Fotis13 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 https://blog.eu.playstation.com/2018/03/06/12-tips-for-surviving-the-first-few-brutal-hours-of-bloodborne-this-months-ps-plus-headliner/#sf183758393
Lecter D Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Το κατέβασα , έπεσε και το ρεπό σήμερα και περιμένω να ψιλό νυχτώσει να μπω στο κλίμα... Για κάποιο λόγο είμαι τόσο ενθουσιασμενος, σαν μικρό παιδάκι
Lecter D Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Επανέρχομαι, μόνος μου, αφού πέρασα το πρώτο monster χωρίς όπλα με μπουνιτσες και 35 death, αφού νομίζα ότι δεν μπορούσα να βάλω όπλο, έμαθα λίγο τα mechanics αλλά έχω κάποιες απορίες Πότε θα ξεκινήσω το lvl up; πέρασα και τα 2 σκυλιά και πρακτικά δεν έχω τι να κάνω τα λεφτά που φαρμάρω, αφού τον έντυσα κιόλας. Edit: το ανακάλυψα..... Επεξ/σία 7 Μαρτίου 2018 από Lecter D
KimZonkUg Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Πόσο σε ζηλεύω...η εμπειρία να μπαίνεις σ αυτόν τον κόσμο για πρώτη φορά είναι ανεπανάληπτη...καλό κάψιμο. 1 2
panther_512 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Επειδή κάηκα από τα πολλά playthroughs των Dark Souls, είχα χορτάσει από αυτό το είδος παιχνιδιού, και δεν έκανα αγορά του Bloodborne. Τώρα με το PS Plus είναι ευκαιρία να το δώ. Πάντως μία ώρα μετά είμαι απογοητευμένος που το παιχνίδι δεν εκμεταλλεύεται καθόλου το PS4 Pro, έστω στο framerate Τα Dark Souls τα έπαιζα στο PC καρφωμένα στα 60fps, και το framerate του Bloodborne χτυπάει πολύ άσχημα. Επεξ/σία 8 Μαρτίου 2018 από panther_512 3
Fotis13 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 30 λεπτά πριν, panther_512 είπε Επειδή κάηκα από τα πολλά playthroughs των Dark Souls, είχα χορτάσει από αυτό το είδος παιχνιδιού, και δεν έκανα αγορά του Bloodborne. Τώρα με το PS Plus είναι ευκαιρία να το δώ. Πάντως μία ώρα μετά είμαι απογοητευμένος που το παιχνίδι δεν εκμεταλλεύεται καθόλου το PS4 Pro, έστω στο framerate Τα Dark Souls τα έπαιζα στο PC καρφωμένα στα 60fps, και το framerate του Bloodborne χτυπάει πολύ άσχημα. Πανθηρα θα με τρελανεις ε ? Εισαι φαν των DS και δεν ειχες παιξει ακομα το Bloodborne ? 1
namastegt Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 καλησπερα εχω τελειωσει το τριτο playthrough μπας και καταφερω να δω το true ending.Αλλα πιστευω οτι πρεπει να εκανα παλι βλακεια!! μιλησα με τον γερο αλλα δεν εκανα consume τα umbilical cords πριν του μιλησω και εχω ξεκινησει το fight μαζι του αλλα δεν τον εχω νικησει ακομα. Το ερωτημα που θελω να θεσω ειναι; αν τα κανω consume τωρα και τον παιξω,θα μπορεσω να δω το secret boss ή παμε για τεταρτο playthrough.
stelios18120 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Τα fps σε real time πως τα βλέπετε ρε παιδιά; Έχω και εγώ το pro και θέλω να βλέπω σε τι fps είμαι.
panther_512 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, Fotis13 είπε Πανθηρα θα με τρελανεις ε ? Εισαι φαν των DS και δεν ειχες παιξει ακομα το Bloodborne ? Χέ χέ, κάηκα με τα Dark Souls φίλε μου και έκανα διάλειμμα 1
Alastor192 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, namastegt είπε καλησπερα εχω τελειωσει το τριτο playthrough μπας και καταφερω να δω το true ending.Αλλα πιστευω οτι πρεπει να εκανα παλι βλακεια!! μιλησα με τον γερο αλλα δεν εκανα consume τα umbilical cords πριν του μιλησω και εχω ξεκινησει το fight μαζι του αλλα δεν τον εχω νικησει ακομα. Το ερωτημα που θελω να θεσω ειναι; αν τα κανω consume τωρα και τον παιξω,θα μπορεσω να δω το secret boss ή παμε για τεταρτο playthrough. Οτι και να γινει,δεν εχεις αλλη επιλογη. Υποθετω θα το παιξεις το boss αν τα κανεις consume 1
namastegt Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 33 λεπτά πριν, Alastor192 είπε Οτι και να γινει,δεν εχεις αλλη επιλογη. Υποθετω θα το παιξεις το boss αν τα κανεις consume θα το παιξω και οτι γινει,γιατι δεν το κοβω να ξανακανω 4 playthrough συντομα. ευχαριστω πολυ.
Lecter D Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 2 ώρες πριν, stelios18120 είπε Τα fps σε real time πως τα βλέπετε ρε παιδιά; Έχω και εγώ το pro και θέλω να βλέπω σε τι fps είμαι. Εγώ πάντως αντιλαμβάνομαι πολύ εύκολα τα drop που τρώω, και ότι δεν παίζω καρφωτα στα 60. Και γω είχα αυτή τν απορία, πως είναι δυνατόν να μην κρατάει τα fps και σε σκηνές χωρίς πολλά npc...
panther_512 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Lecter D είπε Εγώ πάντως αντιλαμβάνομαι πολύ εύκολα τα drop που τρώω, και ότι δεν παίζω καρφωτα στα 60. 60? Tί 60 φίλε μου! Το παιχνίδι παλεύει να κρατηθεί στα 30 ακόμα και στο PS4 Pro. Δεν θα τα βάψουμε και μαύρα βέβαια. Τέτοια παιχνίδια είναι απόλαυση ούτως ή άλλως να τα παίζεις. Δές εδώ πώς είναι τα 60fps: Επεξ/σία 8 Μαρτίου 2018 από panther_512
keropi Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 ^ έκανα ένα playthrough με το PRO δεν μου φάνηκε να είδα πουθενά κάτω από 30 όπως στο απλό... μήπως δεν έχεις ανοιχτό το BOOST στις επιλογές;
najinblue3 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Yποθετικα με το boost δεν επρεπε να πεφτει ουτε 1 frame, απ οσο εχω διαβασει δεν εχει τεραστιες διαφορες, σιγουρα ομως τα framedrops πρεπει να ειναι λιγοτερα, το reddit ειναι γεματο με συγκρισεις pro / base model
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα