ikaruga24 Δημοσ. 15 Μαΐου 2023 Δημοσ. 15 Μαΐου 2023 Εγώ το έχω πει, η sony έβγαλε patch για ps5 σε όλα της τα παιχνίδια ΕΚΤΟΣ από αυτό οπότε η υπόθεση βρωμάει για κάποιου είδους remaster ή definitive edition ή κάτι τέτοιο.
tsakonass Δημοσ. 15 Μαΐου 2023 Δημοσ. 15 Μαΐου 2023 19 λεπτά πριν, ikaruga24 είπε Εγώ το έχω πει, η sony έβγαλε patch για ps5 σε όλα της τα παιχνίδια ΕΚΤΟΣ από αυτό οπότε η υπόθεση βρωμάει για κάποιου είδους remaster ή definitive edition ή κάτι τέτοιο. Ακυρο
lebron15 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2023 Σκέφτομαι να ρίξω ένα δεύτερο play through. Το παιχνίδι θα είναι πιο εύκολο ξεκινώντας νέο save ή στο new game+;
Kargian Δημοσ. 13 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2023 4 hours ago, lebron15 said: Σκέφτομαι να ρίξω ένα δεύτερο play through. Το παιχνίδι θα είναι πιο εύκολο ξεκινώντας νέο save ή στο new game+; Αν το έχεις πρόσφατο το πρώτο play through και είσαι στο «νόημα» του γκειμ, τότε το new game+ θα είναι πιο εύκολο καθότι θα έχεις και το αναβαθμισμένο όπλο μαζί σου , οι εχθροί ναι μεν δυσκολεύουν αλλά δεν είναι τόσο αισθητή η διαφορά. Αν από την άλλη δεν το έχεις πρόσφατο, ξεκινα ένα φρέσκο new game και καλή απόλαυση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα