Lecter D Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Όταν πάνω έλεγα για το frame rate με κράζανε... Αφού τερμάτισα το horizon, έχοντας συνηθίσει τα μάτια μου στο παιχνίδι όταν ξανά έβαλα το blood πραγματικά νευριαζα. Παίζοντας το όμως για 3 - 4 μέρες από 2 ώρες συνιθισα και μετά απλά δεν έδινα σημασία.
Damachi Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Σε απλο ps4 χανει και το sync αλλα δε παλευεται το lag που νιωθεις ωρες-ωρες αμα λιγο πριν εβλεπες smooth 60 . Μου λετε οτι και στο pro ειναι ακριβως το ιδιο ;
vrwmiaris Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Στις 11/4/2018 στις 10:51 ΜΜ, Rebel21 είπε Που να το είχες παίξει παλαιότερα σε απλό ps4. Τραγικό framerate και frame pacing σε συνδυασμό με loading times που οριακά προλάβαινες να πας και τουαλέτα. Εγώ τότε το παρατήρησα και το τερμάτισα τελικά σε ps4 pro. Πραγματικό έπος ένα από τα καλύτερα games στην ιστορία του ps γενικά. Επίσης με ένα απλό remaster το παιχνίδι θα πουλήσει τρελά στο ps5. Σχεδιαστικά είναι σε άλλο επίπεδο αλλά δυστυχώς πάσχει από τα γνωστά προβλήματα που παρουσιάζουν τα περισσότερα παιχνίδια της from και πολλών άλλων ιαπωνικών studio. Με το update λύθηκαν όλα αυτά, έβαλα και έναν μηχανικό σκληρό και φορτώνει γρήγορα.
ultrobyr Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Το τερματισα κι εγω και σε ng+ ,ευτυχως που το πηρα αποφαση και ασχοληθηκα! Αρκετα ευχαριστημενος σε γενικες γραμμες,απο τα 2-3 παιχνιδια που πηγα σε ng με το που τελειωσα. Οντως τρωει τρελα frame drops και ειναι ενοχλητικο. Επισης σαν παρατηρηση το game εχει ακομα πολυ κοσμο και εξαιρετικο community! Στο δευτερο playthrough το εκανα κυριως σε co-op για την παρεα,και τα ατομα απο ολο τον κοσμο που παιζαμε ηταν πραγματικα πορωμενοι και ηξεραν την καθε λεπτομερεια. Ισως παω και για ng++ με bloodtinge build αλλα δεν εχω ασχοληθει καθολου με chalice dungeons για gems και θα ειναι λιγο ζορικο. Martyr logarius με εκανε και μαρτυρησα πανω απο 25 φορες,καθως και micolash και λιγακι gehrman! May the good blood guide you!
ikaruga24 Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Καλά από το original παιχνίδι σε σχέση με το old hunters μόνο ο German και ο Logarius μπορούν να συγκριθούν σε δυσκολία με τα boss του expansion. Σε προσωπικό επίπεδο το πρώτο boss του expansion μου έβγαλε την πίστη. Σίγουρα το δυσκολότερο boss στο παιχνίδι για εμένα. Αλλους δεν τους δυσκόλεψε τόσο και κατά γενική ομολογία το τελευταίο boss του expansion θεωρείται ο δυσκολότερος πράγμα που διαφωνώ κάθετα. Ούτε καν στο top 3 δεν τον κατατάσσω.
ADHD Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 To orphan θεωρείται δύσκολο λογο moveset και dmg και δυσκολεύει τα speed/challenge runs, αν εχεις μαξαρισμενο χαρακτήρα ναι δεν ειναι τοσο δύσκολο οσο λένε.
najinblue3 Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, ikaruga24 είπε Καλά από το original παιχνίδι σε σχέση με το old hunters μόνο ο German και ο Logarius μπορούν να συγκριθούν σε δυσκολία με τα boss του expansion. Σε προσωπικό επίπεδο το πρώτο boss του expansion μου έβγαλε την πίστη. Σίγουρα το δυσκολότερο boss στο παιχνίδι για εμένα. Αλλους δεν τους δυσκόλεψε τόσο και κατά γενική ομολογία το τελευταίο boss του expansion θεωρείται ο δυσκολότερος πράγμα που διαφωνώ κάθετα. Ούτε καν στο top 3 δεν τον κατατάσσω. Για μενα το χειροτερο ηταν ο rom xD πραγματικα δε ξερω ποσες φορες επαιξα μεχρι να τον εβγαλω τη 1η φορα, δε ξαναζοριστικα τοσο σε κανενα boss, πραγματικα ηταν τοσο απλο που το σκεφτομαι και γελαω τωρα
ikaruga24 Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Ο Rom είχε ένα gimmick γι αυτό. Είτε θα το έπαιρνες λάου λάου και θα σκότωνες όλες τις μικρές αράχνες που υπάρχουν ανά φάση πριν αρχίσεις να ασχολείσαι με αυτόν είτε θα το πάρεις βουρ στον πατσά (που δεν προτείνεται) και να παίζεις με ρίσκο να φας one shot αλλά από χίλιες πλευρές. Και εγώ χρειάστηκα καμιά 5-6 φορές για να μελετήσω το attack pattern του. Το άλογο όμως πραγματικά με έσκισε τα πέταλα επειδή μέχρι εκείνη τη στιγμή είχα μάθει να μελετάω κινήσεις για να παίζω με parry και το άλογο δεν έχει φάση parry καθόλου, είναι μόνο ξύλο οπότε και με ζόρισε περισσότερο από όλα τα boss. 14 λεπτά πριν, ADHD είπε To orphan θεωρείται δύσκολο λογο moveset και dmg και δυσκολεύει τα speed/challenge runs, αν εχεις μαξαρισμενο χαρακτήρα ναι δεν ειναι τοσο δύσκολο οσο λένε. Ούτε καν μαξαρισμένο, NG+ τον έπαιξα πρώτη φορά, χρειάστηκα κάποιες φορές με αποστολές αυτοκτονίας για να καταλάβω σε ποια σημεία τρώει parry. Οταν τα βρήκα αυτά τα κομμάτια τέλειωσε.
najinblue3 Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Πραγματικα με εσκιζε τα πεταλα οπως λες, φυσικα και πηγαινα για πατσα κατευθειαν χωρις να υπολογιζω τις μικρες αραχνες, οποτε φανταζεσαι
Moderators Malthador Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Moderators Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Ξεκίνησα κι εγώ το game, offline. Με melee χαρακτήρα, είμαι στην αρχική περιοχή και ήδη έχει φύγει δύο φορές το gamepad στο πάτωμα παρέα με καντήλια, χωρίς καν να έχω φτάσει σε boss ακόμα. Ερώτηση, γιατί δεν θέλω να μπω σε walkthrough: level-up έχει το game; Κι αν ναι, πότε σκατά ξεκλειδώνει; 2
Fulgore Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 6 λεπτά πριν, Malthador είπε Ερώτηση, γιατί δεν θέλω να μπω σε walkthrough: level-up έχει το game; Κι αν ναι, πότε σκατά ξεκλειδώνει; Μιλας στην κουκλα στο hunters dream. 1
namastegt Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 5 λεπτά πριν, Malthador είπε Ξεκίνησα κι εγώ το game, offline. Με melee χαρακτήρα, είμαι στην αρχική περιοχή και ήδη έχει φύγει δύο φορές το gamepad στο πάτωμα παρέα με καντήλια, χωρίς καν να έχω φτάσει σε boss ακόμα. Ερώτηση, γιατί δεν θέλω να μπω σε walkthrough: level-up έχει το game; Κι αν ναι, πότε σκατά ξεκλειδώνει; προσπαθησε να πας μεχρι το boss για να σου δωσει ενα insight,μολις το αποκτησεις μπορεις να πας και να κανεις level up.
Moderators Malthador Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Moderators Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Ok, άρα πρέπει να βάλω πρώτα boss, thx.
namastegt Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Μόλις τώρα, Malthador είπε Ok, άρα πρέπει να βάλω πρώτα boss, thx. δεν χρειαζεται να το βγαλεις,με το που φτασεις και ξεκινησει η μαχη το παιρνεις το insight.Αρα μετα κανεις λιγο farming πας hunters dream και μιλας με την κουκλα.
najinblue3 Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 24 λεπτά πριν, Malthador είπε Ξεκίνησα κι εγώ το game, offline. Με melee χαρακτήρα, είμαι στην αρχική περιοχή και ήδη έχει φύγει δύο φορές το gamepad στο πάτωμα παρέα με καντήλια, χωρίς καν να έχω φτάσει σε boss ακόμα. Ερώτηση, γιατί δεν θέλω να μπω σε walkthrough: level-up έχει το game; Κι αν ναι, πότε σκατά ξεκλειδώνει; Welcome good Hunter Μη δεις κανεναν οδηγο, θα σου χαλασει την εμπειρια, πανε στα τυφλα και θα γουσταρεις 1000% πιο πολυ ανακαλυπτοντας τα παντα μονος σου 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα