Προς το περιεχόμενο

Bloodborne [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το τελειωσα κ γω το επος!!!!Best game ever  made...Aν και Overleved  (125 level πλεον) οποιος θελει κανα co-op η βοηθεια ας με κανει Add   Psn:  marebito666

Δημοσ.

125 level; Το ξεφτίλησες ρε συ. Εγώ είμαι 122 σε NG+ μέσα στο old hunters DLC και δυστυχώς είμαι αρκετά αδύναμος επιθετικά γι αυτό. Απλά βαριέμαι να φαρμάρω για καλύτερα gems. Μάλλον θα το ξεκινήσω από την αρχή με διαφορετικό built και θα μπω στο old hunters DLC στο πρώτο playthrough γιατί σε NG+ είναι κουραστικό. 

Δημοσ.

125 level; Το ξεφτίλησες ρε συ. Εγώ είμαι 122 σε NG+ μέσα στο old hunters DLC και δυστυχώς είμαι αρκετά αδύναμος επιθετικά γι αυτό. Απλά βαριέμαι να φαρμάρω για καλύτερα gems. Μάλλον θα το ξεκινήσω από την αρχή με διαφορετικό built και θα μπω στο old hunters DLC στο πρώτο playthrough γιατί σε NG+ είναι κουραστικό. 

δεν μπηκα ακομα σε new+.εκανα κ τα 3 endings(με τα saves).αφησα το moon presence μονο.Τωρα μπαινω για κανα co-op και dungeons.χτες βρηκα αρκετο κοσμο να βοηθησω σε  ebrietas και rom αλλα μαλλον οι summons ηταν σε new+ γιατι δεν εκανα κ πολυ damage.??(saw cleaver 10+)

Δημοσ.

και εγω το τελειωσα προχτες για δευτερη φορα,Με το που πηρα τα blades of mercy εκοβα κωλους,το παιχνιδι μπηκε σχεδον σε easy mode. 

Μεχρι που πηρα το Rakuyo και εκει ηταν που ημουν OP.Καταρχην θυμαμαι στο πρωτο playthrough ειχα τεραστιο προβλημα με Orphan of Kos και Laurence,αυτη την φορα ειχα γυρω στα 5 deaths στον καθενα. 

Γενικα τα 3 top δυσκολοτερα bosses πρεπει να ταν Orphan,Laurence και Ebrietas οπου ειχα γυρω στα 4-5 deaths στο καθενα. Ολα τα υπολοιπα ειχα γυρω στο 1-2 deaths και αλλα τα εβγαλα και flawless. 

Παντως οι normal εχθροι δεν συγχωρουν,γενικα μ'αρεσε αρκετα το επιπεδο δυσκολιας που εχουν στο Bloodborne. 

Δημοσ.

και εγω το τελειωσα προχτες για δευτερη φορα,Με το που πηρα τα blades of mercy εκοβα κωλους,το παιχνιδι μπηκε σχεδον σε easy mode.

Μεχρι που πηρα το Rakuyo και εκει ηταν που ημουν OP.Καταρχην θυμαμαι στο πρωτο playthrough ειχα τεραστιο προβλημα με Orphan of Kos και Laurence,αυτη την φορα ειχα γυρω στα 5 deaths στον καθενα.

Γενικα τα 3 top δυσκολοτερα bosses πρεπει να ταν Orphan,Laurence και Ebrietas οπου ειχα γυρω στα 4-5 deaths στο καθενα. Ολα τα υπολοιπα ειχα γυρω στο 1-2 deaths και αλλα τα εβγαλα και flawless.

Παντως οι normal εχθροι δεν συγχωρουν,γενικα μ'αρεσε αρκετα το επιπεδο δυσκολιας που εχουν στο Bloodborne.

Δηλαδή ο hunter στο ναό, που είναι η Amelia τον έβγαλες εύκολα ε;

Δημοσ.

ο hunter στον ναο δεν ειναι boss,παντως δεν τον επαιξα γιατι εγινε fail με το quest της Eileen. Υποτιθεται χανεται αφου σκοτωσω τον Rom,αλλα πηγα στο Oedon Tomb πριν τον Rom και δεν ηταν εκει.Στον ναο παλεψα την Eileen και την καθαρισα ευκολα

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημερα.Μετα απο 2 μηνες απεριοριστης απολαυσης και(ΥOU DIED)Πηρα το Platinum επιτελους!!Ξερει κανεις τι παιζει για το free theme που δινει η Sony??

Επεξ/σία από ileos10
  • Like 1
Δημοσ.

εκανα και co op σε chalice dungeons με τον epicnamebro live στο stream του!!Μεγαλη αρρωστια  το Bloodborne.εχω αρρωστησει και τα βλεπω ολα Βlood

• Like 1
Δημοσ.

Είμαι lvl 315, το είχα παρατήσει για κανά χρόνο λόγω dark souls 3, το ξεκίνησα πάλι για το 8 playthrough, το παιχνίδι είναι απλά αριστούργημα.. Η μουσική μεγαλειώδης! 

Υποκειμενικά μιλάω, είναι ό,τι καλύτερο έχω παίξει σε videogame!

• Like 1
Δημοσ.

Ρε σατανάδες σταματήστε να το εκθειαζετε τόσο πολυ. Ούτε καν παίζω τέτοιου είδους παιχνίδια γιατί είμαι ψιλό ανικανος αλλα με ψήνετε να το αγοράσω και στην τελικη θα σπάσω καμια τηλεόραση απο τα άπειρα deaths ,χαχαχα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...