ultrobyr Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Καλησπερα και απο εμενα, Το κατεβασα και εγω απο το plus το παιχνιδι,το ειχα παιξει πριν κανα χρονο με εναν φιλο και ειχαμε (ειχε μαλλον) βγαλει 6-7 boss μεσα σε 2-3 μερες οποτε δεν το χαρηκα και πολυ αφου μετα και λογω χρονου,το αφησαμε. Πρωταρης σε souls type games αλλα εχοντας δοκιμασει πολλα παιχνιδια σε max-deathmarch κλπ δυσκολια,νομιζω οτι το bloodborne τεσταρει την υπομονη σου αλλα εχει τον τροπο να σε επιβραβευει κιολας! Ενα πραγμα με "ξενερωνει" τωρα που λεω να αρχισω ξανα,το πως προχωρας μεσα στον κοσμο του παιχνιδιου χωρις εμφανη χαρτη,quests κλπ? Μονο μεσα απο τα tombstones του hunter's dream? Επισης εαν ενδιαφερεται κανεις και εχει χρονο,μπορουμε να ξεκινησουμε μαζι σε co-op. Τελος εαν γνωριζεται με ποιο απο τα τρια οπλα θα ηταν καλο να ξεκινησω,γενικες πληροφοριες για build και τι ακριβως ειναι τα chalices?
najinblue3 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 28 λεπτά πριν, ultrobyr είπε Καλησπερα και απο εμενα, Το κατεβασα και εγω απο το plus το παιχνιδι,το ειχα παιξει πριν κανα χρονο με εναν φιλο και ειχαμε (ειχε μαλλον) βγαλει 6-7 boss μεσα σε 2-3 μερες οποτε δεν το χαρηκα και πολυ αφου μετα και λογω χρονου,το αφησαμε. Πρωταρης σε souls type games αλλα εχοντας δοκιμασει πολλα παιχνιδια σε max-deathmarch κλπ δυσκολια,νομιζω οτι το bloodborne τεσταρει την υπομονη σου αλλα εχει τον τροπο να σε επιβραβευει κιολας! Ενα πραγμα με "ξενερωνει" τωρα που λεω να αρχισω ξανα,το πως προχωρας μεσα στον κοσμο του παιχνιδιου χωρις εμφανη χαρτη,quests κλπ? Μονο μεσα απο τα tombstones του hunter's dream? Επισης εαν ενδιαφερεται κανεις και εχει χρονο,μπορουμε να ξεκινησουμε μαζι σε co-op. Τελος εαν γνωριζεται με ποιο απο τα τρια οπλα θα ηταν καλο να ξεκινησω,γενικες πληροφοριες για build και τι ακριβως ειναι τα chalices? 1) ναι, μεσω των stones 2) εγω παιζω αν και δεν εχω τελευταια πολυ ελευθερο χρονο, κανε με αντ Najinblue3 3) ξεκινα με το axe, γενικα προτεινεται για νεους παιχτες, για stats χωσε str για το dps(softcap 25),, vitality για hp (softcap 30), endurance αν σε ενδιαφερει αργοτερα για min/maxing το συζηταμε για να κανεις καποιο συγκεκριμενο build, ξεκινα με veteran vit 50 end 40 str 50 chalices = dungeons, εκει στην ουσια κανεις το πραγματικο level up του build σου, για περισσοτερες πληροφοριες τσεκαρε wiki Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2018 από najinblue3 1
ikaruga24 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 54 λεπτά πριν, ultrobyr είπε Καλησπερα και απο εμενα, Το κατεβασα και εγω απο το plus το παιχνιδι,το ειχα παιξει πριν κανα χρονο με εναν φιλο και ειχαμε (ειχε μαλλον) βγαλει 6-7 boss μεσα σε 2-3 μερες οποτε δεν το χαρηκα και πολυ αφου μετα και λογω χρονου,το αφησαμε. Πρωταρης σε souls type games αλλα εχοντας δοκιμασει πολλα παιχνιδια σε max-deathmarch κλπ δυσκολια,νομιζω οτι το bloodborne τεσταρει την υπομονη σου αλλα εχει τον τροπο να σε επιβραβευει κιολας! Ενα πραγμα με "ξενερωνει" τωρα που λεω να αρχισω ξανα,το πως προχωρας μεσα στον κοσμο του παιχνιδιου χωρις εμφανη χαρτη,quests κλπ? Μονο μεσα απο τα tombstones του hunter's dream? Επισης εαν ενδιαφερεται κανεις και εχει χρονο,μπορουμε να ξεκινησουμε μαζι σε co-op. Τελος εαν γνωριζεται με ποιο απο τα τρια οπλα θα ηταν καλο να ξεκινησω,γενικες πληροφοριες για build και τι ακριβως ειναι τα chalices? Αυτά που "ξέρεις" με αυτό το παιχνίδι ξέχασε τα. Πλέον είσαι σε εντελώς άλλο επίπεδο. Το παιχνίδι πλέον θα το βαδίσεις μόνος σου βάση των δικών σου θέλω, δοκιμών και εξέλιξης. Ακόμα και αν τα κάνεις σκατά είναι και αυτό στο κόλπο. Γενικά μην ρωτάς τίποτα και μην παρακολουθείς τίποτα. Παίξε το μόνος όπως σου έρχεται και αντέχεις. Αυτή είναι και η μαγεία του. Οτιδήποτε άλλο απλά νοθεύει την εμπειρία που θα αποκομίσεις. Τα souls παιχνίδια είναι ακριβώς αυτό. Θα δεις πολλά και θα πρέπει να ακολουθείς μόνος σου το ένστικτό σου. Εκεί ακριβώς είναι η μαγεία του. Οτιδήποτε άλλο απλά το χαλάς για τον εαυτό σου και στο τέλος να μην καταλάβεις και καθόλου για ποιον λόγο αυτό το παιχνίδι θεωρείται το καλύτερο παιχνίδι του PS4 και ένα από τα καλύτερα παιχνίδια γενικότερα ever. 2 1
hasiotis_john Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Ρε μάγκες μεγάλο μπέρδεμα. Το είχα το παιχνίδι πέρσι και το είχα σκίσει, αμέτρητες ώρες παιχνιδιού! Το τερμάτισα με το ένα εναλλακτικό τέλος, δυστυχώς κάτι λάθος διάλεξα στο τέλος και μετά με γύρισε πίσω και έγινε πολύ δύσκολο. Τέλος πάντων, το παράτησα για ένα χρόνο. Σήμερα αγόρασα με 6.99 το old hunters μιας και είπα να το συνεχίσω. Έλα όμως που δεν βρίσκω το παιχνίδι... Σε καμιά περίπτωση δεν θυμάμαι να το διέγραψα. Εντωμεταξύ μιας και μπήκε στο ps+ πούλησα το game μιας και νόμιζα πως δεν θα χρειάζεται το δισκάκι, αλλά έλα όμως που μου το ζητάει! (???) Με λίγα λόγια, το έχω κατεβάσει από το ps+, το δειχνει αγορασμένο, παρόλα αυτά όταν πάω στο παιχνίδι από το library του store, πατάω start και μου ζητάει δισκάκι. Δεν μου δίνει καν την επιλογή να το κατεβάσω στον σκληρό. Ούτε το old hunters δεν βρίσκω παρ' όλο που το αγόρασα. Υ.γ. Αν καταλάβατε τίποτα από τα παραπάνω, να μου εξηγήσετε και μένα ! χαχαχαχα... Επεξ/σία 16 Μαρτίου 2018 από hasiotis_john
najinblue3 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 δε καταλαβα xD το παιχνιδι το πηρες απο το plus? αν το πηρες πας library και το κατεβαζεις απο εκει, το old hunters ειναι ηδη στο παιχνιδι που θα κατεβασεις, δεν ειναι διαφορετικος installer δε το κατεβαζεις εξτρα δηλαδη, οταν λες σου ζηταει δισκακι, που στο ζηταει αφου το διεγραψες απο το δισκο, σωστα? Μπερδεμενα μου τα λες
hasiotis_john Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Κοίτα, στα παιχνίδια στην κεντρική σελίδα, δεν υπάρχει .... άντε και δέχομαι πως το έσβησα! Πάω στο μενού του ps+ (που ήδη το έχω "κατεβάσει" από την προσφορά) , βλέπω το bloodborne (το έχει purchased), το πατάω, έχει επιλογή start (τίποτα άλλο) /γράφει μάλιστα κάτω δεξιά πως χρειάζεται 27GB χώρο, πατάω start και .... "The following applications disc is not inserted" Επεξ/σία 16 Μαρτίου 2018 από hasiotis_john
najinblue3 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 disc downloads / digital downloads ειναι διαφορετικα, αυτο το ξερω σιγουρα, οποτε πας να μπεις με το disc download πανε στις ρυθμισεις, data storage νομιζω, η καπως ετσι, και δες αν εχεις το bloodborne εγκατεστημενο, αν ναι delete, και κατεβασε το απο το plus 1
hasiotis_john Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Ναι είναι εγκατεστημένο (installed in system storage)! 36.51 GB , στο installed add ons γράφει πως έχω και το hunters! Δηλαδή το σβήνω από εδώ και πάπαλα ότι είχα κάνει??? Τόσες χιλιάδες ώρες άδικα? Είχα την εντύπωση πως θα έπαιζα το hunters τουλάχιστον και θα συνέχιζα έτσι όπως τον είχα φτιάξει! Τώρα τα σβήνω όλα και ξεκινάω το hunters ξεβράκωτος? χαχαχα, θα τρελαθώ. (Σ' ευχαριστώ αδερφέ, τουλάχιστον βρήκαμε άκρη) Επεξ/σία 16 Μαρτίου 2018 από hasiotis_john
najinblue3 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Νομιζω τα save θα στα κρατησει, αλλα δε βαζω το χερι στη φωτια delete και ενημερωσε μας αν μπορεις να το κατεβασεις τελικα, hopefully χθες ενα φιλος εγραψε οτι ζοριζεται με blood beast, η Beyonce εχει να δωσει tips Επεξ/σία 16 Μαρτίου 2018 από najinblue3 1
StormGr Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Χαχαχαχαχαχα, το έβγαλα τελικά. Τωρα ζορίζομαι στους τρεις νίντζα 😂 αλλά που θα πάει θα τους σκοτώσω και αυτους
Lecter D Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Στις 16/3/2018 στις 2:15 ΠΜ, najinblue3 είπε Νομιζω τα save θα στα κρατησει, αλλα δε βαζω το χερι στη φωτια delete και ενημερωσε μας αν μπορεις να το κατεβασεις τελικα, hopefully χθες ενα φιλος εγραψε οτι ζοριζεται με blood beast, η Beyonce εχει να δωσει tips Τα save αν είναι ορισμένη ως main console τα κάνει upload στο cloud οπότε λογικά σίγουρα θα τα έχει.
hasiotis_john Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Ναι μάγκες, όλα κομπλέ με τα saves, το κατέβασα ξανά και με ξεκίνησε ακριβώς εκεί που το είχα αφήσει... Αξίζει λέτε ν' ανεβάσω και άλλο το level up μου για να ξεκινήσω το old hunters? Βασικά έχει δυσκολέψει το game μιας και το έχω τερματίσει μια φορά και με γύρισε πίσω από την αρχή αλλά σε ανεβασμένο επίπεδο. Είμαι 153 level Vitality 54 Endurance 33 Strength 52 Skill 36 Blootinge 12 Arcane 16
TitanX Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Είμαι και γω στο δεύτερο playthrough εντάξει είναι παιχνιδαρα τι να λέμε τώρα, όμως παρότι το event που τρέχει δυσκολεύομαι να βρω κόσμο. Ειδικά στο old hunter όσες φορές έχω προσπαθήσει να κάνω coop δεν υπάρχει ψυχή. Και κάτι άλλο αυτή η @#@@## η amygdala με έχει ξεκολ.... σει δε μπορώ να τη κατεβάσω με τπτ.
namastegt Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Δυστηχος δεν μπορω να το παρατησω,ειμαι NG+4 και σκεφτoμαι να παρω το dlc.επειδη απ οτι εχω καταλαβει δεν θα την βγαλω καθαρη.θελω να ρωτησω ;αν πατησω New game και το ξεκινησω απο την αρχη,θα χασω τα save απο το χαρακτηρα που εχω;
ileos10 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Οχι δεν θα τα χασεις.Το DLC ειναι επος.επιβαλεται.εγω να φανταστεις επειδη το δισκακι μου ηταν αμερικανικο κ αγορασα το dlc απτο ευρωπαικο store εχασα ολα τα save μου(500 ωρες) και ξεκινησα απτην αρχη μονο κ μονο για το dlc!!!.Kαι μολις χτες το τελειωσα κιολας 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα