Επισκέπτης Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, theoritikos είπε Κατάλαβα... Πάω να στοκάρω ds4 controllers Parry attacks ξέρω πως να κάνω. Το θέμα είναι πως το κάθε τέρας έχει συγκεκριμένα κενά στην άμυνα που πρέπει να εκμεταλλευτείς... Με το πιστόλι, με το πιστόλι! άκυρο, νομιζα είπες "δεν ξερω να κανω" . είμαι αδικαιολόγητος Επεξ/σία 16 Απριλίου 2018 από Επισκέπτης
ADHD Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 12 ώρες πριν, Damachi είπε Υπαρχουν και αλλα μεσα στα dungeons που θα σου βαλουν το κοκτειλ στης beyonce το μπιπ γιαυτo μαθε να κανεις parry Τελειωσα το game αρκετες φορες σε ng++++ πηρα Platinum κτλπ και ειμαι τραγικος στο parry, ουτε το χρησιμοποιησα ποτε ιδιαιτερο οποτε ειναι σίγουρα viable και το αλλο playstyle. Δεν λεω οτι δεν χρειαζεται απλα δεν ειναι υποχρεωτικο να γινεις master στο parry για να κανεις τα παντα στο παιχνιδι απο PvE πλευρα.
Damachi Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Ναι και εγω εχω παει pthumerian +5 αλλα αν δε θες να κανεις συνεχεια grinding - overleveling μαθαινεις να παιζεις σωστα απο την αρχη και δε σε σκιζουν και στο pvp Επεξ/σία 16 Απριλίου 2018 από Damachi
ADHD Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Ναι φυσικα αυτο ειναι καλυτερο, απλα λεω οτι δεν ειναι requirement για να ευχαριστηθεις το παιχνιδι σε PvE ιδιαιτερα αν δεν σου αρεσει τοσο και σαν mechanic. Greatsword user σε ολα τα ds οποτε usara ludwig στο 90% του game, θυμαμαι να κανω parry σε ελαχιστα boss στο main game(στους hunters περισσοτερο) και εκει που αρχισα να το χρησιμοποιω καπως ηταν σε καποια challice dungeons. Ενταξει θεμα overleveling δεν παιζει σε αρκετα dungeon, πχ αν εισαι με half hp οκ και 99 να εχεις βαλει παλι να αντεχεις ενα hit παραπανω και αν. Δεν θυμαμαι ακριβως παντως στο end game του τι 125-130 να εισαι τι 200 ελαχιστη διαφορα ειχε. Καλα για pvp κτλπ δεν το συζηταμε. Επεξ/σία 16 Απριλίου 2018 από ADHD
Damachi Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Εγω με 300ρι και 500ρι χαρακτηρες unstopable γιατι με τρελο damage πεφτουν ολα πολυ γρηγορα . Αλλα σε pvp αμα ειναι skilled μπορει να χορευει μια ωρα μεχρι να τον στριμωξω
Moderators Malthador Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Moderators Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Λοιπόν, έβγαλα και το Blood-Starved Beast, αλλά δεν το έκανα μόνος μου, είχα δίπλα μου σχεδόν όλα τα πρόσωπα της Καινής Διαθήκης μετά τα καντήλια που άκουσαν. Τώρα μάλιστα, αρχίζει και ζορίζει το game στα bosses, μου πήρε όλο το απόγευμα χτες για να πέσει. Το λάθος που έκανα ήταν ότι στην αρχή χρησιμοποίουσα antidotes για το poison, τα οποία σπαταλούσαν πολύτιμο χρόνο και μετά ερχόταν το %$#^& και με ξεκοίλιαζε. Στο τέλος, το παράτησα εντελώς το antidote, απλά healαριζόμουν και στο τέλος έπεσα παρέα με το boss, γιατί ξέχασα να πάρω antidote κι αφού είχε πεθάνει. Έφτιαξα κai Pthumerian Labyrinth στο Dream και έριξα κι εκεί ένα bossάκι, πιο εύκολα τα πράγματα εκεί μέσα. Αυτά τα dungeons είναι random; Πέστε λίγο και για μας του άσχετους, το parry λειτουργεί όπως στο DS; Με το που είναι έτοιμο το mob να επιτεθεί, L2 και μετά R1; Δουλεύει και στα bosses αυτό, γιατί πήγα Vicar Amelia και τα 'κανα πάνω μου μόλις την είδα. Επεξ/σία 16 Απριλίου 2018 από Malthador 1
ADHD Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Ενταξει 300αρι χαρακτηρα δεν ειχα, νομιζω ο max μου ηταν 220-240 καπου εκει, παει και καιρος βεβαια δεν θυμαμαι.
dekulinkgr Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 31 λεπτά πριν, Malthador είπε Λοιπόν, έβγαλα και το Blood-Starved Beast, αλλά δεν το έκανα μόνος μου, είχα δίπλα μου σχεδόν όλα τα πρόσωπα της Καινής Διαθήκης μετά τα καντήλια που άκουσαν. Τώρα μάλιστα, αρχίζει και ζορίζει το game στα bosses, μου πήρε όλο το απόγευμα χτες για να πέσει. Το λάθος που έκανα ήταν ότι στην αρχή χρησιμοποίουσα antidotes για το poison, τα οποία σπαταλούσαν πολύτιμο χρόνο και μετά ερχόταν το %$#^& και με ξεκοίλιαζε. Στο τέλος, το παράτησα εντελώς το antidote, απλά healαριζόμουν και στο τέλος έπεσα παρέα με το boss, γιατί ξέχασα να πάρω antidote κι αφού είχε πεθάνει. Έφτιαξα κai Pthumerian Labyrinth στο Dream και έριξα κι εκεί ένα boosάκι, πιο εύκολα τα πράγματα εκεί μέσα. Αυτά τα dungeons είναι random; Πέστε λίγο και για μας του άσχετους, το parry λειτουργεί όπως στο DS; Με το που είναι έτοιμο το mob να επιτεθεί, L2 και μετά R1; Δουλεύει και στα bosses αυτό, γιατί πήγα Vicar Amelia και τα 'κανα πάνω μου μόλις την είδα. Ναι L2 και μετα R1 στην μουρη του,πολυ απαλα το R1 ομως για να κανεις το viseral attack (η πως διαολο λεγεται). Ας πουν και οι πιο εμπειροι παντως να σιγουρευτεις. Παντως μην σε τρομαζει η amelia.Για μενα ευκολη ηταν.Την εβγαλα με την 3η σε αντιθεση με το κωλο bloodstarved beast.
ikaruga24 Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 7 ώρες πριν, Malthador είπε Έφτιαξα κai Pthumerian Labyrinth στο Dream και έριξα κι εκεί ένα bossάκι, πιο εύκολα τα πράγματα εκεί μέσα. Αυτά τα dungeons είναι random; Πέστε λίγο και για μας του άσχετους, το parry λειτουργεί όπως στο DS; Με το που είναι έτοιμο το mob να επιτεθεί, L2 και μετά R1; Δουλεύει και στα bosses αυτό, γιατί πήγα Vicar Amelia και τα 'κανα πάνω μου μόλις την είδα. Τα dungeons είναι semi-random. Το parry γενικά είναι σε φάση να πιστολιάσεις τελευταίο frame πριν σε αγγίξει η επίθεση του αντιπάλου αλλά δεν είναι οι μόνες. Ναι δουλεύει και στα bosses, στα περισσότερα τουλάχιστον, οπότε θέλει μελέτη πριν βρεις τα σημεία που μπορείς να κάνεις parry/backstab. Εξίσου δυνατή επιλογή είναι το backstab με κατάλληλη αποφυγή-> charge attack στην πλάτη -> backstab. 1
AntiCambeR Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Το είχα πάρει μεταχειρισμένο 20€,έπαιξα λίγο και το πούλησα με το σκεπτικό να το πάρω σε cd GOTY η σε ψηφιακό.Τελικά το πήρα free.Δύσκολο παιχνίδι για υπομονετικούς,αν όμως "κολλήσεις" και σου αρέσει το τερματίζεις. Εχω πάρει το DLC 10€ αλλά δυστυχώς δεν μοιράζεται στο game share.Θα πρέπει να το αγοράσω 2η φορά.Ομως με το cd GOTY παίζει και το DLC παντού, οχι όμως ταυτόχρονα σε 2 κονσόλες για co-op.
Damachi Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Η αληθεια ειναι οτι αγοραζουμε και τα dlc και μαλιστα full-price το χα παρει και δεν παιζει σε μεταφορα . Αι σιχτιρ ολα πρεπει να ναι σε δισκακι Επεξ/σία 21 Απριλίου 2018 από Damachi
Lecter D Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Βγήκε πάλι σε προσφορά το DLC στα 7ε για οποιον δεν προλαβε την τελευταια φορα ... Αφου λοιπόν με βρήκε το τελος , χωρίς να εχω πάρει το dlc που θα το πάρω , έχει δοκιμάσει κανείς να το glitcharei με diplucate item σε digital version ; Άντεξα πάρα πολύ ώστε να το τερματίσω και να μην το κάνω αλλά με τρώει το χέρι μου .
Damachi Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Οχι ολα τα καλα exploit patchaρισμενα . Ενοειται οτι ξεκινας με τη 1.00 αν μπορεις και εχεις δισκο
Lecter D Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 4 ώρες πριν, Damachi είπε Οχι ολα τα καλα exploit patchaρισμενα . Ενοειται οτι ξεκινας με τη 1.00 αν μπορεις και εχεις δισκο Υπάρχει περίπτωση αν κατεβάσω το digital να διαγράψω κάπως τα patch update ; επίσης και τα save, αν μείνουν στο cloud και έχω κλειστό το ίντερνετ του ps, δοκιμάσω για το duplicate και έπειτα κάνω το update και πατήσω το save θα γίνεται; το είπα λίγο μπερδεμένα ελπίζω να με καταλάβεις.
Damachi Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 save γινεται ανεβαινοντας στη 1.11 πχ θα σου διαβαζει το 1.00 το αντιθετο οχι . Το digital κατεβαινει patchaρισμενο ηδη δε μπορεις να κανεις τιποτα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα