Fotis13 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 ποοοο εχουμε ΑΡΡΩΣΤΗΣΕΙ με τα videakia δεν μπορουμε να περιμενουμε αλλο ,ευτυχως ο Φεβρουαριος εχει 28 μερες 1
keropi Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 δεν ξέρω αν θέλω να το δω το νέο video και του DkS2 Scholar of the First Sin δεν έχω δει ούτε έχω παίξει τα έξτρα, αν και είναι το κουτσό της σειράς θα το πάρω στο ps4 για "remastered playthrough" 1
Fotis13 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) δεν ξέρω αν θέλω να το δω το νέο video και του DkS2 Scholar of the First Sin δεν έχω δει ούτε έχω παίξει τα έξτρα, αν και είναι το κουτσό της σειράς θα το πάρω στο ps4 για "remastered playthrough" Οπα ρε ποτε βγηκε αυτο ?Που ζω ? Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου 2015 από Fotis13
kostas_sl Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Aπρίλιο βγαίνει το remaster του DS 2. 2
ahill2 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Το αστείο τις υπόθεσεις είναι ότι το βγάζουν μια βδομάδα μετά το Bloodborne (το Ds2) και φοβάμαι ότι θα πάει άκλαφτο.
tidus666 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Να ρωτήσω κάτι, όσοι έχουμε ήδη το 2 και τα dlcs δεν μας έχει γίνει ήδη update; Εμένα στο steam τουλάχιστον έγινε. Αυτό που βγαίνει Απρίλη τι ακριβώς είναι;
keropi Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 ^ ναι αυτό είναι το "free update" , το "νέο" του Απρίλη έχει αναβαθμισμένα γραφικά , εώς 6 άτομα online στον ίδιο κόσμο και έχει και αλλαγές και προσθήκες στις θέσεις και τον αριθμό των εχθρών. Όντως λίγο fail , έπρεπε να βγει αυτό το μήνα το DkS2 "remastered"... βέβαια θα πάει καλά πιστεύω σε X1/pc , εκεί δεν έχει ΒΒ 1
tidus666 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Kαι το "νέο" του Απρίλη θα δωθεί σαν free update ή θα πρέπει να τα σκάσουμε;
keropi Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Το "free update" το έχεις ήδη , έχει καλύτερες περιγραφές αντικειμένων και έχει και έναν έξτρα NPC . Additional NPCs added for an enhanced story experience. Parameter adjustments for improved game balance. Expanded item descriptions. Improved online matchmaking functionality. Τώρα αν θέλεις τα καλύτερα γραφικά/εχθρούς/6 άτομα κτλ τότε πρέπει να το αγοράσεις πάλι, θεωρείται διαφορετικό παιχνίδι.
ADHD Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 To scholar εχει μπει σαν update, το νεο game θα εχει τα 6 ατομα updated graphics κτλπ. Επισης 6 ατομα ειναι συνολο στον κοσμο οχι στο co-op μονο.
keropi Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Ναι εννοείται, 3 summons και 3 invaders , αρένα κανονική! Να μην είχε και τη βλακεία το Soul Memory ή τουλάχιστον να είχε κάποια περιοχή σαν το Darkroot Forest το παιχνίδι θα έσπερνε για online....
Fotis13 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Εγω παντως θεωρω πως το online ειναι το αδυνατο του σημειο και γενικα της σειρας.Αν και λατρευω την σειρα και στο παρελθον εχω καει σε mmorpg δεν θεωρω πως ταιριαζει σε αυτους τους τιτλους .
ultralisk Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 αντιθέτως εγώ θα έλεγα είναι από τα ισχυρότερα σημεία της σειράς αφού τα Invades και γενικά ο τρόπος που "πλασάρεται" το multi,δεν το βρίσκεις πουθενά αλλού...είτε από μεριάς co-op είτε pvp 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα