Προς το περιεχόμενο

Bloodborne [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μέσα στο παιχνίδι είναι και αυτό. Το παιχνίδι ανεξάρτητα από το τι μπορείς και τι δεν μπορείς να παίξεις πρέπει να το έχεις και να ασχολείσαι όσο μπορείς. Το εικαστικό του και η "καθαρότητα" του κερδίζουν άπαντες που μπορούν να ξεχωρίζουν κάποια πράγματα. 

• Like 1
  • Απαντ. 3,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ πάλι το έχω αφήσει στο old hunters στον δρόμο για τον τελικό, όλο ψοφο έτρωγα από καρχαρίες, ούτε το πηγάδι δεν κατάφερα να βγάλω. Πρέπει να ξανακατέβει νομίζω .

Δημοσ.

^ τα ίδια λέγανε και για το ΒΒ πάντως με το teaser του και βγήκε άσχετο στο τέλος... πολύ απλά με αυτό το "teaser" δεν καταλαβαίνεις απολύτως τίποτα για το τί μπορεί να είναι ΛΟΛ

Δημοσ.

Παντως πιστευω θα υπαρξει κανονικο announcement στην PSX σημερα τα ξημερωματα. Το teaser ηταν ξεκαθαρα για να κινησει το ενδιαφερον των χθεσινων για σημερα

Δημοσ.

Παρακαλάω να είναι Bloodborne 2,

όχι πως θα με πείραζε να είναι ένα SoulsBorne παιχνίδι σε άλλο Setting. 

Τώρα αυτά που ακούγονται για Τenchu κτλ. δεν με τρελαίνουν. Αν και τα αποκλείω σαν πιθανότητες.

Θα μάθουμε σύντομα στην PSX (η οποία είναι σήμερα τα ξημερώματα ή αύριο τα ξημερώματα; )

Δημοσ.

Παντως πιστευω θα υπαρξει κανονικο announcement στην PSX σημερα τα ξημερωματα. Το teaser ηταν ξεκαθαρα για να κινησει το ενδιαφερον των χθεσινων για σημερα

Το μόνο που ανακοίνωσαν ήταν το medievil remaster :-D

• Like 1
Δημοσ.

Πριν λιγες μερες ολοκληρωσα solo το nioh και το samurai και το strong και ειπα να ξεκινησω το bloodborne που το ειχα και πανω στο ραφι και με κοιταει 1 χρονο τωρα,αυτο που θελω να ρωτησω ειναι οτι μονο εγω εχω θεμα με τη καμερα στα μεγαλα boss π.χ cleric beast?

Ειδικα αμα το κανω target νιωθω οτι αλλου παταω και αλλου βρισκομαι.Στο nioh τετοιο πραγμα δεν αντιμετωπισα καθολου και αναρωτιεμαι αν ειναι θεμα συνηθειας η αν οντως υπαρχει θεμα καμερας στα ψηλα boss

Δημοσ.

Πριν λιγες μερες ολοκληρωσα solo το nioh και το samurai και το strong και ειπα να ξεκινησω το bloodborne που το ειχα και πανω στο ραφι και με κοιταει 1 χρονο τωρα,αυτο που θελω να ρωτησω ειναι οτι μονο εγω εχω θεμα με τη καμερα στα μεγαλα boss π.χ cleric beast?

Ειδικα αμα το κανω target νιωθω οτι αλλου παταω και αλλου βρισκομαι.Στο nioh τετοιο πραγμα δεν αντιμετωπισα καθολου και αναρωτιεμαι αν ειναι θεμα συνηθειας η αν οντως υπαρχει θεμα καμερας στα ψηλα boss

Υπαρχει θεμα με την καμερα οντως.Στα  Mεγαλα σε μεγεθος Boss συνηθως ειναι καλυτερα χωρις lock

• Like 1
Δημοσ.

Είναι και αυτό ένα από τα skills που μαθαίνεις, πότε να πολεμάς με lock on και χωρίς lock on. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...