dekulinkgr Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Ρε παιδια πως καταφερατε και βγαλατε τον 1ο αρχηγο του dlc? Spoiler στον ludwig αναφερομαι Δεν τον εχω δοκιμασει πολλες φορες βεβαια,καμια 12αρα θα ειναι.Το θεμα ειναι οτι δεν μπορω να διαβασω σχεδον καθολου τις κινησεις του.Με σκοτωνει σχεδον αμεσως.Μια φορα τον πηγα κοντα στα μισα της ενεγειας του αλλα αυτο κλασσικα απο τυχη.Καμια συμβουλη?Οχι τιποτα αλλο θελω να επιστρεψω και το ps4 στον φιλο.
ileos10 Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 9 λεπτά πριν, dekulinkgr είπε Ρε παιδια πως καταφερατε και βγαλατε τον 1ο αρχηγο του dlc? Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου στον ludwig αναφερομαι Δεν τον εχω δοκιμασει πολλες φορες βεβαια,καμια 12αρα θα ειναι.Το θεμα ειναι οτι δεν μπορω να διαβασω σχεδον καθολου τις κινησεις του.Με σκοτωνει σχεδον αμεσως.Μια φορα τον πηγα κοντα στα μισα της ενεγειας του αλλα αυτο κλασσικα απο τυχη.Καμια συμβουλη?Οχι τιποτα αλλο θελω να επιστρεψω και το ps4 στον φιλο. saw cleaver με fire paper και μεινε κοντα και δεξια του 1
Damachi Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Git Gud or Die Tryin . Βασικα ειναι το 2ο boss . To 1o θυμιζει barbeque . Tι lvl ειναι δε λει γιατι εκει πας καπως overlvled
ikaruga24 Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 2 ώρες πριν, dekulinkgr είπε Ρε παιδια πως καταφερατε και βγαλατε τον 1ο αρχηγο του dlc? Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου στον ludwig αναφερομαι Δεν τον εχω δοκιμασει πολλες φορες βεβαια,καμια 12αρα θα ειναι.Το θεμα ειναι οτι δεν μπορω να διαβασω σχεδον καθολου τις κινησεις του.Με σκοτωνει σχεδον αμεσως.Μια φορα τον πηγα κοντα στα μισα της ενεγειας του αλλα αυτο κλασσικα απο τυχη.Καμια συμβουλη?Οχι τιποτα αλλο θελω να επιστρεψω και το ps4 στον φιλο. Το πιο δύσκολο boss για εμένα στο παιχνίδι. Με βίασε όσο κανείς άλλος. Θέλεις γρήγορο όπλο ή όπλο με μεγάλο stun rate. Από εκεί και πέρα παίζεις συνέχεια μέχρι να τον βγάλεις.
dekulinkgr Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 5 ώρες πριν, ileos10 είπε saw cleaver με fire paper και μεινε κοντα και δεξια του Θα το δοκιμασω το βραδυ μετα την δουλεια. 3 ώρες πριν, Damachi είπε Git Gud or Die Tryin . Βασικα ειναι το 2ο boss . To 1o θυμιζει barbeque . Tι lvl ειναι δε λει γιατι εκει πας καπως overlvled Ειμαι level 102 αν θυμαμαι καλα. 2 ώρες πριν, ikaruga24 είπε Το πιο δύσκολο boss για εμένα στο παιχνίδι. Με βίασε όσο κανείς άλλος. Θέλεις γρήγορο όπλο ή όπλο με μεγάλο stun rate. Από εκεί και πέρα παίζεις συνέχεια μέχρι να τον βγάλεις. Κοιτα εμενα το blood starved beast με ειχε δυσκολεψει αφανταστα.Εχασά τουλάχιστον 30 φορες.Αλλα εκει ηξερα τι λαθη εκανα.Σε αντιθεση με τον ludwig που πραγματικα δεν προλαβαινω ουτε να σκεφτω.
ikaruga24 Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Προσωπικά αναγνώρισα το πρόβλημα του Ludwig στο γιατί με ζόρισε τόσο πολύ. Εμαθα να παίζω το παιχνίδι με critical attacks και τους εχθρούς που δεν μπορείς να κάνεις ciritical attacks έμαθα να τους "διαβάζω" και να φεύγω από τις χαραμάδες πριν κάνω επίθεση. Ο Ludwig λοιπόν είναι εντελώς διαφορετικός γιατί σαν Beast type boss δεν έχει ανοίγματα για critical attacks ενώ ταυτόχρονα έχει την ταχύτητα και ευελιξία human type εχθρού. Βοηθάει που έχει και ορισμένα one hit kill skills που αν δεν αναγνωρίσεις ότι έρχονται (εύκολο αυτό) τότε απλά ψοφάς. To τελικό boss παράδειγμα στην αρχή φαινομενικά είναι δυσκολότερο γιατί είναι και αυτός απίστευτα επιθετικός και δυνατός όμως το τελευταίο boss έχει άπειρα ανοίγματα για να του κάνεις critical και backstab. Οταν τελικά μπήκα στον ρυθμό του (δε μου πήρε και τόσο πολύ) τον έβγαλα σχεδόν perfect με το gameplay μου να έμοιαζε σαν να χόρευα ανάμεσα από τις επιθέσεις του.
theoritikos Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Για να γελάσουμε λιγάκι. Ο superetroid (Βασίλης) βάζει δυο καζουαλάδες να παίξουν bloodborne 2
gsisr Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Αξίζει να παίξω το bloodborne αν δεν έχω παίξει τίποτα από souls?
najinblue3 Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 15 λεπτά πριν, gsisr είπε Αξίζει να παίξω το bloodborne αν δεν έχω παίξει τίποτα από souls? Ναι, αλλα παιξε και τα υπολοιπα, ειναι αριστουργηματα το καθενα με τον τροπο του 1
StormGr Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Και εγψ δεν ειχα παιξει σχεδον καθολου souls και ανησυχουσα οτι θα μου ειναι πολυ δυσκολο αλλα με τελικα το τερματισα, αγορασα και το dlc και το παιζω ξανα απο την αρχη ολο το στορυ για να δω και το dlc. (Πρωτη φορα παιζω δευτερη φορα το ιδιο παιχνιδι απο την αρχη) 2
V-a-c Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 βρε παιδιά είμαι afk στο hunter dream και η health μειώνεται σιγά σιγά , τι φάση παίζει πρώτη φορά το παρατηρώ
Alastor192 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 καποιο οπλο λογικα θα χει status που θα σου χανει health η καποιο gem 1
tsakitsan95 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Παιδιαα αγορασα την Game of the year edition απο τις προσφορες της Sony. Να δηλωσω οτι ειναι η πρωτη φορα που ασχολουμαι με soul game. Τι να κανω??? Να κοψω τη ζαχαρη απο το καφε? Να μη πληρωνω εισιτηριο στο λεωφορειο? Να μη φιλαω τα χερια των παπαδων? Πραγματικα πως να σκληρυνω? Γινεται να ειμαι τοσο νουμπας? 😛 Δεν μπορω να φτασω καν στο πρωτο Boss. Ειναι φυσιολογικο η να το δωσω πισω? 😛 Παλευω γυρω στο 2μισαωρο. Καταφαρα να φτασω μεχρι το σημειο που σου επιτιθενται οι 2 λυκανθρωποι αλλα πεθανα. Τωρα φοβαμαι να συνεχισω μηπως πεθανω και χασω τις ψυχες μου. Καμια προταση κατι?
najinblue3 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 4 λεπτά πριν, tsakitsan95 είπε Παιδιαα αγορασα την Game of the year edition απο τις προσφορες της Sony. Να δηλωσω οτι ειναι η πρωτη φορα που ασχολουμαι με soul game. Τι να κανω??? Να κοψω τη ζαχαρη απο το καφε? Να μη πληρωνω εισιτηριο στο λεωφορειο? Να μη φιλαω τα χερια των παπαδων? Πραγματικα πως να σκληρυνω? Γινεται να ειμαι τοσο νουμπας? Δεν μπορω να φτασω καν στο πρωτο Boss. Ειναι φυσιολογικο η να το δωσω πισω? Παλευω γυρω στο 2μισαωρο. Καταφαρα να φτασω μεχρι το σημειο που σου επιτιθενται οι 2 λυκανθρωποι αλλα πεθανα. Τωρα φοβαμαι να συνεχισω μηπως πεθανω και χασω τις ψυχες μου. Καμια προταση κατι? Φυσιολογικοτατο, απολαυσε το και θα γινεις καλυτερος στο αψε σβησε
tsakitsan95 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Μόλις τώρα, najinblue3 είπε Φυσιολογικοτατο, απολαυσε το και θα γινεις καλυτερος στο αψε σβησε Το ελπιζω πραγματικα. Σαν ιδεα μαρεσει πολυ αλλα στη πραξη αποτι φαινεται δε το εχω. Για κανα uncharted ειμαι μονο και αυτο στο normal 😛
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα