Lecter D Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Οντως έκανε install το παιχνίδι από πίσω αλλά δεν μου περάσε από το μυαλό ότι θα είχε τέτοια αρνητική συνέπεια .... Χθες που έπαιξα ένα δίωρο κύλισαν ομαλά τα πράγματα, χτύπησα και το πρώτο μου καμπανάκι Επαναλαμβάνω, είναι ακόμα νωρίς και απλά είπα την άποψη μου, εννοείται Θα το τελειώσω και μετά θα ξανά πω την άποψή μου ολοκληρωμένη. Σε όλα συμφωνώ με το θέμα γούστου αλλά παιδιά αυτό με τα drops, τα frames και λοιπά είναι απαράδεκτο για παιχνίδι που αγοράζεις 20-30ε. 1
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 Μονο ο γκασκοιν με αναγκασε να χτυπησω καμπανακι μεχρι τωρα.Ειμαι στη μεση,
Vapir Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) προσπαθώ να δημιουργήσω χαρακτήρα το όνομα το γράφει σε κινέζικα , καμια ιδέα? το ps4 ειναι στα Ελληνικά και το game text και lang σε uk άκυρο τλκ , έπρεπε να ρυθμίσω το input lang του ps4 Επεξ/σία 10 Μαρτίου 2018 από Vapir
ikaruga24 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 14 ώρες πριν, FromDusk_TillDawn είπε Μονο ο γκασκοιν με αναγκασε να χτυπησω καμπανακι μεχρι τωρα.Ειμαι στη μεση, O παππάς είναι το πρώτο μεγάλο μάθημα του παιχνιδιού. Από εδώ και πέρα θα έχεις πολύ δυσκολότερες μάχες λίγο λίγο. Μέχρι το τέλος (και του DLC) θα είσαι με τα μούτρα στο πάτωμα. Ειδικά στο DLC θα ξερνάς αίμα.
StormGr Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 Έπαιξα 3 ωρίτσες. Την πρώτη ώρα απλά πέθαινα συνέχεια. Την δεύτερη ώρα τα πηγα λίγο καλύτερα. Την τρίτη ώρα ανακάλυψα τυχαία εκείνο το πράγμα που σε αφήνει να μιλήσεις με την κούκλα και θα ανεβάσω λίγο τον χαρακτήρα μου. Γενικά έως τώρα πολύ ωραίο αλλά πολύ χαοτικό. Παρά πολλά πράγματα να κάνεις και πολύ χάσιμο αν έχεις μνήμη χρυσόψαρου χαχα
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 Αυτο που δε καταλαβαινω σαν νεος παιχτης ειναι τι να κανουμε τα BE.Να ανεβαζουμε λεβελ να τα μαζευουμε για μολοτοφ και αλλα αντικειμενα που θα χρειαστουν στις μαχες.Τι θα ηταν καλυτερο? Επισης στα λεβελ μεχρι τωρα μονο σε vitality εχω δωσει και σε strenth και μια φορα σε skill γιατι ηθελα να κουμποσω το χαμερ και ηθελε skill 10.
Lecter D Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 28 λεπτά πριν, FromDusk_TillDawn είπε Αυτο που δε καταλαβαινω σαν νεος παιχτης ειναι τι να κανουμε τα BE.Να ανεβαζουμε λεβελ να τα μαζευουμε για μολοτοφ και αλλα αντικειμενα που θα χρειαστουν στις μαχες.Τι θα ηταν καλυτερο? Επισης στα λεβελ μεχρι τωρα μονο σε vitality εχω δωσει και σε strenth και μια φορα σε skill γιατι ηθελα να κουμποσω το χαμερ και ηθελε skill 10. Εγώ προσωπικά, σαν αρχάριος, όταν βγήκα στο πρώτο boss είδα ότι δεν το είχα καθόλου κυρίως λόγο mechanics οπότε έκατσα και φαρμάρα και τον ανεβάσα λεβελ ώστε να συνηθίσω λίγο το bait το dodge και το go in. Όταν μάζευα ένα ποσό πήγαινα πίσω lvl up και πάλι από την αρχή. Vit strength και 2 πόντους stamina και όλα πήγαιναν μια χαρά. Από τα 3 όπλα πάντως που δοκίμασα το cane ήταν το καλύτερο για μένα, μεγάλο atk spd που κάνει interrupt σχεδόν σε όλα τα enemies skills σε συνδυασμό με το strength που του ανέβασα αλλιώς είναι σαν να τα γαργαλάει.
ikaruga24 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 2 ώρες πριν, FromDusk_TillDawn είπε Αυτο που δε καταλαβαινω σαν νεος παιχτης ειναι τι να κανουμε τα BE.Να ανεβαζουμε λεβελ να τα μαζευουμε για μολοτοφ και αλλα αντικειμενα που θα χρειαστουν στις μαχες.Τι θα ηταν καλυτερο? Επισης στα λεβελ μεχρι τωρα μονο σε vitality εχω δωσει και σε strenth και μια φορα σε skill γιατι ηθελα να κουμποσω το χαμερ και ηθελε skill 10. Ξεκίνα διάβασμα από την αρχή του θέματος και θα λυθούν πολλές απορίες σου. Η απάντηση σε αυτό που λες όμως είναι "κάνεις ότι κατεβάζει η κούτρα σου". 1
dekulinkgr Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 To ξεκινησα το συγκεκριμενο παιχνιδι σε ενα ps4 ενος φιλου.Ειναι πραγματικα επος.Βγαλαμε τον cleric boss προχθες και συνεχιζουμε.Ειμαι στο τσακ να παρω κανα μεταχειρισμενο ps4 μονο και μονο για αυτο το παιχνιδι. 5
StormGr Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Λίγες ακόμη ώρες παιχνιδιού σήμερα. Αντί να σκοτώσω τον cleric πηγα κατά λάθος στον τυφλό το boss. Που αν κατάλαβα είναι το δευτερο; Γύρισα αργότερα και σκότωσα και το πρώτο. Εντάξει το παιχνίδι αν και το φοβόμουν τα σπάει. Τέτοιο ρίγος όταν σκότωσα το boss έχω καιρό να αισθανθώ. Το μόνο πρόβλημα τώρα που έχω είναι ότι το είδε η γυναίκα μου και ενώ συνήθως δεν της αρέσουν καθόλου τέτοια παιχνιδια... τώρα μαλώνουμε ποιος θα παίξει... Επεξ/σία 11 Μαρτίου 2018 από StormGr 2
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 3/10/2018 στις 3:55 ΜΜ, ikaruga24 είπε O παππάς είναι το πρώτο μεγάλο μάθημα του παιχνιδιού. Από εδώ και πέρα θα έχεις πολύ δυσκολότερες μάχες λίγο λίγο. Μέχρι το τέλος (και του DLC) θα είσαι με τα μούτρα στο πάτωμα. Ειδικά στο DLC θα ξερνάς αίμα. Να σου πω οτι τον παπά τον πήγα βεντούζα (με το item) ενω το beast ηταν που με ζόρισε περισσότερο, όταν το πρωτοξεκίνησα. Και μετά απο αυτά, τα trash sto fishing village οπου και το άφησα τελικά πρέπει να το ξανακατεβάσω.. είναι το μόνο παιχνίδι που δεν με νοιάζουν τα drops etc, αφενός γιατι δεν μπορείς να κάνεις και τίποτα, αφετέρου σε ρουφάει τόσο πολύ με την ατμοσφαιράρα που έχει που ξεχνάς και drops και να φας και απ'ολα. Επεξ/σία 11 Μαρτίου 2018 από Επισκέπτης
Vapir Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) το ξεκίνησα αλλα δεν πρόλαβα να παίξω πολύ. Την πρώτη μέρα π έπαιξα λίγες ώρες τρελός ψόφος ... μου λέει ένας φίλος πήρες το τσεκούρι ? όχι τ λέω , το cleaver , τελικά προσπαθούσα σαν χαζός να βγάλω το πρώτο boss με level 1 χαρακτήρα χωρίς armor , οκ ήμουν κουρασμένος με κεφάλι καζάνι απο πριν παίξω οπότε το έκλεισα κ λέω θα παίξω την Κυριακή. Έπαιξα Ratchet and clank ( θα τερματιστεί οταν τελειώσω το ΒΒ). Οπότε χθες ξεκινάω να παίξω , φαρμάρω λίγο , ανεβάζω τον χαρακτήρα, παίρνω κ μια armor και βουρ για το boss. Κάνω το λάθος να χτυπήσω καμπανάκι και μ βγαίνει ένας τύπος που πέθανε μόνος του πριν καν μπούμε στο boss.. waste! waste ! waste! τελικά μπαίνω κ το βγάζω μόνος μου. Παίρνω το axe και το ερωτεύομαι. Στο καπάκι βγάζω Father Gascoigne για πλάκα και προχωράω. Πάω Amelia και την ψυλλιάζομαι έχοντας παίξει DS παλιά πως για να έχει τόση άπλα το κτίριο θα σκάσει κάτι μεγάλο. Βαράω καμπανάκι καλού κακού κ μπαίνουμε. Βλέπω ένα τυπα να φεύγει κ να κάθεται στην άλλη μεριά κ να κοιτάει.......................... φτάνω το boss 5%?? και μένω χωρίς potions (δεν είχα προνοήσει μαλακία μου) , τρώω ένα hit οπότε απομακρύνομαι νομίζοντας πως θα το αποτελειώσει ο άλλος ή έστω θα καταφέρει 1-2 hit , την βλέπω να κάνει heal κ αρχίζω να τρέχω προς το μέρος της να την κάνω interupt ... η να την αποτελειώσω τέλος πάντων ... τρέχει κ αυτός .. φτάνει πρώτος , την γυρίζει προς το μέρος μου ,ψοφάει και τρώω κ εγώ hit πριν προλάβω να αντιδράσω ....... Στα καπάκια 2 προσπάθειες solo κ βγήκε. Εριξα κ λάδια με molotov για να δω πως δουλεύουν Να πω πως το game το γουστάρω ποιο πολύ απο DS 1 στο 360 ..πραγματικά οι ώρες χάνονται και μ αρέσει τρελά η όλη ατμόσφαιρα. Θα το τερματίσω και θα πάρω και το dlc πριν λήξει η προσφορά. ΦΟΒΕΡΟ game. Ψοφάς ψοφάς ναι αλλα η ευχαρίστηση όταν βγει το boss δεν λέγεται. edit : αγόρασα και το expansion στα 7 euro μόλις τώρα να το έχω Επεξ/σία 12 Μαρτίου 2018 από Vapir 4 1
StormGr Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Αυτό το blood beast μου έχει σπάσει τα νευρα. Μου τελειώσανε και τα αντίδοτα και οι μολότοφ και ακόμη δεν το έβγαλα. Πρέπει να φαρμαρω να αγοράσω αλλά τωρα. Δεν μπορώ να κάνω και summon τον αλφρεντ γιατί έβγαλα την αμέλεια πρώτα ουφ
najinblue3 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, StormGr είπε Αυτό το blood beast μου έχει σπάσει τα νευρα. Μου τελειώσανε και τα αντίδοτα και οι μολότοφ και ακόμη δεν το έβγαλα. Πρέπει να φαρμαρω να αγοράσω αλλά τωρα. Δεν μπορώ να κάνω και summon τον αλφρεντ γιατί έβγαλα την αμέλεια πρώτα ουφ αν δυσκολευεσαι μπορεις να usareis pungent blood cocktail, γινεται αστειο Επεξ/σία 14 Μαρτίου 2018 από najinblue3 1
ikaruga24 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 7 ώρες πριν, StormGr είπε Αυτό το blood beast μου έχει σπάσει τα νευρα. Μου τελειώσανε και τα αντίδοτα και οι μολότοφ και ακόμη δεν το έβγαλα. Πρέπει να φαρμαρω να αγοράσω αλλά τωρα. Δεν μπορώ να κάνω και summon τον αλφρεντ γιατί έβγαλα την αμέλεια πρώτα ουφ Η επιθετική αποφυγή είναι φίλος σου. Μένε μπροστά του και κάνε dodge μέσα από τις επιθέσεις του προς τα πάνω του. Να του χωθείς στα μούτρα με λίγα λόγια. Μένε περισσότερο προς την αριστερή του πλευρά (όπως το βλέπεις εσύ) γιατί όλες του οι επιθέσεις γίνονται από το δεξί του χέρι οπότε μπορείς να περνάς κάτω από τις επιθέσεις του. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα