Lecter D Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Εγώ, με την προ έκδοση, έχω φάει drop και στα ~10 fps, μου θύμισε Windows xp χωρίς drivers στη κάρτα γραφικών. Μου φαίνεται απαράδεκτο για 400ε Κονσόλα να γίνεται κάτι τέτοιο. Η απαράδεκτο για το γράψιμο του αλγόριθμου του παιχνιδιού.
najinblue3 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Μόλις τώρα, Lecter D είπε Εγώ, με την προ έκδοση, έχω φάει drop και στα ~10 fps, μου θύμισε Windows xp χωρίς drivers στη κάρτα γραφικών. Μου φαίνεται απαράδεκτο για 400ε Κονσόλα να γίνεται κάτι τέτοιο. Η απαράδεκτο για το γράψιμο του αλγόριθμου του παιχνιδιού. δε φταιει η κονσολα, το παιχνιδι ειναι γραμμενο ετσι, εμενα δε με χαλασανε τα drops σε κανενα σημειο, και εχω παιξει παρα πολλες ωρες και συνεχιζω, το παιχνιδι ειναι αριστουργημα σε ολους τους αλλους τομεις, τα συχνα frames drops τα συγχωρω 1
Lecter D Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 17 λεπτά πριν, najinblue3 είπε δε φταιει η κονσολα, το παιχνιδι ειναι γραμμενο ετσι, εμενα δε με χαλασανε τα drops σε κανενα σημειο, και εχω παιξει παρα πολλες ωρες και συνεχιζω, το παιχνιδι ειναι αριστουργημα σε ολους τους αλλους τομεις, τα συχνα frames drops τα συγχωρω Εμένα τα drops δυστυχώς με ξενερώνουν απίστευτα... Το παιχνίδι παίζοντας τώρα καμία 10αρια ώρες δεν με έχει ενθουσιάσει τρομερά, ούτε καν στο 50%. Βέβαια είναι νωρίς ακόμα και θα του δώσω τον χρόνο που του αρμόζει. Δεν μπορώ να καταλάβω ακόμα ως προς τι το θεωρείτε αριστούργημα ... Ίσως σε καμία δύο εβδομάδες να έχω καλύτερη άποψη θα δείξει.
Fulgore Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 25 λεπτά πριν, Lecter D είπε Δεν μπορώ να καταλάβω ακόμα ως προς τι το θεωρείτε αριστούργημα ... Ίσως σε καμία δύο εβδομάδες να έχω καλύτερη άποψη θα δείξει. Ατμοσφαιρα,μουσικη,καινουργιο IP(κατι το ξεχωριστο δηλαδη)και παει λεγοντας.
Alastor192 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 By the way,οσοι εχουν μονο το base game,ειτε αγορασμενο ειτε απτο free του PS +, και θελετε να παρετε και το Old Hunters,το εχει προσφορα στα 7€ μεχρι τις 22.του μηνα. Για οσους δεν εχουν PS+,αλλα ενδιαφερονται να αγορασουν το παιχνιδι,ειναι στα 20€ το GOTY Edition στο PS Store. Για 7€ το Old Hunters ειναι εξαιρετικη τιμη,το προτεινω ανεπιφυλακτα
keropi Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Εντάξει 10fps δεν παίζει να έπεσε - κάτι άλλο φταίει, ίσως ήσουν online με κανέναν που είχε 56Κ modem και δεν έκανε sync το παιχνίδι Πάντως για όσους το πήρανε δωρεάν το παιχνίδι με το plus και δεν ενθουσιάζονται εγώ το βρίσκω απολύτως λογικό γιατί αν όντως κάποιος γούσταρε τέτοια παιχνίδια θα το είχε πάρει με το που κυκλοφόρησε. Είναι σα να δώσουν το GTA5 δωρεάν - προσωπικά ούτε install δε θα το κάνω - γούστα κτλ κτλ κτλ Τα *souls είναι ιδιαίτερα παιχνίδια , μη το ξεχνάμε αυτό. Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2018 από keropi 2
Fotis13 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 7 ώρες πριν, keropi είπε Εντάξει 10fps δεν παίζει να έπεσε - κάτι άλλο φταίει, ίσως ήσουν online με κανέναν που είχε 56Κ modem και δεν έκανε sync το παιχνίδι Πάντως για όσους το πήρανε δωρεάν το παιχνίδι με το plus και δεν ενθουσιάζονται εγώ το βρίσκω απολύτως λογικό γιατί αν όντως κάποιος γούσταρε τέτοια παιχνίδια θα το είχε πάρει με το που κυκλοφόρησε. Είναι σα να δώσουν το GTA5 δωρεάν - προσωπικά ούτε install δε θα το κάνω - γούστα κτλ κτλ κτλ Τα *souls είναι ιδιαίτερα παιχνίδια , μη το ξεχνάμε αυτό. Ετσι ακριβως ειναι . Ειναι σαν να κατεβασω εγω το Fifa αν το δωσουν δωρεαν (που και να με πληρωναν δεν εδινα ουτε 10 λεπτα απο το χρονο μου να ασχοληθω ) και να εμπαινα μετα να γραψω σχολια για το ποδοσφαιρακι . 2
D.Luffy Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 11 ώρες πριν, Lecter D είπε Εμένα τα drops δυστυχώς με ξενερώνουν απίστευτα... Το παιχνίδι παίζοντας τώρα καμία 10αρια ώρες δεν με έχει ενθουσιάσει τρομερά, ούτε καν στο 50%. Βέβαια είναι νωρίς ακόμα και θα του δώσω τον χρόνο που του αρμόζει. Δεν μπορώ να καταλάβω ακόμα ως προς τι το θεωρείτε αριστούργημα ... Ίσως σε καμία δύο εβδομάδες να έχω καλύτερη άποψη θα δείξει. Το Bloodborne και η σειρά Souls δεν είναι παιχνίδια mainstream που θα ενθουσιάσουν την μεγαλήτερη μερίδα του κόσμου. Είναι παιχνίδια με κάποιες ιδιαιτερότητες και απευθύνονται σε κοινό με συγκεκριμένα γούστα. Για μένα, το Bloodborne ήταν το καλύτερο παιχνίδι που έπαιξα μέχρι στιγμής αυτή τη γενιά ανεξαρτήτως format. Είμαι ένας από αυτούς που το θεωρούν αριστούργημα γιατί: Μου άρεσε η ατμόσφαιρα του, το στήσιμο του κόσμου του, τα κρυμμένα μυστικά, η εξερεύνηση, το lovecraftian στόρυ, το soundrack, ο μηχανισμός μάχης, οι εχθροί και φυσικά η πρόκληση που προσφέρει γενικά. Δεν είναι βέβαια για όλους αυτά. Εγώ θα σου πρότεινα να συνεχίσεις λίγο ακόμα αλλά αν δεν σε τραβάει, καλύτερα να ασχοληθείς με κάτι άλλο. Δεν νομίζω να αλλάξει η γνώμη σου προχωρόντας μιας και το παιχνίδι σε βάζει στο κλίμα από νωρίς. Το μόνο που με χάλασε στο παιχνίδι είναι φυσικά τα τεχνικά προβλήματα. Δυστυχώς η From δεν είναι η καλύτερη σε αυτά τα θέματα. Και τι δεν θα έδεινα για μια μεταφορά στο PC αλλά δυστυχώς το IP ανήκει στη Sony... 4
ileos10 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, Lecter D είπε Εμένα τα drops δυστυχώς με ξενερώνουν απίστευτα... Το παιχνίδι παίζοντας τώρα καμία 10αρια ώρες δεν με έχει ενθουσιάσει τρομερά, ούτε καν στο 50%. Βέβαια είναι νωρίς ακόμα και θα του δώσω τον χρόνο που του αρμόζει. Δεν μπορώ να καταλάβω ακόμα ως προς τι το θεωρείτε αριστούργημα ... Ίσως σε καμία δύο εβδομάδες να έχω καλύτερη άποψη θα δείξει. Φιλε παιζεις bloodborne και ασχολεισαι με frames???ιεροσυλια ειναι σαν να εχεις την monica belucci και να κοιτας τι παπουτσια φοραει Και ναι το bloodborne ειναι η belucci των games... Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2018 από ileos10 1
panther_512 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Σε μένα παίζει να μήν ήταν καρφωτό στα 30 γιατί από πίσω συνέχιζε να κάνει το install του παιχνιδιού. Το ΣΚ θα έχω καλύτερη άποψη.
D.Luffy Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, panther_512 είπε Σε μένα παίζει να μήν ήταν καρφωτό στα 30 γιατί από πίσω συνέχιζε να κάνει το install του παιχνιδιού. Το ΣΚ θα έχω καλύτερη άποψη. Βασικά το πρόβλημα του παιχνιδιού δεν είναι τόσο το frame rate αλλά το frame pacing. Δηλαδή το παιχνίδι μπορεί να κρατάει σταθερό 30άρι αλλά σου δίνει την εντύπωση ότι χάνει frames. Έχει γίνει ανάλυση από το DF στο παρελθόν... Το συγκεκριμένο πρόβλημα το είχαν και άλλα παιχνίδια τα οποία το διόρθωσαν με patch. Είναι κρίμα γιατί πρόκειται για απλό πρόβλημα με frames που εμφανίζονται διπλά και δεν έχει να κάνει με optimization/performance. Δυστυχώς η From απλώς δεν μπαίνει καν στον κόπο να ασχοληθεί καθόλου με αυτό και το αγνοεί. Το ίδιο έγινε και με το DS3 στις κονσόλες. Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2018 από D.Luffy
najinblue3 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 18 λεπτά πριν, D.Luffy είπε Βασικά το πρόβλημα του παιχνιδιού δεν είναι τόσο το frame rate αλλά το frame pacing. Δηλαδή το παιχνίδι μπορεί να κρατάει σταθερό 30άρι αλλά σου δίνει την εντύπωση ότι χάνει frames. Έχει γίνει ανάλυση από το DF στο παρελθόν... Το συγκεκριμένο πρόβλημα το είχαν και άλλα παιχνίδια τα οποία το διόρθωσαν με patch. Είναι κρίμα γιατί πρόκειται για απλό πρόβλημα με frames που εμφανίζονται διπλά και δεν έχει να κάνει με optimization/performance. Δυστυχώς η From απλώς δεν μπαίνει καν στον κόπο να ασχοληθεί καθόλου με αυτό και το αγνοεί. Το ίδιο έγινε και με το DS3 στις κονσόλες. To ds3 για το base παντα μοντελο το θεωρω πιο τραγικο απο το bb, σε pvp ειναι απιστευτα κακο και τα frames σερνονται, νομιζω ειναι το χειροτερο που επαιξα στο ps4 οσο αφορα τα τεχνικα προβληματα Και δεν ειμαι απο αυτους που μετρανε frames ιδιαιτερα σε τετοια παιχνιδια, αλλα στο pvp το κακο παραεγινε και ειναι ο λογος που σταματησα να παιζω pvp 1
namastegt Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 19 ώρες πριν, namastegt είπε θα το παιξω και οτι γινει,γιατι δεν το κοβω να ξανακανω 4 playthrough συντομα. ευχαριστω πολυ. ολα πηγαν μια χαρα και τελικα ειδα το true ending.Το καλυτερο παιχνιδι που εχω παιξει και δεν ειμαι soul fan.Το ειχα αγορασει και φοβομουν να το παιξω,το ειχα 3 μηνες στο ραφι.Ευχαριστω πολυ σε οσους με βοηθησαν με τις αποριες που ειχα.special thanks στον χρηστη ileos10 που αν και δεν τα καταφεραμε να βρεθουμε online,το παλεψε οσο μπορουσε. επομενος σταθμος Nier Automata!! 1
ileos10 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 1 λεπτό πριν, namastegt είπε ολα πηγαν μια χαρα και τελικα ειδα το true ending.Το καλυτερο παιχνιδι που εχω παιξει και δεν ειμαι soul fan.Το ειχα αγορασει και φοβομουν να το παιξω,το ειχα 3 μηνες στο ραφι.Ευχαριστω πολυ σε οσους με βοηθησαν με τις αποριες που ειχα.special thanks στον χρηστη ileos10 που αν και δεν τα καταφεραμε να βρεθουμε online,το παλεψε οσο μπορουσε. επομενος σταθμος Nier Automata!! Φιλαρακι μου σε ευχαριστω,να σαι καλα.Το bloodborne ειναι απλα ενα ΕΠΟΣ!!!! Το Nier Automata παιχνιδαρα ειναι Οτι χρειαστεις με χαρα να βοηθήσω 1
keropi Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 θα γουστάρεις και με το NIER -> παιχνιδάρα... και όταν το τελειώσεις τσίμπα το Dragon's Dogma και θα με θυμηθείς - διαφορετικό είδος rpg μεν παιχνιδάρα δε και σε αστεία τιμή 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα