ikaruga24 Δημοσ. 15 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2023 Εγώ το έχω πει, η sony έβγαλε patch για ps5 σε όλα της τα παιχνίδια ΕΚΤΟΣ από αυτό οπότε η υπόθεση βρωμάει για κάποιου είδους remaster ή definitive edition ή κάτι τέτοιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsakonass Δημοσ. 15 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2023 19 λεπτά πριν, ikaruga24 είπε Εγώ το έχω πει, η sony έβγαλε patch για ps5 σε όλα της τα παιχνίδια ΕΚΤΟΣ από αυτό οπότε η υπόθεση βρωμάει για κάποιου είδους remaster ή definitive edition ή κάτι τέτοιο. Ακυρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lebron15 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2023 Σκέφτομαι να ρίξω ένα δεύτερο play through. Το παιχνίδι θα είναι πιο εύκολο ξεκινώντας νέο save ή στο new game+; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kargian Δημοσ. 13 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2023 4 hours ago, lebron15 said: Σκέφτομαι να ρίξω ένα δεύτερο play through. Το παιχνίδι θα είναι πιο εύκολο ξεκινώντας νέο save ή στο new game+; Αν το έχεις πρόσφατο το πρώτο play through και είσαι στο «νόημα» του γκειμ, τότε το new game+ θα είναι πιο εύκολο καθότι θα έχεις και το αναβαθμισμένο όπλο μαζί σου , οι εχθροί ναι μεν δυσκολεύουν αλλά δεν είναι τόσο αισθητή η διαφορά. Αν από την άλλη δεν το έχεις πρόσφατο, ξεκινα ένα φρέσκο new game και καλή απόλαυση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα