Προς το περιεχόμενο

Bloodborne [PS4]

Orgios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Της έκανες κάτι cheesy ;;:P Γιατί σε μένα το έπαιζε και πολύ δύσκολη . Περίπου 600 $ έκανε το statue μέσα βλέπω να το πουλάνε χιλιάρικο + . Φοβερή μπιζνα τα china imports 

Επεξ/σία από Mhlogiatros
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στις 14/12/2018 στις 5:58 ΜΜ, katman2000 είπε

δεν εχω αγορασει ποτε φιγουρα τοσο πολυ πανε? ειδα οτι γραφει μονο για 1500 κοματια εντωμεταξει !

Η συγκεκριμένη είναι στα 529 δολάρια. Η συγκεκριμένη εταιρία (Prime 1 Studios) ειδικεύεται σε τέτοιες Special φιγούρες με τρελή ποιότητα και λεπτομέρεια όπως επίσης και με συγκεκριμένο αριθμό εκδόσεων. Αν μπεις και στο Site θα δεις και φιγούρες άνω των 1.000 δολαρίων.

• Like 2
  • Thanks 1

Στις 14/12/2018 στις 11:41 ΜΜ, Alastor192 είπε

Η Μαρια το πιο ευκολο boss απτο DLC ηταν,αν εξαιρεσεις τα Living Failures.Τι να πουν και οι Ludwig,Orphan και Laurence δηλαδη.

Φοβερο αγαλματιδιο,αλλα δεν εδινα τα λεφτα που ζητανε ουτε υπο απειλη οπλου

Θα συμφωνήσω για lady maria. Την πέρασα αν όχι με την πρώτη τότε με την δεύτερη προσπάθεια και μετά καθόμουν και έπαιζα με τις ώρες orphan of kos μέχρι να πάρω απόφαση να πάω να ανεβάσω κάνα level :P . Η αλήθεια όμως είναι ότι είναι πανέμορφο battle. Πολύ πιο όμορφο κατά την άποψή μου από το τελικό του dlc. (Αν και το καλύτερο του dlc είναι ο ludwig........μιλάμε για τρομερή ατμόσφαιρα και απίστευτα αποκρουστικό σχέδιο και κίνηση.)

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
51 λεπτά πριν, jay_D είπε

Θα συμφωνήσω για lady maria. Την πέρασα αν όχι με την πρώτη τότε με την δεύτερη προσπάθεια

Υπάρχει διαφορα να λες "δεν με δυσκόλεψε" με το "το πιο εύκολο boss" λες και είναι fact οποτε οποιος δυσκολεύτηκε sucks. Εννοείτε για τον καθένα είναι διαφορετικό κάθε battle αλλα κανένας δεν πρόκειται να θέλει το e-penis σου οποτε τζάμπα το δείχνεις. ;)

Επεξ/σία από {TDi}Dj2k..infc

2 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Υπάρχει διαφορα να λες "δεν με δυσκόλεψε" με το "το πιο εύκολο boss" λες και είναι fact οποτε οποιος δυσκολεύτηκε sucks. Εννοείτε για τον καθένα είναι διαφορετικό κάθε battle αλλα κανένας δεν πρόκειται να θέλει το e-penis σου οποτε τζάμπα το δείχνεις. ;)

Ε? Δεν κατάλαβες καλά. Η πρόταση που έγραψα δεν έχει να κάνει με το πόσο καλός ή όχι ήμουν. Μιλάω σε θέμα πως κάνει escalate κάθε boss στο dlc. Και αντικειμενικά η Lady Maria ήταν σχετικά εύκολη μπροστά στα άλλα 3 bosses. Το ότι την πέρασα τόσο γρήγορα και έφαγα 5+ ώρες (και λίγες λέω) μετά στον orphan δεν με δείχνει και πολύ ως τον γαμ@@. Επίσης δεν είπα ποτέ ότι όποιος δυσκολεύτηκε sucks ίσα ίσα που η γλύκα του παιχνιδιού είναι το tryhard από το ξύλο που τρως και ξαναπάς σε κάθε boss. 
Επίσης υπάρχουν τυπάδες που το τερματίζουν No-hit ποιο e-penis μου να δείξω ακριβώς??? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όχι buddy δεν απευθυνόμουν σε σένα το quote ( "το πιο εύκολο boss" ) δεν είναι από δικό σου post ;)

• Like 1

2 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Όχι buddy δεν απευθυνόμουν σε σένα το quote ( "το πιο εύκολο boss" ) δεν είναι από δικό σου post ;)

Sorry sorry λάθος κατάλαβα! :D

Η αλήθεια είναι πάντως το οτι το είχα λίγο παράπονο απο το dlc το πόσο ανεβαίνει ξαφνικά ο πήχης μετά την lady maria. (για να μην πω για τα καντήλια που έριξα στο πηγάδι :P )

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βασικά ελάχιστος κόσμος θεωρεί την Μαρία το πιο εύκολο boss, ότι λίστα και να βρείς η στην μέση την βάζουν η πριν το τέλος. Προσωπικά πήγα με λάθος equipment και για αυτό κουράστηκα. Επίσης το ορφανό θεωρείτε ίσος το πιο δύσκολο boss σε όλα τα games της From. Προσωπικά εκεί το έχω αφήσει :D

• Like 1
  • Confused 1

Μόλις τώρα, {TDi}Dj2k..infc είπε

Βασικά ελάχιστος κόσμος θεωρεί την Μαρία το πιο εύκολο boss, ότι λίστα και να βρείς η στην μέση την βάζουν η πριν το τέλος. Προσωπικά πήγα με λάθος equipment και για αυτό κουράστηκα.

Για το παιχνίδι γενικά δεν είναι εύκολο Boss και σίγουρα είναι ψηλά στη λίστα. Αλλά συγκριτικά με τους άλλους 3 του Dlc είναι λίγο πιο κάτω. (τουλάχιστον έτσι πιστεύω και νομίζω παίζει ρόλο και οτι είναι μικρόσωμη). Εγώ δεν πήγα Dlc στο πρώτο playthrough αλλά στην 3 φορά που έπαιξα το παιχνίδι (όχι όμως ng+ αλλά κανονικό new game)  οπότε ήμουν εξοικειωμένος κάπως και μάλλον αυτό με βοήθησε (ίσως ήμουν και λίγο τυχερός και βρήκα γρήγορα τα pattern της).

• Like 1

12 λεπτά πριν, ChrisAce είπε

Η hits έκδοση που την έχει το store προσφορά (2 games 30 euro) έχει μέσα ότι έχει και η goty; Δηλαδή και το dlc μέσα;

Νομίζω πως όχι αλλά δεν θέλω να σε πάρω στο λαιμό μου. Καλύτερα να απαντήσει κάποιος που το έχει πάρει.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, ChrisAce είπε

Η hits έκδοση που την έχει το store προσφορά (2 games 30 euro) έχει μέσα ότι έχει και η goty; Δηλαδή και το dlc μέσα;

Όχι dude δεν τα έχει δυστυχώς. Εκτος άμα είναι πολύ πρόσφατη προσφορα που δεν είδα, γιατί άμα είναι η παλιά έχει μονο το base game.

https://store.playstation.com/en-id/product/HP9000-CUSA01363_00-0000000000000002

Το βγάζει από κάτω το DLC σαν add-on, οποτε είναι η ίδια προσφορα, πάρτο από καμια αγγελία ;)

2 ώρες πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Βασικά ελάχιστος κόσμος θεωρεί την Μαρία το πιο εύκολο boss, ότι λίστα και να βρείς η στην μέση την βάζουν η πριν το τέλος. Προσωπικά πήγα με λάθος equipment και για αυτό κουράστηκα. Επίσης το ορφανό θεωρείτε ίσος το πιο δύσκολο boss σε όλα τα games της From. Προσωπικά εκεί το έχω αφήσει :D

Ειτε δυσκολευτηκες πολυ η λιγο,το πιθανοτερο ειναι να δυσκολευτηκες παραπανω στους υπολοιπους. Δεν εχω ακουσει απο κανεναν να λεει πως η Maria ειναι το δυσκολοτερο boss του DLC.Εδω ο Orphan ψηφιστικε δυσκολοτερος στα Soulsborne σε διαφορα polls και rankings.

3 ώρες πριν, jay_D είπε

Θα συμφωνήσω για lady maria. Την πέρασα αν όχι με την πρώτη τότε με την δεύτερη προσπάθεια και μετά καθόμουν και έπαιζα με τις ώρες orphan of kos μέχρι να πάρω απόφαση να πάω να ανεβάσω κάνα level :P . Η αλήθεια όμως είναι ότι είναι πανέμορφο battle. Πολύ πιο όμορφο κατά την άποψή μου από το τελικό του dlc. (Αν και το καλύτερο του dlc είναι ο ludwig........μιλάμε για τρομερή ατμόσφαιρα και απίστευτα αποκρουστικό σχέδιο και κίνηση.)

Καλα δεν το συζητω,φοβερο duel. Εχει γαματα boss battles το Old Hunters

• Like 1

33 λεπτά πριν, Alastor192 είπε

Εδω ο Orphan ψηφιστικε δυσκολοτερος στα Soulsborne σε διαφορα polls και rankings.

Καλα δεν το συζητω,φοβερο duel. Εχει γαματα boss battles το Old Hunters

Ο δυσκολότερος πριν ή μετά το nerf του midir? :P

Ναι όλο το Dlc είναι ένα μοναδικό πράμα! Επικό θα έλεγα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...