Προς το περιεχόμενο

Bloodborne [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το difficulty spike στο Dlc ξεπερασε τα ορια του επιτρεπτου,ειδικα για οποιον παει με το καλημερα απο new game+(οσο πιο πανω τοσο το χειροτερο).

Ξερω οτι απο ενα σημειο και μετα οταν εχεις παιξει πριν το bloodborne ολα τα υπολοιπα souls παιχνιδια οτι γουσταρεις που λεμε την δυσκολια,αλλα στο Dlc συγκεκριμενα ειναι η πρωτη φορα που ενιωσα(solo παντα)οτι το παρακαναν(με την κακη εννοια).

Παρα πολυ ωραιο dlc,απο τα κορυφαια γενικα της σειρας,αλλα στο θεμα επιπεδου δυσκολιας τελειως απαραδεκτο.

Το βασικό πρόβλημα ήταν τα HP των αντιπάλων παρά οτιδήποτε άλλο που στο NG+ ήταν απλά γελοίο, έφτιαξα τον χαρακτήρα μου για να βιάζει με visceral attacks γιατί ήταν ο μοναδικός αποδεκτός τρόπος για εμένα να βγάλεις κάποιο damage σε ορισμένους αντιπάλους. Υπήρχαν και κάποιες αμφιλεγόμενες επιλογές ως προς τους τύπους επίθεσης των εχθρών μέσα στο DLC που απλά ήταν να σε πιάνουν τα γέλια (καρχαρίες με τις άγκυρες κοιτάω εσάς και τον Ludwig από τα bosses, ούτε καν Orphan of Kos) με τις εκνευριστικά εύστοχες και πανίσχυρες επιθέσεις και combo locks που σου δίνουν την εντύπωση ότι μπορείς να ξεφύγεις αλλά το όλο combo είναι απλά ένα φανταχτερό one hit kill. 

Η αλήθεια είναι ότι και εγώ θα ήθελα κάπως λιγότερη δυσκολία, όχι πολύ πολύ φυσικά, απλά κάποιο καλύτερο καλιμπράρισμα στα παραπάνω γιατί από ατμόσφαιρα το DLC σκίζει...ειδικά στο τέλος.  

• Απαντ. 3,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εγώ πάντως είχα πάει NG+ χωρίς build/stats optimization, threaded cane + gems και ο χαρακτήρας 140κάτι από όσο θυμάμαι... ΟΚ ήταν δύσκολο αλλά παλευόταν. Οι καρχαρίες πάντως με τις άγκυρες ήταν εκνευριστικοί  :devil:

Δημοσ.

καλησπερα

οπως ειχα πει ειμαι πριν το παππου και κανω τα chalice.αν παρω το dlc μπορω να το παιξω; ή πρεπει να γινει αφου παω NG+.ρωταω γιατι αν δεν γινεται,μαλλον δεν θα το παρω.Γιατι απ οτι εχω διαβασει πιο πριν θα με φανε λαχανο,δεν ειμαι soul gamer και το bloodborne ειναι η πρωτη μου επάφη.

Δημοσ.
21 ώρες πριν, Fulgore είπε

Φαε τα Chalice bosses/dungeons και ΜΗΝ(το τονιζω)φας το τελευταιο boss αν θες να πιασεις το dlc.

αρα μπορω να μπω.Απλα γυρναω πισω και με παει;ο βαθμος δυσκολιας ειναι σαν το main game;

Δημοσ.

Οπως παντα για να εχεις προσβαση σε ενα dlc των Soulsborne παιχνιδιων πρεπει να μυρισεις τα νυχια σου για τον τροπο που θα βρεις το πως.

Παλι καλα που υπαρχει και το internet,δες εδω ακριβως πως εχεις προσβαση σε αυτο. Επισης ναι ο βαθμος δυσκολιας παιζει ρολο απο το αν εισαι σε new game+ ή οχι,οπου new game+ ειναι και πιο δυσκολο.

Δημοσ.

Κατέβασα το Bloodborne αλλά δεν έχω εμπειρία με παρόμοια παιχνίδια (εκτός των κλασικών hack n slash και fps). Υπάρχει κάποιος οδηγός για αυτή την κατηγορία παιχνιδιών που θα προτείνατε να μελετήσω;

Ευχαριστώ

Δημοσ.

δε χρειαζεται να μελετησεις τιποτα, ουτε οδηγους οπως κανουν οι περισσοτεροι ουτε walkthroughs, απολαυσε το παιχνιδι χωρις να εχεις ιδεα, δεν ειναι και παρα πολυ δυσκολο, ειναι το ευκολοτερο της εταιρειας imho

• Thanks 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, najinblue3 είπε

δε χρειαζεται να μελετησεις τιποτα, ουτε οδηγους οπως κανουν οι περισσοτεροι ουτε walkthroughs, απολαυσε το παιχνιδι χωρις να εχεις ιδεα, δεν ειναι και παρα πολυ δυσκολο, ειναι το ευκολοτερο της εταιρειας imho

Στο original game μόνο, στο DLC το πράγμα αλλάζει. Το DLC του blooborne είναι σχεδόν το ίδιο δύσκολο με τα DLC του Dark Souls 3. Σχεδόν...

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

καλησπερα

Τερματισα δευτερη φορα το bloodborne και στο τελος μετα τον γερο δεν με αφησε να παιξω με το πλασμα που κατεβαινει απο το φεγγαρι και με εστειλε παλι απο την αρχη.Λογικα ειμαι τωρα NG+3,να το ξανατερματισω; υποψιν οτι στην ερωτηση που μου κανει ο old man απαντησα και τις 2 φορες refuse.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, namastegt είπε

καλησπερα

Τερματισα δευτερη φορα το bloodborne και στο τελος μετα τον γερο δεν με αφησε να παιξω με το πλασμα που κατεβαινει απο το φεγγαρι και με εστειλε παλι απο την αρχη.Λογικα ειμαι τωρα NG+3,να το ξανατερματισω; υποψιν οτι στην ερωτηση που μου κανει ο old man απαντησα και τις 2 φορες refuse.

Δεν ειμαι σιγουρος 100% τι εννοεις, αν εννοεις το  "secret" boss χρειαζεσαι 3 αντικειμενα τα umbilical cords, αν δεν τα εχεις δε εμφανιζεται

• Like 2
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, najinblue3 είπε

Δεν ειμαι σιγουρος 100% τι εννοεις, αν εννοεις το  "secret" boss χρειαζεσαι 3 αντικειμενα τα umbilical cords, αν δεν τα εχεις δε εμφανιζεται

εχεις δικιο,το εψαξα λιγο στο youtube και ειναι αυτο που λες.ευχαριστω.

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Return to Yharnam

10 Μαρτιου ειναι το community event

• Create a new character and play through the game
  • Engage in as much co-op along the way as possible
  • Optional: Try to defeat at least two players in each area in PvP before defeating the boss and moving on. This will help spawn Bell Maidens in areas they're not usually in, bringing PvP to less-common locations.
  • Leave a message that says "you're in the know, right?" by as many lamps as possible (but especially by the Central Yharnam lamp). Keep an eye out for any that you find and give them all a fine rating!
  • Play through at your own pace. Suggested end date of March 24th

Οποιος παιξει να γραψει εδω, πιθανοτατα και εγω να κανω ενα ακομα speedrun

• Thanks 1
Δημοσ.

Ιστορικη μερα σημερα!!!Το καλυτερο game ever ανοιγει τις πυλες της κολασεως στο ευρυτερο κοινο.....I'm ready to help noobs.

I'm always been.....

PSN : marebito666

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...