Προς το περιεχόμενο

Bloodborne [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά , χρόνια πολλά , καλές γιορτές με υγεία !

Το λοιπόν μετά από κάμποσο καιρό συνεχίζω το Bloodborne ,αλλά σε ένα σημείο έχω κολλήσει κ δεν βρίσκω που πάω μετά , ότι έρευνα έκανα στο net δεν βρήκα λύση κ κάποια μεγάλα video δεν έχω δει λόγω spoiler φόβου ...... το είχα αφήσει στο unseen village κ πήγα πρός το boss το ηλεκτροφόρο Darkbeast Paarl , όλα καλά το σκοτώνω περνάω από κει ανοίγω την πόρτα κ κάποια στιγμή βγαίνω πάνω στον πύργο με τον πυροβολητή hunter , μόλις με είδε " έκλασε μέντες " κ έπεσε στο κενό ....... παίρνω το loot κ μετά δεν βρίσκω τι πρέπει να κάνω , έχω γυρίσει όλο το κόσμο αλλά τζίφος !

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά , χρόνια πολλά , καλές γιορτές με υγεία !

Το λοιπόν μετά από κάμποσο καιρό συνεχίζω το Bloodborne ,αλλά σε ένα σημείο έχω κολλήσει κ δεν βρίσκω που πάω μετά , ότι έρευνα έκανα στο net δεν βρήκα λύση κ κάποια μεγάλα video δεν έχω δει λόγω spoiler φόβου ...... το είχα αφήσει στο unseen village κ πήγα πρός το boss το ηλεκτροφόρο Darkbeast Paarl , όλα καλά το σκοτώνω περνάω από κει ανοίγω την πόρτα κ κάποια στιγμή βγαίνω πάνω στον πύργο με τον πυροβολητή hunter , μόλις με είδε " έκλασε μέντες " κ έπεσε στο κενό ....... παίρνω το loot κ μετά δεν βρίσκω τι πρέπει να κάνω , έχω γυρίσει όλο το κόσμο αλλά τζίφος !

Στο chapel να πας, ακριβώς δεξιά αν δεν άνοιξες ακόμα την πόρτα. Αν άνοιξες την πόρτα εκεί τότε πρέπει να πας στο main cathedral (πάνω στις σκάλες ακριβώς ευθεία από το chapel) για να φας την Amelia και να ανοίξεις τον δρόμο για το χωριό στο δάσος.  

• Like 1
Δημοσ.

Στο chapel να πας, ακριβώς δεξιά αν δεν άνοιξες ακόμα την πόρτα. Αν άνοιξες την πόρτα εκεί τότε πρέπει να πας στο main cathedral (πάνω στις σκάλες ακριβώς ευθεία από το chapel) για να φας την Amelia και να ανοίξεις τον δρόμο για το χωριό στο δάσος.  

Ευχαριστώ , πάω να δω , έχω την εντύπωση πως την έχω φάει την Amelia

Δημοσ.

Ντάξει βρέθηκε το μονοπάτι , πέρασα τις δυο μάγισσες κ έφτασα τελικά forbitten woods , ταλαιπωρήθηκα αρκετά .....

Παίζω με το axe κ έχω 30 vit , 20 end , 30 str , 15 skl , 9 blt κ 7 arc προτείνεται κάτι γι αργότερα να ανεβάσω ?

Δημοσ.

Οσοι πάντως μπήκατε DLC πρώτη φορά σε NG+ πείτε πόσο σκίσιμο φάγατε. Ενώ είναι φοβερό έχω ένα πρόβλημα μέχρι τώρα με το συγκεκριμένο. Επειδή το παιχνίδι από την αρχή σε μαθαίνει να παίζει επιθετικά και σβέλτα μέσα στο DLC ο χώρος που κινείσαι είναι περιορισμένος με αποτέλεσμα ότι muscle memory έχεις αποκτήσει από την αρχή του παιχνιδιού να πηγαίνει σχεδόν περίπατο και όπως είναι φυσικό να δίνει προβάδισμα σε βαρέα όπλα είτε από STR είτε από SKL μόνο και μόνο για σπας το poise/super armor των αντιπάλων. Το threaded cane μου και το μαχαίρι μου στο original παιχνίδι με εξυπηρέτησαν μια χαρά αλλά στο DLC τα αισθάνομαι υποτονικά. Οχι από θέμα damage αλλά από θέμα disrupt power. Το threaded cane βέβαια και στα δυο modes το R2 attack έχει τρομερό disrupt power αλλά είναι πολύ πιο αργό από τα two handed όπλα με αποτέλεσμα να με σκίζουν σε retaliation.

Βρίσκομαι στο δεύτερο κομμάτι του παιχνιδιού μετά το πρώτο boss (ξέρετε, στο σημείο που θα σας θυμίσει Dukes Archives από dark souls 1) και οι εχθροί είναι τόσο γρήγοροι και τόσο ισχυροί σε αντίσταση στα χτυπήματα που πρέπει να βρω ένα βαρύ όπλο για να τους αντιμετωπίσω. Κατέληξα σε burial blade και hunters staff που είναι SKL όπλα όπως είμαι και εγώ και έχουν και ένα βάρος. Τώρα χρειάζεται να τα αναβαθμίσω. 

Δημοσ.

Δοκιμασε Blades of Mercy σε αυτη τη φαση,κανουν τρελο damage μαζι με stagger τον εχθρο. Επισης στην τελευταια πιστα του DLC θα βρεις ενα απτα κορυφαια skill weapons ονοματι Rakuyo και καλα θα κανεις να το mainαρεις,δινει τρελο πονο

Δημοσ.

Εχω σαν secondary το blade of mercy αλλά επειδή είμαι NG+ το +8 που το έχω είναι λίγο. Το threaded cane μου είναι μακράν το ισχυρότερο μου όπλο και είναι και +10. Για να καταλάβεις διαφορά δύναμης το cane έχει χωρίς τίποτα πάνω του 469 damage ενώ το blade of mercy έχει 334. Η διαφορά είναι τεράστια. Το ίδιο ισχύει και για υπόλοιπα όπλα που θέλω να ανεβάσω όπως burial blade και hunters staff που είναι +6 και +5 αντίστοιχα. 

Το πρόβλημα είναι το NG+ και όχι τίποτε άλλο. Στο DLC απαιτεί να έχεις +10 όπλα και να είσαι αρκετά ανεβασμένο level μόνο και μόνο για το damage και το HP σου. Εγώ είμαι σχετικά νορμάλ προς χαμηλά (μόλις 125) οπότε παίζει και αυτό το ρόλο του. Φιλαράκι στην ίδια ακριβώς φάση ήταν 172 level. 

Δημοσ.

Εχω σαν secondary το blade of mercy αλλά επειδή είμαι NG+ το +8 που το έχω είναι λίγο. Το threaded cane μου είναι μακράν το ισχυρότερο μου όπλο και είναι και +10. Για να καταλάβεις διαφορά δύναμης το cane έχει χωρίς τίποτα πάνω του 469 damage ενώ το blade of mercy έχει 334. Η διαφορά είναι τεράστια. Το ίδιο ισχύει και για υπόλοιπα όπλα που θέλω να ανεβάσω όπως burial blade και hunters staff που είναι +6 και +5 αντίστοιχα. 

Το πρόβλημα είναι το NG+ και όχι τίποτε άλλο. Στο DLC απαιτεί να έχεις +10 όπλα και να είσαι αρκετά ανεβασμένο level μόνο και μόνο για το damage και το HP σου. Εγώ είμαι σχετικά νορμάλ προς χαμηλά (μόλις 125) οπότε παίζει και αυτό το ρόλο του. Φιλαράκι στην ίδια ακριβώς φάση ήταν 172 level. 

το + στα weapon αν θυμαμαι καλα ειναι flat, οποτε και +1 να ειναι, αν εχεις 25 κ πανω στο main του μαζι με gg cursed gems κοβει τα παντα.

Τιποτα δεν απαιτει το dlc, μια χαρα εισαι στα 125,,,αν παρεις υποψιν το normal min-max που παιζει στα 100-120 lvl ;)

• Like 1
Δημοσ.

καλησπερα

ειμαι λιγο πριν το τελος,ειμαι στο last boss και μετα φωτια.

τα chalice dungeons μπορω να τα κανω αφου το τελειωσω; ή δυσκολευει μετα και θα φαω πακετο;

επισης υπαρχει καποια σειρα που πρεπει να γινουν;

Δημοσ.

Καταρχην να ξες οτι μολις σκοτωσεις το final boss,πας κατευθειαν NG+. Τα Chalice Dungeons μπορεις να τα κανεις οποτε θες και δεν δυσκολευει το difficulty,παραμενει σταθερο ασχετα με πιο NG+ εισαι.

Δες σε αυτο το link εχει ολα τα chalice dungeons.Γενικα καλο ειναι να τα παρεις με την σειρα αναλογα με το μικροτερο Depth,που ειναι ουσιαστικα η δυσκολια. Π.χ Depth 5 ειναι τα πιο δυσκολα chalices.Τα "story" chalices ειναι αυτα που δεν εχουν την λεξη root στο ονομα τους. Τα root chalices ειναι randomized καθε φορα που τα φτιαχνεις. Γενικα θα σου προτεινα να κανεις τα story chalices πρωτα και μολις τα τελειωσεις και αν θες και αλλο challenge να κανεις τα high levelled root chalices για εξτρα προκληση και loot

http://bloodborne.wiki.fextralife.com/Chalice+Dungeon

Το damage απο μονο του δεν λεει τιποτα αν δεν λαβεις υποψην το speed. Και το BoM ειναι high speed weapon,μαλιστα οσο περισσοτερο βαρας τοσο περισσοτερο ανεβαινει το attack speed. Οπως και να χει,το καλυτερο οπλο ειναι αυτο που σε βολευει καλυτερα

• Like 1
Δημοσ.

Το difficulty spike στο Dlc ξεπερασε τα ορια του επιτρεπτου,ειδικα για οποιον παει με το καλημερα απο new game+(οσο πιο πανω τοσο το χειροτερο).

Ξερω οτι απο ενα σημειο και μετα οταν εχεις παιξει πριν το bloodborne ολα τα υπολοιπα souls παιχνιδια οτι γουσταρεις που λεμε την δυσκολια,αλλα στο Dlc συγκεκριμενα ειναι η πρωτη φορα που ενιωσα(solo παντα)οτι το παρακαναν(με την κακη εννοια).

Παρα πολυ ωραιο dlc,απο τα κορυφαια γενικα της σειρας,αλλα στο θεμα επιπεδου δυσκολιας τελειως απαραδεκτο.

Δημοσ.

έχει γίνει ένας ψιλοχαμός με το λεγόμενο "cut content" , έχουν βρεθεί ένα boss και ένα beast τα οποία μπορεί κάποιος να τα βρει στα challice dungeons:

Moon Presence Final Form Glyph Code: sikgc3sm

And you might want to check out the Great One Beast too. It's completely docile though, which is sad. 3600+ HP. Must be a central pthumeru boss to be that weak. You can score a one-sided slaughter and farm it for 2 insight each time.
Glyph: arkhv2vs
Any time you wan to exit the chalice, easiest thing to do is walk off the ledge for a looooooooooooooong fall after which you die and awaken in Hunter's Dream.
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...