ikaruga24 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Δεν κάνω πλάκα, με ψήνει να πουλήσω ότι μπορώ για να αποκτήσω το PS4+bloodborne. Δεν θέλω να το κάνω αλλά αν δω ότι με πιάνει η τρέλα θα το κάνω. 4
xavier Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 ε περιμενε λιγο να κυκλοφορησει, να δουμε αν δουλευει το καινουριο battle system με τα πιστολια και τι γινεται στο ονλαιν. λογικα αν δεν εχουν πειραξει πολυ τη συνταγη σε συνδυασμο με τα νεξτ τζεν γραγικα, θα ειναι σουπερ, αλλα ας το δουμε στην πραξη πρωτα...
Daemonos Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δεν κάνω πλάκα, με ψήνει να πουλήσω ότι μπορώ για να αποκτήσω το PS4+bloodborne. Δεν θέλω να το κάνω αλλά αν δω ότι με πιάνει η τρέλα θα το κάνω. Με δόσεις πάντως βολεύει πάρα πολύ. κάνουν και πολλές άτοκες. Εντάξει 400€ δεν είναι τρελά μεγάλο ποσό να το βάλεις δόσεις.
ikaruga24 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Με δόσεις πάντως βολεύει πάρα πολύ. κάνουν και πολλές άτοκες. Εντάξει 400€ δεν είναι τρελά μεγάλο ποσό να το βάλεις δόσεις. Εδώ που βρίσκομαι δεν μπορώ να βάλω δόσεις. Αν μου στρίψει και το θελήσω θα πουλήσω ότι μπορώ και θεωρώ ότι "δεν χρειάζομαι" για να το αποκτήσω. 3
Fotis13 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δεν κάνω πλάκα, με ψήνει να πουλήσω ότι μπορώ για να αποκτήσω το PS4+bloodborne. Δεν θέλω να το κάνω αλλά αν δω ότι με πιάνει η τρέλα θα το κάνω. Ο τιτλος ειναι ξερο console seller .Ειδικα εσυ εισαι δικος μας ,δεν παιζει να το μετανιωσεις . 2
vag.patrick Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Εδώ που βρίσκομαι δεν μπορώ να βάλω δόσεις. Αν μου στρίψει και το θελήσω θα πουλήσω ότι μπορώ και θεωρώ ότι "δεν χρειάζομαι" για να το αποκτήσω. αν πουλησεις wiiu δε θα σου ξαναμιλησω .. 4
spacecowboy Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 αν πουλησεις wiiu δε θα σου ξαναμιλησω .. μεγα λαθος να κανει κατι τετοιο οχι τιποτα αλλο αλλα θα το ξανα αγοραζει σε 6-8 μηνες που βγαινει το zelda ασυμφορη κινηση in the long term
ikaruga24 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 αν πουλησεις wiiu δε θα σου ξαναμιλησω .. Νομίζω ότι το ξεκαθάρισα, θα πουλήσω ότι μάλλον δεν μου "χρειάζεται" (γιατί όλα μου χρειάζονται). Το WiiU έχει too many από τα παιχνίδια που χρειάζομαι όπως και δήποτε οπότε μένει κάτω από την τηλεόραση μου. Το PS3 όμως που έχω ουσιαστικά το έχω μόνο για 2 παιχνίδια (Vanquish και Demon Souls) όπως και το Wii που το έχω για τα gamecube παιχνίδια (μου είναι δύσκολο όμως να αποχωριστώ το F-Zero GX, Resident Evil 0 και τα Baten Kaitos). Το μικρό 3DS επίσης δεν μου χρειάζεται αφού ήταν απαραίτητο το update για να μεταφέρω τον λογαριασμό μου. Γενικά όπως έχω πει είμαι τρελό Souls fanboy (από Miyazaki όμως γιατί με το Dark Souls 2 δεν ασχολήθηκα) και θα προσπαθήσω να κάνω τα αδύνατα δυνατά για να το έχω στα χέρια μου όσο γίνεται ποιο γρήγορα. Εχουμε ακόμα λίγο καιρό μέχρι να βγει και να αρχίσουν να παρουσιάζονται τα "σωστά" review οπότε κάθομαι έτσι όπως είμαι τώρα.
ADHD Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Καλα δεν επαιξες DS2 και θα παιξεις το bloodborne με τα οπλα/no shield και την 20-25 ωρες διαρκεια συμφωνα με miyazaki(ναι ξερουμε για τα NG+ κτλο αλλα still)?? Και μαλιστα θα πουλησεις κιολας για αυτο?? Εγω σου λεω παρε το Scholar λιωστο 500 ωρες και μετα βλεπεις.. Παιχνιδαρα θα ειναι αλλα μου φαινεται απιθανο να το περιμενεις τοσο αυτο και να μην ακουμπησες DS2..
Fulgore Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Νομίζω ότι το ξεκαθάρισα, θα πουλήσω ότι μάλλον δεν μου "χρειάζεται" (γιατί όλα μου χρειάζονται). Το WiiU έχει too many από τα παιχνίδια που χρειάζομαι όπως και δήποτε οπότε μένει κάτω από την τηλεόραση μου. Το PS3 όμως που έχω ουσιαστικά το έχω μόνο για 2 παιχνίδια (Vanquish και Demon Souls) όπως και το Wii που το έχω για τα gamecube παιχνίδια (μου είναι δύσκολο όμως να αποχωριστώ το F-Zero GX, Resident Evil 0 και τα Baten Kaitos). Το μικρό 3DS επίσης δεν μου χρειάζεται αφού ήταν απαραίτητο το update για να μεταφέρω τον λογαριασμό μου. Γενικά όπως έχω πει είμαι τρελό Souls fanboy (από Miyazaki όμως γιατί με το Dark Souls 2 δεν ασχολήθηκα) και θα προσπαθήσω να κάνω τα αδύνατα δυνατά για να το έχω στα χέρια μου όσο γίνεται ποιο γρήγορα. Εχουμε ακόμα λίγο καιρό μέχρι να βγει και να αρχίσουν να παρουσιάζονται τα "σωστά" review οπότε κάθομαι έτσι όπως είμαι τώρα. Αυτο θα πει Dedicated χρηστης Αν και κατι ακουσα οτι παιζει να βγει και το RE Zero σε Remastered.
Spartan117 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 http://www.playstation.com/en-us/games/bloodborne-ps4/interactive-trailer/ Αρκετό νέο footage σε αυτό το trailer και ένα free dynamic theme που κανεις redeem από 11/3
ikaruga24 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Καλα δεν επαιξες DS2 και θα παιξεις το bloodborne με τα οπλα/no shield και την 20-25 ωρες διαρκεια συμφωνα με miyazaki(ναι ξερουμε για τα NG+ κτλο αλλα still)?? Και μαλιστα θα πουλησεις κιολας για αυτο?? Εγω σου λεω παρε το Scholar λιωστο 500 ωρες και μετα βλεπεις.. Παιχνιδαρα θα ειναι αλλα μου φαινεται απιθανο να το περιμενεις τοσο αυτο και να μην ακουμπησες DS2.. Εχω λιώσει demon και πρώτο dark souls. Το DaS 2 δεν μου αρέσει στο μάτι καθώς έχει αλλάξει το focus του τίτλου σε σχέση με τα παλιότερα. Επίσης το θέμα με τις ασπίδες δεν με αγγίζει καθώς δεν έπαιζα ποτέ με αυτές εκτός και αν ήταν κάπως απαραίτητο σε σημεία να χρησιμοποιήσω μια. Επίσης το DaS 2 μπορώ να το έχω στο PC, το Bloodborne (που η ατμόσφαιρα του είναι απλά απίστευτη και θυμίζει Demon Souls) όμως όχι. Θα μεταβώ δηλαδή σε σωστό souls τίτλο μετά το πρώτο DaS.
keropi Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 μπα; μόνο 20-25 ώρες είναι; το μισό από το DkS1; dlc μου μυρίζει... το dks2 είναι απλά filler game
ADHD Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Τι εννοεις filler game?? Μαζι με τα DLC και μεγαλυτερο ειναι και καλύτερο απο τα προηγούμενα..
Spartan117 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 PBGA-HJNC-LQ99 ο κωδικός για το free theme για ευρωπαϊκό store 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα