεάν παιχνιδάκια πολύ καλά και κάτι εκπτωσούλες καλές. 50 το χρόνο δεν είναι πολλά, σαν να δίνεις 4 το μήνα. Δηλαδή 10 λεπτά κάθε μέρα!

και πάλι Hype.

Το μόνο που με χαλάει είναι οτι το us psn έχει ενα σωρό πράγματα, και το eu δεν έχει τίποτα

• Like 3
Δημοσ.

Το Ps+ δεν είναι και τόσο κακό ρε παίδες, βγάζουν και δωρεάν παιχνιδάκια πολύ καλά και κάτι εκπτωσούλες καλές. 50 το χρόνο δεν είναι πολλά, σαν να δίνεις 4 το μήνα. Δηλαδή 10 λεπτά κάθε μέρα!

και πάλι Hype.

Το μόνο που με χαλάει είναι οτι το us psn έχει ενα σωρό πράγματα, και το eu δεν έχει τίποτα

E παρε plus απο το αμερικανικο. Που ειναι το prob? :-)

• Like 2
Δημοσ.

Δεν γινεται να λειπεις εσυ απο την οικογενεια του ps4 και επισης δεν γινεται να  μην παιξεις εναν τετοιο τιτλο σαν σοβαρος gamer που εισαι (εστω και an  παιζεις kai nintendo) :)

• Like 1
Δημοσ.

E παρε plus απο το αμερικανικο. Που ειναι το prob? :-)

Αυτό με το US λέει μόνο να βάλεις prepaid να αγοράσεις digital game μισή τιμή. όχι το lus. Το eu πρέπει να είναι on για ευνόητους λόγους (bloodborne)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ειναι πολυ φτωχο και ακριβο το eu συγκριτικα με το us.

Παιρνεις plus απο το us store, εχεις τα δωρακια σου, και οτι μπαινει στην κονσολα σου θα εχει online, ανεξαρτητα την προελευση του account σου ή ποιο προφιλ θα εισαι logged in. Τα ξερεις αυτα φανταζομαι, απλα τα διευκρινιζω για καποιους που δεν τα γνωριζουν.

Εγω κατεβαζω απο το us επισης και τα τρεχω απο το eu. Οταν ειναι δηλωμενα στo primary ps4, no prob at all επισης.

*Πρεπει να τσεκαρετε αν τα games ειναι region free, για να μην παρω κανεναν στον λαιμο μου. Οτι εχω δοκιμασει μεχρι τωρα και εχει κατεβει απο us, δουλευει κανονικα και στο eu account μου οπως και το plus σε ολα τα accounts/προφιλ της κονσολας μου.

Το κακο ειναι το δολαριο εχει φτασει το ευρω ή το ευρω εχει πεσει τεσπα, οποτε δεν κερδιζουμε σχεδον τιποτα πλεον απο τις αγορες μας στο us store.

http://www.xe.com/currencyconverter/convert/?Amount=1&From=USD&To=EUR

Εχω στραφει ηδη προς HK store γιατι εκει βοηθαει καλυτερα το συναλλαγμα. B)

Επεξ/σία από Alex21121988
  • Like 2
Δημοσ.

Αύριο το review απο EDGE, άρα δεν υπάρχει embargo;

Πάντως το EDGE έδωσε τον GOTG τίτλο στο Dark Souls. Είμαι περίεργος να δω τι θα πουν για αυτό.

• Like 2
Δημοσ.

Εχω στραφει ηδη προς HK store γιατι εκει βοηθαει καλυτερα το συναλλαγμα. B)

Δέχονται paypal; Αν όχι, από που βάζεις λεφτά στο πορτοφόλι;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...