Προς το περιεχόμενο

Bloodborne [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλα δεν επαιξες DS2 και θα παιξεις το bloodborne με τα οπλα/no shield και την 20-25 ωρες διαρκεια συμφωνα με miyazaki(ναι ξερουμε για τα NG+ κτλο αλλα still)?? Και μαλιστα θα πουλησεις κιολας για αυτο?? Εγω σου λεω παρε το Scholar λιωστο 500 ωρες και μετα βλεπεις..

Παιχνιδαρα θα ειναι αλλα μου φαινεται απιθανο να το περιμενεις τοσο αυτο και να μην ακουμπησες DS2..

ξεχνας τα chalice dungeons

• Απαντ. 3,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Για το 2 που λες το main game θα το ελεγα χειροτερο απο το 1 αλλα μαζι με τα DLC το 2 εγω προσωπικα το θεωρω ανωτερο, οπως θεωρω οτι fan των souls και να μην το τελειωσεις μια φορα τουλαχιστον να κρινεις συνολικα απο μονος σου ειναι μεγαλο λαθος.

Εμ αφού σε λέω ότι δεν με κράτησε. Με χάλασε κάτι. Ισως του δώσω μια δεύτερη ευκαιρία κάποια στιγμή αλλά έχω ακόμα άσχημη γεύση από την πρώτη επαφή μου με αυτό. 

Δημοσ.

Ναι δεν λεω να σου αρεσει και να το παιξεις με το ζορι αλλα και μονο λογο gameplay νομιζω αξιζει μια δευτερη ευκαιρια αφου μιλαμε για το ιδιο και βελτιωμενο συστημα του DS1, φανταζομαι οτι απο αρκετα αλλα παιχνιδια και παλι αξιζει αρκετα.

ξεχνας τα chalice dungeons

Οχι το ξεκαθαριζω εκτος NG+ κτλπ = chalice και οτι αλλο εχει.

Δημοσ.

Καλά προφανώς κανεις δεν είπε ότι το DkS2 είναι κακό παιχνίδι, γιατί δεν είναι. Για πολλούς όμως δεν ήταν άξιος διάδοχος του 1. Και το μεγαλύτερο πρόβλημα που είχα μαζί του ήταν καθαρά το level design που δεν είναι στο επίπεδο του 1. Τα mechanics είναι όντως βελτιωμένα από το 1 αλλα λογικό είναι.

• Like 1
Δημοσ.

Καλά προφανώς κανεις δεν είπε ότι το DkS2 είναι κακό παιχνίδι, γιατί δεν είναι.

Για πολλούς όμως δεν ήταν άξιος διάδοχος του 1. Και το μεγαλύτερο πρόβλημα που είχα μαζί του ήταν καθαρά το level design που δεν είναι στο επίπεδο του 1.

Το ιδιο εχω ακουσει και για το DeS σε σχεση με το DS1 απο αρκετους να σου πω, το level design στο base game ειναι οντως χειροτερο αλλα τα DLC το ανεβαζουν παρα πολυ οπως και τα boss. Οπως και να εχει αξιζει να ειναι στην ιδια κατηγορια και ακομα και τριτο να το βαζει κανεις σιγουρα αξιζει να το παιξει και σιγουρα αξιζει το ονομα DS. 

Δημοσ.

Καλά ναι, έχω κάψει ~150hrs στο 2... αλλά το ξενέρωμα, ξενέρωμα... πχ ξεκινάς και σου λέει "Forest of the Last Giants" , περιμένεις κανα πραγματικό δάσος και παθαίνεις λαλά! Δηλαδή το "Darkroot Forest" έπρεπε να λέγεται συγκριτικά "Darkroot Amazonian Forest"  :lol:

Κάτι τέτοια fail levels, κάτι το Soul Memory, κάτι οι αρένες και τα σπασμένα orbs, την χάσανε τη μπάλα  :lol:

Να μην αναφερθώ στα παντελώς ανακριβή trailers και δήθεν "gameplay videos" γιατί θα μιλήσω άσχημα  :devil:

Το Crown Trilogy καλό και χρυσό αλλά δεν παύει να είναι ένα κομμάτι από το όλο παιχνίδι, τόσο wasted potential που είναι κρίμα...

Δημοσ.

Ενταξει ειχε και φοβερες περιοχες το 2 εκτος DLC οπως shrine of amana και dragon aerie στο 1 δεν ειχε κατι τοσο εντυπωσιακο. Οι αρενες στο DLC ηταν φοβερες οπως και τα boss τα ιδια, ηταν και αρκετα πιο δυσκολα μπορω να πω.

Δημοσ.

ναι δεν αντιλέγω για τις περιοχές που λες... όλα αυτά που λέω είναι σε σχέση με το 1 , όχι ότι το παιχνίδι είναι και για πέταμα...

Οι αρένες δεν μου άρεσαν, προτιμώ το κλασσικό PvP σύστημα των προηγούμενων παιχνιδιών , στο 2 κάνανε αλλαγές μόνο και μόνο για να πουλήσουν σε περισσότερους...

Τα Boss στο 2 δεν τα βρήκα πιο δύσκολα, πιο κακογραμμένα όμως είναι με τρελό collision detection που καραφλιάζεις ώρες ώρες. Και πολύ recycle....

Δημοσ.

Στο 1 παντως με το που πηρα artorias greatshield τελειωσε το challenge του game, μονο στους 4 kings μπορω να πω οτι τα βρηκα λιγο σκουρα ολα τα υπολοιπα tank απλα. :P Στο 2 δεν πιανει τοσο καλα το shield πρεπει να μαθεις το pattern αναγκαστικα σε μερικα boss οπως πχ fume knight/pursuer/sir alonne με block μονο δεν πας πουθενα και μιλαμε για full havel set. Το level design του 1 και οπως εδεναν οι περιοχες ηταν φοβερο πραγματικα αλλα και το 2 ειχε ποικιλια και καποιους μηχανισμους τους πετυχε καλυτερα για εμενα. Εχουμε τις προτιμησεις μας οκ αλλα και τα 2 παιχνιδια ειναι πολυ ψηλα δεν το συζηταμε.

• Like 1
Δημοσ.

το μόνο που φοβάμαι τώρα που η σειρά έγινε αρκετά γνωστή είναι να μην μοιάζει στην δυσκολία στο DS2 που ήταν αστεία εύκολο σε σχέση με τα άλλα 2...δύσκολα πάντως αφού προέρχεται από τους δημιουργούς των πρώτων

θυμάμαι πόσο πόνος ήταν το NG+++ στο DeS και πόσο easy mode στο DS2...σε κάθε NG το DS2 γινόταν πιο εύκολο

όπως και να έχει προβλέπεται κάψιμο

Δημοσ.

Φυλακισμενος να ημουν δεν θα μετραγα ετσι τις μερες ...Το hype lv  εχει φτασει στην στρατοσφαιρα.

Εγώ έβαλα άδεια απο την δουλειά έτσι ώστε να λείπω την άλλη βδομάδα να περάσουν οι μέρες γρήγορα, με το που έρθω μου έρχεται η παιχνιδάρα και θα χαθώ απο τον κόσμο μετά! 

Δημοσ.

το μόνο που φοβάμαι τώρα που η σειρά έγινε αρκετά γνωστή είναι να μην μοιάζει στην δυσκολία στο DS2 που ήταν αστεία εύκολο σε σχέση με τα άλλα 2...δύσκολα πάντως αφού προέρχεται από τους δημιουργούς των πρώτων

θυμάμαι πόσο πόνος ήταν το NG+++ στο DeS και πόσο easy mode στο DS2...σε κάθε NG το DS2 γινόταν πιο εύκολο

όπως και να έχει προβλέπεται κάψιμο

Μιας και ανέφερες τα προηγούμενα να πω ότι μια χαρά έκατσε σε εμάς που δεν τραβάμε τόσο κόλλημα με την σειρά(προσωπικά έχω παίξει και τερματίσει μόνο το ds1) η κυκλοφορία του ds2 scholar of the first sin, σε περίπτωση που θέλουμε να ξανά παίξουμε ένα ds παιχνίδι σε next gen κονσόλα και δεν έχουμε πς4. Τώρα όσον αφορά τους κατόχους της κονσόλας πιστεύω ότι έχουν και έναν λόγο παραπάνω να παίξουν το bloodborne με αυτή την ξηρασία στα exclusives, οπότε θα του αφιερώσουν και τον χρόνο που του αναλογεί και θα το ευχαριστηθούν στο μέγιστο. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...