najinblue3 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 αν πας dungeons k βρεις gems θα γινει αρκετα ευκολοτερο εως αστειο
ikaruga24 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Δεν χρειάζομαι τόση μεγάλη αύξηση επιθετικής δύναμης. Αρκετή έτσι ώστε να μην αισθάνομαι ότι του κλάνω και ότι δεν κουράζομαι από τη διάρκεια της μάχης. Η πρώτη του φάση είναι σαφέστατα δυσκολότερη από τη δεύτερη κυρίως λόγο επιλογής δικού μου όπλου. Χρειάζομαι κάνα δυο καλά gems έτσι ώστε να μπορέσω να φτάσω 500-600 attack power ή/και να αρχίσω να ανεβάζω κάνα STR ή magic γιατί είμαι DEX build.
najinblue3 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 αφου το πας dex μιας και ειναι το αγαπημενο μου στο παιχνιδι, δοκιμασε το burial blade, περα απο το γαμηστερο moveset δινει πονο κυριολεκτικα, stones στο dlc θα βρεις σιγουρα 3 οποτε μπορεις να το πας +10 τρομερο ειναι και το chikage
ikaruga24 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Βρήκα κάνα δυο όπλα που θα ήθελα να αναβαθμίσω συμπεριλαμβανομένου και του Burial blade αλλά στο πρώτο μου playthrough δεν βρήκα πουθενά καμιά chikage. Ηδη άρχισα να αναβαθμίζω Hunters staff και Burial blade μαζί με το μαχαίρι της Aileen. Κρίμα που δεν μπόρεσα να μπω στο DLC στο πρώτο playthrough, τώρα επί της ουσίας "αναγκάζομαι" να φαρμάρω γιατί οι εχθροί εκεί μέσα δεν αστειεύονται και δεν γίνεται να ρίχνω 10 R2 χτυπήματα για να τους φάω.
najinblue3 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 κανε το burial blade +10 και αρχισε τα dungeons για gems, υπαρχει συγκεκριμενη λιστα για συγκεκριμενα gems αν την θελεις, το προβλημα στο dlc ειναι αν κανεις λιγο damage γενικα Site: chalice_dungeon_list -> αν ψαχνεις κατι συγκεκριμενο βοηθαει αρκετα ειναι η αληθεια 2
vrwmiaris Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Επειδή έχει δώρο 5 μέρες ονλαιν να μπω το βράδυ να γουστάρουμε;ή το μεσημέρι;
ileos10 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Το Ξεκινησα και εγω πριν κανα μηνα σαν τη κοτα(κουτσα κουτσα) ((δεν εχω παιξει ποτε κανενα souls)) κ εχω να πω μονο ενα πραγμα.ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ GAME ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ!!!!!(παιζω απτο 95' games).εχω παθει κοκομπλοκο με ολο το vibe του παιχνιδιου(μουσικη,ατμοσφαιρα, κτλπ).tattoo στο μετωπο θα παω να κανω με το λογοτυπο!!!!FEAR THE OLD BLOOD!!!!!!! θα μπορουσα να γεμισω 30 σελιδες για αυτο το επος.... 3
namastegt Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 δεν ξερω αν εκανα βλακεια,εκει που συναντας τον hunter στο μπαλκονι πανω απο τους υπονομους με τα ποντικια κ.λ.π αφου πηρα οτι μου εδωσε,του εριξα μια δυο γρηγορες και αυτος αφηνιασε και αρχισε να με κοπαναει. προσπαθησα να τον βγαλω αλλα η μπαρα του ξαναγεμιζει. Ετσι τον παρατησα εκει και συνεχισα το game.υπαρχει περιπτωση πιο μετα να εχω προβλημα με τον συγκεκριμενο; ή ολα ειναι οκ; https://www.youtube.com/watch?v=c_MWHoumGgg αυτος που λεω ειναι στο 11:55
Greygore Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 δεν ξερω αν εκανα βλακεια,εκει που συναντας τον hunter στο μπαλκονι πανω απο τους υπονομους με τα ποντικια κ.λ.π αφου πηρα οτι μου εδωσε,του εριξα μια δυο γρηγορες και αυτος αφηνιασε και αρχισε να με κοπαναει. προσπαθησα να τον βγαλω αλλα η μπαρα του ξαναγεμιζει. Ετσι τον παρατησα εκει και συνεχισα το game.υπαρχει περιπτωση πιο μετα να εχω προβλημα με τον συγκεκριμενο; ή ολα ειναι οκ; https://www.youtube.com/watch?v=c_MWHoumGgg αυτος που λεω ειναι στο 11:55 Η Eileen the Crow είναι απ'όσο βλέπω, αν δεν κάνω λάθος το μόνο που "χάνεις" είναι ένα optional hunter fight αργότερα στο παιχνίδι, ένα covenant και 2-3 items/gestures (δεν σε εμποδίζει να τερματίσεις το game δηλαδή). Δεν είμαι σίγουρος αν παραμένει εκεί γιά όλη την διάρκεια του παιχνιδιού (ειδικά αν της επιτεθείς και μετά φύγεις) αλλά καλό είναι να επιστρέψεις όταν πάρεις ορισμένα levels και upgrades γιατί ρίχνει badge το οποίο ξεκλειδώνει νέα αντικείμενα στο messenger fountain . 1
namastegt Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 εχω παει τρεις φορες και μολις με βλεπει μου κανει φουλ επιθεση. μπορω να κανω κατι να την κουλαρω; επισης αν ξερει καποιος που βρισκο κυαλι;
ileos10 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 εχω παει τρεις φορες και μολις με βλεπει μου κανει φουλ επιθεση. μπορω να κανω κατι να την κουλαρω; επισης αν ξερει καποιος που βρισκο κυαλι; Επίσης έχασες την πιο δυσκολη μάχη του game με έναν Hunter.το κυαλι νομίζω βρίσκεται στο cathedral ward. 1
Alastor192 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Εγω το ξαναρχισα χθες μετα απο 1-2 χρονια και καθαρισα Cleric Beast και Father Gascoine. Το campaign του παιχνιδιου ειναι επος ,το horror vibe που εκπεμπει το παιχνιδι ειναι απιθανο. Τρομερο soundtrack,ατμοσφαιρα,εχθροι και level design. Ειναι λες και το ξαναπαιζω πρωτη φορα. Και το παιχνιδι οσο προχωρα γινεται περισσοτερο horror,ανυπομονω να φτασω στις μετεπειτα πιστες. Και θυμηθηκα και το soundtrack του hypogean gaol οταν ειχα πρωτοπαει,τι silent hill κ μλκιες https://www.youtube.com/watch?v=tuHzagjqOLU 5
JohnTehGreek Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Τι να πούμε για αυτό το παιχνίδι ρε μάγκες; Από που να αρχίσει και που να τελειώσει κανείς; Το καλύτερο παιχνίδι της γενιάς με τεράστια διαφορά. Γιαυτό νευριάζω όταν λέει ο Miyazaki ότι αφήνει τα souls παιχνίδια για να φτιάξει τα Armored core, τον ορισμό Μπούρδας παιχνιδιού... 2
Alastor192 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δεν τα αφηνει. Απλα θα φτιαξει και αλλα παραλληλα,πλεον το στουντιο εχει μεγαλωσει
ikaruga24 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Τι να πούμε για αυτό το παιχνίδι ρε μάγκες; Από που να αρχίσει και που να τελειώσει κανείς; Το καλύτερο παιχνίδι της γενιάς με τεράστια διαφορά. Γιαυτό νευριάζω όταν λέει ο Miyazaki ότι αφήνει τα souls παιχνίδια για να φτιάξει τα Armored core, τον ορισμό Μπούρδας παιχνιδιού... Εδώ διαφωνούμε φίλε μου. Τα Armored Core είναι η επιτομή του hardcore gamer. Απλά δεν σου αρέσει η θεματολογία αλλά σαν παιχνίδια είναι πραγματικά εκπληκτικά άσχετα αν είναι ιδιαίτερα και αν έχουν αρκετά υψηλό κατώφλι που πρέπει να περάσει κάποιος πριν αρχίσει να περνάει πραγματικά καλά μαζί τους. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα