Moderators Malthador Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Moderators Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Ξενέρωσα τώρα, γι' αυτό ρίχνω τα bosses με την πρώτη προσπάθεια... 😕 Τεσπα, θα περάσω γρήγορα τα υπόλοιπα για να ξεκινήσω NG+. Είμαι Nightmare of Mensis, θέλω πολύ ακόμα αν αφήσω τα υπόλοιπα optional bosses;
najinblue3 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 7 λεπτά πριν, Malthador είπε Ξενέρωσα τώρα, γι' αυτό ρίχνω τα bosses με την πρώτη προσπάθεια... 😕 Τεσπα, θα περάσω γρήγορα τα υπόλοιπα για να ξεκινήσω NG+. Είμαι Nightmare of Mensis, θέλω πολύ ακόμα αν αφήσω τα υπόλοιπα optional bosses; οχι, αλλα μην ξενερωνεις, το παιχνιδι σηκωνει απειρα playthroughs αν σου αρεσε, που δε παιζει να μην σου αρεσε, μιλαμε για αριστουργημα το οτι ριχνεις τα bosses 1st try δεν ειναι απαραιτητα λογω overleveled, γενικα δεν ειναι και τιποτα ιδιαιτερο. Στο dlc πεφτει αιμα δακρυα και ιδρωτας, στο κανονικο παιχνιδι εκτος απο τα dungeons, δεν υπαρχει παρα πολυ δυσκολο boss
ilos Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, najinblue3 είπε οχι, αλλα μην ξενερωνεις, το παιχνιδι σηκωνει απειρα playthroughs αν σου αρεσε, που δε παιζει να μην σου αρεσε, μιλαμε για αριστουργημα το οτι ριχνεις τα bosses 1st try δεν ειναι απαραιτητα λογω overleveled, γενικα δεν ειναι και τιποτα ιδιαιτερο. Στο dlc πεφτει αιμα δακρυα και ιδρωτας, στο κανονικο παιχνιδι εκτος απο τα dungeons, δεν υπαρχει παρα πολυ δυσκολο boss Και στο vanilla αν πας πολύ χαμηλό BL (~10-20) και δεν έχεις dps στην vicar amelia,πέφτει πολύ πόνος μέχρι να μάθεις το fight. Ειδικά αν δεν έχεις numbing mists και αρχίζει να σε τρολάρει με απανωτά heals παρόλο που μπορείς να τα κάνεις parry αν είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός. Επεξ/σία 8 Αυγούστου 2018 από ilos
theoritikos Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 Λύθηκε το μυστήριο με το save και την goty έκδοση του παιχνιδιού. Τοσο καιρό έπαιζα την Αμερικανική έκδοση του παιχνιδιού χωρίς να το γνωρίζω. Αυτό το καταλαβαίνεις από το rating στο εξώφυλλο. Το δικό μου έχει M και το όνομα της ESRB, ενώ το ευρωπαϊκό 17 και pegi Παρόλο που έχω παίξει 90 ώρες, δεν με χαλάει που παίζω παλι από την αρχή το goty. Ξέρω τι να κάνω και αποφεύγω τις επικές γκάφες του πρώτου μου play through. Το blood-starved beast πχ το κατάφερα μετά από 9-10 προσπάθειες, όταν στο πρώτο μου πήρε 2 εβδομάδες να το σκοτώσω..
Moderators Malthador Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 Moderators Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Τελείωσα προχτές το πρώτο μου run, το έπαιξα χαλαρά χωρίς ιδιαίτερα Visceral Attacks και με μπόλικο overleveling, αφήνοντας εκτός το Hunter's Nightmare και κάνοντας μόνο δύο Chalice Dungeons. Το τελευταίο μου boss ήταν η Wet Nurse, φαντάζομαι ότι έχει διαφορετικά ending bosses ανάλογα με τις επιλογές που κάνεις. Ξεκίνησα NG+,αλλά αυτή τη φορά αποφάσισα να παίζω μόνο με VA's. Έριξα με την πρώτη για πλάκα Cleric Beast, Glascoigne και Blood-starved Beast, το παιχνίδι είναι joke αν παίζεις με VA's. Στο αισθητικό και στο lore κομμάτι είναι ότι καλύτερο έχω παίξει σε αυτή τη γενιά. Είναι απίστευτη η ατμόσφαιρα που καταφέρνει κάθε φορά η From. Επεξ/σία 15 Αυγούστου 2018 από Malthador 5
najinblue3 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 3 ώρες πριν, Malthador είπε Στο αισθητικό και στο lore κομμάτι είναι ότι καλύτερο έχω παίξει σε αυτή τη γενιά. Είναι απίστευτη η ατμόσφαιρα που καταφέρνει κάθε φορά η From. Θα προσθεσω και combat, πραγματικα δεν εχει αντιπαλο, πολλα παιχνιδια κοντα αλλα ειναι μισο σκαλι πανω για μενα
Moderators Malthador Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 Moderators Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 18 minutes ago, najinblue3 said: Θα προσθεσω και combat, πραγματικα δεν εχει αντιπαλο, πολλα παιχνιδια κοντα αλλα ειναι μισο σκαλι πανω για μενα Στο κομμάτι του combat δεν υπάρχει τίποτα να πούμε. Η From παραμένει υπόδειγμα στο πως επιβάλλεται να είναι στημένο ένα Action-RPG στο κομμάτι του gameplay. Δεν πα να φτάσεις και 300 λέβελ το game σε φτύνει στα μούτρα, σου λέει "αγοράκι μου τέλος τα αστεία, είσαι ένας πολύ μικρός μπόμπιρας, είτε θα μάθεις να παίζεις σωστά και θα αξιοποιείς όλες τις ικανότητες μαζί με το περιβάλλον σου, είτε θα ετοιμάσεις βαζελίνη". Οι άνθρωποι είναι απλά οι καλύτεροι στο είδος τους.
VonLoutsos Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 5 hours ago, theoritikos said: Λύθηκε το μυστήριο με το save και την goty έκδοση του παιχνιδιού. Τοσο καιρό έπαιζα την Αμερικανική έκδοση του παιχνιδιού χωρίς να το γνωρίζω. Αυτό το καταλαβαίνεις από το rating στο εξώφυλλο. Το δικό μου έχει M και το όνομα της ESRB, ενώ το ευρωπαϊκό 17 και pegi Και η ερώτηση κρίσεως. Άρα αν έχεις save από ευρωπαικο Bloodborne και βάλεις την ευρωπαική Goty θ ατο αναγνωρίσει;
najinblue3 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 4 ώρες πριν, VonLoutsos είπε Και η ερώτηση κρίσεως. Άρα αν έχεις save από ευρωπαικο Bloodborne και βάλεις την ευρωπαική Goty θ ατο αναγνωρίσει; εχουν διαφορετικα save files 99%, το ειχα ψαξει και εγω παλιοτερα και δε βρηκα σιγουρη απαντηση, αλλα τα περισσοτερα ποστς λενε πως δε γινεται
VonLoutsos Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 7 hours ago, najinblue3 said: εχουν διαφορετικα save files 99%, το ειχα ψαξει και εγω παλιοτερα και δε βρηκα σιγουρη απαντηση, αλλα τα περισσοτερα ποστς λενε πως δε γινεται Και εγώ το ίδιο πιστεύω αλλά επειδή ποτέ δεν ξέρεις, ήθελα να το επιβεβαιώσω.
theoritikos Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Φίλος μου έχει το αρχικό Παιχνίδι και την goty edition (Ίδια περιοχή και τα δυο). Το save του αρχικού αναγνωρίζεται από το goty
pa1oalto Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Στις 24/3/2015 στις 12:27 ΠΜ, ultralisk είπε παίζει να ξεκινήσει CET time δλδ σε μισή ώρα περίπου
fastnickride Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Ρε μάγκες παίζω εδώ και κάνα μήνα και έχω καταφέρει να φτάσω στο boss με την γυναίκα που μεταμορφωνεται σε άσπρο σκυλί! 4ο νομίζω boss! Δεν βγαίνει με τπτ!!! Αν φύγω γενικά και προχωρήσω στην συνέχεια του παιχνιδιού σε ξαναγυρίζει σε αυτό το σημείο? Για να ανέβω lvl γιατί είμαι 30 αν θυμάμαι! Έχω δει και κάτι βιντεακια αλλα αυτό που βλέπω δεν βγαίνει σε μένα δλδ εγώ την χτυπάω και δεν χάνει ενέργεια καθόλου αντιθέτως με ξεσκίζει η άτιμη!!! Μια άλλη ερώτηση είναι αν χρειαστώ βοήθεια να το σκοτώσω προφανώς δεν παίρνω trophy σωστά?
Alastor192 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Old Yharnam πηγες η αγορασες το emblem?Αν δεν πηγες,δοκιμασε να πας.Επισης μπορεις να πας και Hemwich Lane που ειναι αριστερα απτα σκαλια οπως βλεπεις τον Cathedral με την Vicar Amelia. Παντως ειναι main boss και δεν μπορεις να προχωρησεις πολυ πιο κατω αν δεν την καθαρισεις.Σου δινει το password για μια πορτα που ειναι αναγκαιο. Λογικα εχεις θεματα με το build,δοκιμασε να κανεις οσο upgrade μπορεις τα οπλα σου και δοκιμασε να πας στις περιοχες που σου πα να παρεις κανα level παρα πανω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα