namastegt Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 16 λεπτά πριν, ileos10 είπε Οχι δεν θα τα χασεις.Το DLC ειναι επος.επιβαλεται.εγω να φανταστεις επειδη το δισκακι μου ηταν αμερικανικο κ αγορασα το dlc απτο ευρωπαικο store εχασα ολα τα save μου(500 ωρες) και ξεκινησα απτην αρχη μονο κ μονο για το dlc!!!.Kαι μολις χτες το τελειωσα κιολας αφου επιβαλεται,θα το παρω με κλειστα ματια.ευχαριστω για την απαντηση. 1
hasiotis_john Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Το Old Hunters είναι τρομερό και αξίζει να το έχει κάποιος στην συλλογή του! Θα το ήθελα λίγο μεγαλύτερο σε διάρκεια, αλλά εντάξει! Απλά να ρωτήσω κάτι μιας και έχω κολλήσει στον τελευταίο αρχηγό και δεν έχω πολύ χρόνο να προσπαθώ για πάντα! Βασικά είμαι σε NG+ φάση και είναι απίστευτα δύσκολος. Ξέρετε αν μπορώ να τον βγάλω με co op? Βαράω την ριμάδα την καμπάνα αλλά τζίφος. Μπαίνω μέσα μόνος και με σκίζει όταν μεταμορφώνετε κάπου στην μέση. Έχω δοκιμάσει τα πάντα, μέχρι και στη θάλασσα τον έχω τραβήξει που έχει άπλα, αλλά και κει παίρνω τα .... τους κεραυνούς του. Καμιά ιδέα? edit ... Όλα κομπλέ τελικά, ήρθαν 2 παλικάρια και βοήθησαν! Ο ένας έχασε μετά από 10 δευτερόλεπτα, ο άλλος ήταν πιο βαρβάτος και βοήθησε αρκετά, πέθανε και αυτός προς το τέλος (εντάξει κατουρήθηκα λίγο μόνος), αλλά τελικά τον έφαγα τον *** στο τελευταίο μου blood vial. Αν χρειάζονται 3 για το boss αυτό, τι να πω! Να σας πω περίμενα να δω κάνα εντυπωσιακό τέλος, αλλά εντάξει. 1
StormGr Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Το τερμάτισα και εγώ. Τωρα περιμενω να βγει προφορά πάλι το DLC να το αγοράσω. Τι να κάνω από εδώ και περα? Να παίξω NG+ ? Να ξεκινήσω καινούριο παιχνίδι με διαφορετικό όπλο να είναι λίγη διαφορετική εμπειρία? Είχα Ludwig και έπαιζα. Η να παίξω mad max που δίνει αυτός ο μήνας και να περιμένω να ξαναπαιξω όταν αγοράσω το DLC? Χμμμμμ 🤔 Επεξ/σία 3 Απριλίου 2018 από StormGr
Alastor192 Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) προτεινω νεο ξεκινημα με διαφορετικο χαρακτηρα. Δοκιμασε full skill χαρακτηρα η bloodtinge,ισως και arcane αν και τα καλα items τα παιρνεις αρκετα αργα Επεξ/σία 3 Απριλίου 2018 από Alastor192
dekulinkgr Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Δανειστηκα απο εναν φιλο το ps4 του(μιας και παει χωριο) και λιωνω bloodborne(το πρωτο ειδος soul παιχνιδι που παιζω) Ενταξει ειναι επος το παιχνιδι.Αν και δεν μου αρεσουν σχεδον καθολου τα τοσο rpg στοιχεια(stats-level up) δεν μπορω να σταματησω να παιζω. Βεβαια το blood starved beast μου εχει σπασει τα νευρα αλλα πιστευω σημερα να τα καταφερω.
najinblue3 Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, dekulinkgr είπε Δανειστηκα απο εναν φιλο το ps4 του(μιας και παει χωριο) και λιωνω bloodborne(το πρωτο ειδος soul παιχνιδι που παιζω) Ενταξει ειναι επος το παιχνιδι.Αν και δεν μου αρεσουν σχεδον καθολου τα τοσο rpg στοιχεια(stats-level up) δεν μπορω να σταματησω να παιζω. Βεβαια το blood starved beast μου εχει σπασει τα νευρα αλλα πιστευω σημερα να τα καταφερω. 1 σελιδα πισω ανεβασα μερικα tips απο την Beyonce, αν συνεχισεις να εχεις προβλημα
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Μολις τερματισα το παιχνιδι και επειδη ειχα πει ασχημα λογια παλιοτερα θελω να αναθεωρησω και να πω οτι προκειται για αριστο παιχνιδι αλλα εγω το επαιζα λαθος. Δεν ειχα δειξει την υπομονη που χρειαζεται και δεν ειχα καταλαβει και καποια πραγματα,να ναι καλα ενα φιλαρακι που ηρθε για καφε σπιτι μου ενα πρωι και μου τα εξηγησε ολα.Ολα τα boss τα εβγαλα ολομοναχος εκτος απο τον Γκασκοιν που με τη δευτερη φορα που εχασα βαρεσα καμπανακι ισως να εβγαζα και αυτον αν εδειχνα την καταληλλη υπομονη και ειχα και το οπλο που μου ταιριαζε περισσοτερο αλλα το αγορασα αργοτερα (threaded cane) Βεβαια στη καρδια παραμενει πρωτο το Νioh και θα χρειαστει πολυ καιρο να φυγει απο εκει ισως δε φυγει και ποτε,ισως παιζει ρολο που ειμαι τρελος με σαμουραι και ιαπωνικη ιστορια. Η επομενη αγορα μου θα ειναι το dark souls 3 να δω και εκει τι ψαρια πιανω αφου πιστευω οτι εχω καταλαβει περισσοτερο πλεον το ολο στυλ των souls. Αριστο παιχνιδι ξαναλεω και περιμενω πως και πως το 2 αν υπαρξει. Επεξ/σία 7 Απριλίου 2018 από FromDusk_TillDawn
theoritikos Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Στις 16/3/2018 στις 2:15 ΠΜ, najinblue3 είπε Νομιζω τα save θα στα κρατησει, αλλα δε βαζω το χερι στη φωτια delete και ενημερωσε μας αν μπορεις να το κατεβασεις τελικα, hopefully χθες ενα φιλος εγραψε οτι ζοριζεται με blood beast, η Beyonce εχει να δωσει tips Προσπαθούσα χθες όλη μέρα να βγάλω αυτό το boss. Το μόνο που κατάφερα ήταν να σταυρώσω τον Χριστό μια μέρα νωρίτερα από τα μπινελίκια που έριχνα
najinblue3 Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Μόλις τώρα, theoritikos είπε Προσπαθούσα χθες όλη μέρα να βγάλω αυτό το boss. Το μόνο που κατάφερα ήταν να σταυρώσω τον Χριστό μια μέρα νωρίτερα από τα μπινελίκια που έριχνα Τελικα το εβγαλες? Αν οχι, ακολουθα Beyonce, υπαρχει κ αλλος τροπος βεβαια (pungent blood cocktails) που το κανει απλα γελοιο το ολο fight pungentCocktail
theoritikos Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 4 λεπτά πριν, najinblue3 είπε Τελικα το εβγαλες? Αν οχι, ακολουθα Beyonce, υπαρχει κ αλλος τροπος βεβαια (pungent blood cocktails) που το κανει απλα γελοιο το ολο fight pungentCocktail Θα δοκιμάσω αργότερα μέσα στην μέρα να βγάλω το boss. Θα προσπαθήσω και με τους δυο τρόπους 1
dekulinkgr Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Μετα απο και εγω δεν ξερω ποσους θανατους ειχα,καταφερα και εβγαλα τον σπαστικοτατο blood starved beast. Ημουν στο τσακ να πεταξω το ds4 στον τοιχο,αλλα δεν ειναι και δικο μου😁
Damachi Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Εβαλα να ξαναδω το Old Hunters και ειναι πιο brutaly hard αποσο θυμαμαι . Το ds4 ρυθμισμενο με 3m usb καλωδιο οχι bluetooth . Βασικα το frame rate κανει πονοκεφαλο τοσο χαλια ηταν τα 25 fps Επεξ/σία 10 Απριλίου 2018 από Damachi 1
panther_512 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Εγώ το παράτησα το παιχνίδι λόγω του framerate. Έπρεπε να το είχαν κάνει να εκμεταλευθεί την έξτρα δύναμη του PS4 Pro. Δοκίμασα το motion interpolation της TV, αλλά σε αντίθεση με το Persona 5, εδώ το αποτέλεσμα ήταν κάκιστο, τόσο οπτικά όσο και με το input lag. Ξέρω, θα μου πείτε ότι αυτό είναι ύβρις για το παιχνίδι, αλλά καλώς ή κακώς το PC με έχει κακομάθει στο 60fps gaming και έχοντας χιλιοπαίξει τα DS σε 60fps, το framerate του Bloodborne δεν μπορώ να το συνηθίσω. Πολύ πιθανό να μήν έχω και την απαιτούμενη υπομονή, αν και ένα 20ωρο το έχω παίξει σίγουρα. Τουλάχιστον αυτό με έπεισε να μήν πάρω το Monster Hunter στο PS4 και να περιμένω για την έκδοση στο PC. 1 1
Alastor192 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 η αληθεια ειναι πως χτυπαει η διαφορα απο PC,αλλα σε σημειο να το παρατησεις μου φαινετε ακραιο. Και αφου εχεις παιξει και κανα 20ωρο,σημαινει οτι εισαι γυρω στην μεση του παιχνιδιου,οποτε ειναι κριμα.
Rebel21 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 8 ώρες πριν, panther_512 είπε Εγώ το παράτησα το παιχνίδι λόγω του framerate. Έπρεπε να το είχαν κάνει να εκμεταλευθεί την έξτρα δύναμη του PS4 Pro. Δοκίμασα το motion interpolation της TV, αλλά σε αντίθεση με το Persona 5, εδώ το αποτέλεσμα ήταν κάκιστο, τόσο οπτικά όσο και με το input lag. Ξέρω, θα μου πείτε ότι αυτό είναι ύβρις για το παιχνίδι, αλλά καλώς ή κακώς το PC με έχει κακομάθει στο 60fps gaming και έχοντας χιλιοπαίξει τα DS σε 60fps, το framerate του Bloodborne δεν μπορώ να το συνηθίσω. Πολύ πιθανό να μήν έχω και την απαιτούμενη υπομονή, αν και ένα 20ωρο το έχω παίξει σίγουρα. Τουλάχιστον αυτό με έπεισε να μήν πάρω το Monster Hunter στο PS4 και να περιμένω για την έκδοση στο PC. Που να το είχες παίξει παλαιότερα σε απλό ps4. Τραγικό framerate και frame pacing σε συνδυασμό με loading times που οριακά προλάβαινες να πας και τουαλέτα. Εγώ τότε το παρατήρησα και το τερμάτισα τελικά σε ps4 pro. Πραγματικό έπος ένα από τα καλύτερα games στην ιστορία του ps γενικά. Επίσης με ένα απλό remaster το παιχνίδι θα πουλήσει τρελά στο ps5. Σχεδιαστικά είναι σε άλλο επίπεδο αλλά δυστυχώς πάσχει από τα γνωστά προβλήματα που παρουσιάζουν τα περισσότερα παιχνίδια της from και πολλών άλλων ιαπωνικών studio. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα